zone 29.03.2004 10:27 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 ale 1600 m to nie w "kij dmuchał" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RYDZU 29.03.2004 10:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 ale 1600 m to nie w "kij dmuchał" Byłbym zapomniał - na działce mam 20 "blaszaków" Tak dla urozmaicenia krajobrazu... Więc na razie tej powierzchni nie widać za bardzo. Ale - będzie dobrze pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mieczotronix 29.03.2004 10:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Marca 2004 ja też mam obciachaną straszniez prawej strony po skosie, po linii starego rowu melioracyjnegoz lewej strony pasek z trójkątem zostanie w przyszłości ucięty na drogę (jak go gmina odemnie odkupi)Dom ustawiłem w sumie dość nietypowo, bo z tarasem i wejściem od jednej strony. Ale mi to jakoś nie przeszkadza. Uliczka od której jest wejście jest bardzo mało ruchliwa. 2 samochody na dobę.Działka sąsiadująca z moją (na rysunku u góry) jest jedyną niezabudowaną, w sąsiedztwie, dlatego chciałem się do niej odwrócić plecami. W sumie ogród wyszedł przy skrzyżowaniu, ale to skrzyżowanie tej nieruchliwej drogi z drugą, która powstanie pewnie za kilkanaście lat. http://www.penet.pl/~mieczu/budowa/11dzialka-s.jpg(kliknij na obrazek, żeby powiększyć) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
K74 17.05.2005 09:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Odgrzeję temat.Co byście wybrali: 1) działkę jak Pan Bóg przykazał - prostokątną z wjazdem od północy w takiej sobie okolicy, czy2) działkę nieforemną (bez indywidualnego projektu się nie obejdzie), z wjazdem od zachodu, ale za to widok...Komunikacja, szkoła, itp. w obu przypadkach podobnie.Serce podpowiada coś innego niż rozum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość M@riusz_Radom 17.05.2005 09:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 Nie przejmuj sie Moja działka - jeden bok 41.9m drugi 43.2 trzeci 17.50 czwarty 17.25 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kze 17.05.2005 11:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 to super, marzę o większej działce, moja ma ok. 700 m 2 A moja ma 622mkw ok. 25m na 25m i wjazd to w ściętym rogu... Będe miał ... czterech sąsiadów. Jedyny problem miałem z ilością powieżchni biologiczne czynnej. Musi być min 60%... A jak podsumowałem teren pod zabudowe domu + taras + utwardzone obszary to wyszło 39,2% Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniska 17.05.2005 16:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2005 ja w ogóle mam działkę jak kopnięty prostokąt http://republika.pl/mmagi/images/Szkic.jpg a u mnie podobnie, tylko lewy dolny róg jeszcze ścięty ... ale jestem happy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts