lukazewsi 11.03.2012 08:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Witam, Kilka dni temu stałem się posiadaczem domu, ale martwi mnie jedna rzecz... Ciepła woda... Obecnie by była to trzeba nagrzać najpierw w piecu/kotle. Jak sobie pomysle, ze mam grzać w nim cały rok w celu uzyskania cieplej wody to mnie lekko trzesie Czy da się tak zmodyfikować instalacje by woda w kranach była z bojlera elektrycznego? I czy taka ingerencja byłaby kosztowna? Może jakiś inny pomysł? Będę wdzięczny za wszystkie porady. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
0degree 11.03.2012 09:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Zwykle w bojlerach jakie stosuje się do ogrzewania wody piecem c.o. jest możliwość montażu grzałki elektrycznej na lato. Np coś takiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts