thetom 11.03.2012 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam Was, Wiem, ze jest wiele watkow nt. ocieplania styropianem, ale one w wiekszosci zakladaja jakis poziom wiedzy . Moj jest zerowy, dlatego jezeli to mozliwe, prosilbym o odpowiedz na moje pytanie. Wynajelismy z zona lokal uslugowy i musimy go wyremontowac/ocieplic, etc. Szukamy oszczednosci, wiec chcialem ocieplic sam. Nie robilem tego, ale generalnie nie mam dwoch lewych rak, wiec mysle, ze poradzilbym sobie (nie ma tego wiele - dwie sciany, pewno jakies 30 m2). Jezeli to mozliwe, prosilbym o instruktaz "krok po kroku", zawierajacy rowniez informacje nt. tego, co dokladnie powinienem kupic. Bede zobowiazany za Wasze podpowiedzi. Pzdr, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 11.03.2012 08:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Najlepiej zdecyduj się na jakiś konkretny system ociepleń (firma). Wejdź na ich stronę. Obejrzyj instrukcję systemu ociepleniowego. Zastosuj ją. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thetom 11.03.2012 09:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Dzieki.Co bys zatem polecil, biorac pod uwage, ze niewielka powierzchnia i lokal nie wlasny, a jedynie wynajety na kilka lat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
firewall 11.03.2012 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 To coś taniego, może Atlas. Ja osobiście mam sentyment do firmy Henkel. Zobacz jeden system. Sprawdź ceny produktów na Alle..o. Porównaj. Wybierz to co pasuje Tobie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thetom 11.03.2012 12:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 dziekuje za wskazowki! pzdr, tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts