Nefer 27.10.2008 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Zastanawiam się nad tym problemem :) Nie zależy mi w ogóle na urodzie garażu. W zasadzie jest mi wszystko jedno jaki kolor ... Ale : - nie chcę się na nich ślizgać kółeczkami - chcę żeby były wytrzymałe ( 2 samochody) - nie zamierzam wywalać na nie majątku. Co polecacie ? Jakiego producenta i jaki rodzaj ? Dzięki za sugestie.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kor_nick 27.10.2008 22:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 Zastanawiam się nad tym problemem :) - chcę żeby były wytrzymałe ( 2 samochody) Dzięki za sugestie.. samiec i samiczka ? to tylko gres 10 mm... a tak na poważnie ja położyłem zwykłe płytki "szwecja szara" czy jakoś tak po 16 zł/m2. jeśli mi popękają nie omieszkam napisać. kup po prostu minimum 8 mmm płytki i tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 27.10.2008 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Października 2008 8 mm minimum - ok - mam jasność Żeby tylko dzieci z tego nie było, bo wyjdzie niezły czad :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.10.2008 10:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 my kupiliśmy W PLATFORMIE na Puławskiej gres techniczny Villeroya&Boch'a w życiu nie widziałam tak grubych płytek Sprzedawca powiedział, że spokojnie mogą po nich jeździć sam. ciężarowe - polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 28.10.2008 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ... - nie chcę się na nich ślizgać kółeczkami - chcę żeby były wytrzymałe ( 2 samochody) - nie zamierzam wywalać na nie majątku... Ja już kilka razy zapuszczałem na Forum mój pomysł, po wielu latach uważam go za jeden z moich lepszych - zdaje egzamin w 100% http://forum.muratordom.pl/post2822038.htm#2822038 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
KiZ 28.10.2008 10:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Nie polecam najtanszego gresu technicznego. Jest cholernie krzywy i np woda potrafi stać w "łódkach" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
minkapinka 28.10.2008 10:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 a ja planuję posadzkę wylewaną, podobno łatwa w czyszczeniu i nie ma fug http://www.mabo.info.pl/posadzki.php Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowac 28.10.2008 10:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 a jak cenowo - bo epoksydowe nie są chyba tanie?ale są świetne jeżeli chodzi o ich walory! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Adeodat 28.10.2008 16:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 Minimum 8 mm grubości. Rzeczywiście z najtańszym gresem może być kłopot. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.10.2008 18:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ja wylałem BetonDur w sumie za 200zł i jest pięknie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 28.10.2008 19:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ja wylałem BetonDur w sumie za 200zł i jest pięknie! ile kosztuje literek? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.10.2008 20:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 hmm puszka chyba 5 litrow kosztuje 98zeta w Castoramie, do wyboru 4 kolorkihttp://www.betondur.com/#/index.php/STANDARD_LINE/Betondur_EKO/418/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Wito2008 28.10.2008 20:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 czy udało ci się uzyskać idealnie gładką powierzchnię i ile razy malowałeś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
grave 28.10.2008 20:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Października 2008 ja nie chciałem idealnej gładkiej powierzchni tylko chropowatą! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Nefer 29.10.2008 01:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No ta wycieraczkowa podłoga jest fajna :) Cpt.Q mocujesz je jakoś ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maggie 29.10.2008 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Minimum 8 mm grubości. Rzeczywiście z najtańszym gresem może być kłopot. Gres techniczny - tak, ale koniecznie impregnowany, co by się brud nie wżerał w pory. U mnie Opoczno - beżowy w "rzucik". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.10.2008 13:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 No ta wycieraczkowa podłoga jest fajna :) Cpt.Q mocujesz je jakoś ? Niee, nie ma potrzeby mocować, chyba że ruszasz i hamujesz w garażu z piskiem opon - leżą sobie po całości, jak trzeba, to łatwo zdjąć. Czasem jakaś ważna śrubka spadnie i można podnieść. Przez większa część roku nie mam z tym nic do roboty. Można pluć i pety rzucać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anulek2005 29.10.2008 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cpt_Q A jak duża jest pojedyncza mata, bo ja mam dość spory garaż ... I gdzie można te maty "pomacać" O sklep mi chodzi, bo do twojego garażu się nie wpraszam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Cpt_Q 29.10.2008 18:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Cpt_Q A jak duża jest pojedyncza mata, bo ja mam dość spory garaż ... I gdzie można te maty "pomacać" O sklep mi chodzi, bo do twojego garażu się nie wpraszam. jeden kawałek to prawie metr na prawie półtora , kupowałem wiele lat temu w "Komforcie", ale w "Obi" tez ostatnio widziałem. Możesz zobaczyć przy wejściach do marketów, biurowców, o - tam na tym linku: http://www.techem.com.pl/?oferta=111 Do garażu zawsze zapraszam, nigdzie mi tak piwko nie smakowało, jak właśnie tu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Damon 29.10.2008 20:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Października 2008 Od 6 lat mam w garażu gres alabama z paradyża, gr.8 mm. Urzekł mnie kolor - zielony. W innych kolorach są również. Eksploatowany codziennie przez dwa auta, nie ma żadnych śladów zużycia. Teraz budujemy kolejny dom i w garażu będą te same płytki, oczywiście zielone. Rozglądałam się w necie cena - ok 35zł/m2, na stronie paradyża 39 zł/m2. Z tego samego mamy schody z domu do garażu (szeregowiec),kotłownie, pralnię, mimo wielu "spadniętych" przedmotów, chodzącej pralki itp gres wyglada jak nowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts