aniunia81 11.03.2012 00:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Nie wiem czy tutaj mogę napisać, ale mam do sprzedania lampki nocne. Dostaliśmy je w prezencie ale nie pasują do naszej koncepcji sypialni, a że mamy upatrzone inne obecne wystawiamy na sprzedaż. Lampki dostępne na rynku zagranicznym, nasze mają przejściówki do kontaktów polskich wiec nie trzeba się dodatkowo martwić o tą kwestię. Sprzedamy za 150zł/ szt (ceny zakupu lamp tej firmy to od 150 funtów w górę, można zajrzeć tu http://www.easylighting.co.uk/product/19813;crystal.glass.table.lamp?afflink=1) Odbiór osobisty we Wrocławiu, lub przesyłka z adnotacją "uwaga szkło" = 26zł podstawa chrom, nóżka chyba to szkło -można obracać i układać niesymetrycznie te owale szklane na nóżce, abażur jasny srebrny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts