kupiecjudex 11.03.2012 15:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Marca 2012 Ktoś ma jakieś doświadczenie z tym styropianemhttp://www.arbet.pl/styropian-arbet/126/hydropian Musze w tym tygodniu zamówić styro na fundament, trochę czas mnie goni.Się wiele złego na temat termoorganiki naczytałem.I jestem w kropce.W hurtowni właśnie styro Arbet mi zaproponowano, ale nic o tym nie słyszałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Milano2 11.04.2012 11:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2012 Podpinam się pod temat. W mojej hurtowni również polecają Hydropian, a przed ewentualnym zamówieniem chciałbym poznać opinie na tema tego produktu i producenta. Z tego co widzę na necie, Hydropian oferowany jest już przynajmniej od 5 lat... a brak jakichkolwiek opinii :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts