iva_marti 08.02.2009 21:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 W sklepie Paradyża widziałam ,ale w sporo wyższej cenie. 24zł/m2 juz ostatecznie może być. Czy trzeba go impregnować? Jak się sprawdza, jak wygląda na dużej powierzchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2009 21:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Mnie się bardzo podoba. Jest ciemny, ale niejednolity czyli kolor ochronny Niczym nie impregnowaliśmy (jeszcze nie mieszkamy), ale się nad tym zastanawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 08.02.2009 21:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 No, nie... Myslalam, ze tylko ja go sobie wymyslilam Jeszcze nie kupilam, ale chce kupic przez internet. W castoramie widzialam tylko szare, a ja chcialam wlasnie antracytowy. A jak wygladaja te plytki w garazu? Nie sa za duze 30/30. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2009 21:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nie, garaż mamy dwustanowiskowy. Udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 08.02.2009 22:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 W naszym garażu leży sobie gees Virginia z Paradyża w kolorze grafitowym. Kosztował ok. 20 zł/m2 (rok temu). Tu jest link, ale do innego koloru: http://paradyz.com.pl/Collection/gres_techniczny/virginia Są też inne: http://www.nokaut.pl/szukaj/gres-techniczny.html Szukajcie, a znajdziecie Wydaje mi się ,ze ta Virginia jest tylko w jednym kolorze, ale może się mylę. Zdjecie moze być rozjasnione i dlatego wydaje się jaśniejsza niż masz u siebie. W żadnym internetowym sklepie nie było wyszczególnionych kolorów ( w jednym wręcz zaznaczone jeden kolor) Dawałaś też kilka rzędów płytek na ściany? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2009 22:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Zanim wkleiłam linka szukałam w internecie szarego i nie znalazłam. Zapewniam Cię jednak, że mam go w garażu Odróżniam szary od brązu Kiedy kupowałam te płytki, to były w kilku kolorach. Co jakiś czas producenci zmieniają wzory i kolory, więc może dlatego ich już nie ma w internecie. Można spróbować poszukać w większych składach, może jeszcze mają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 08.02.2009 22:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Może masz Montanehttp://paradyz.com.pl/Collection/gres_techniczny/montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 08.02.2009 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Nie, mój ma takie kropeczki i gładką powierzchnię. A na rachunku stoi jak byk "Virginia" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 08.02.2009 22:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 przewiń link ,który podałaś na dół strony. Zdjęcia pomieszczenia są dla wszystkich gresów technicznych takie same, a płytkę Virginia masz na dole strony ,już bez zdjęcia katalogowego. Czy to ten kolor ,czy jeszcze ciemniejszy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 08.02.2009 22:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lutego 2009 Przepraszam ,ze tam wypytuje Chciałam zamowić przez internet , więc muszę mieć pewność ,ze to jest to o co mi chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.02.2009 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Właśnie tylko to znalazłam, choć mylnie nazwałam kolor brązowym, bo w katalogu nosi nazwę "sól i pieprz". Ja mam inny kolor, którego już nigdzie w internecie nie znalazłam i dlatego podetknęłam Ci tamten. Mój jest ciemniejszy i w innej tonacji (ciemny szary). Moja połowa mnie oświeciła, że płytki były kupowane 2 lata temu (jak ten czas za....suwa ), więc dlatego już go nie ma na stronie. Nie mogę teraz na szybko znaleźć faktury, żeby zobaczyć jak się nazywał ten kolor, nie pamiętam czyszary, czy antracyt Spróbuj jeszcze podzwonić po dużych sklepach łazienkowych, może jeszcze gdzieś mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.02.2009 12:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Baaardzo dziękuję za wyczerpujące odpowiedzi!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 09.02.2009 12:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Nie ma sprawy. Kalby co to pytaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.02.2009 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Virginia jest ciemnoszara. Widzialam ja wprawdzie tylko w internecie. Texas jest chyba troche jasniejszy.Maja ja w sklepach internetowych na pewno, bo tez chce zamowic, ale czekam na plytkarza, zeby mi wymierzyl dokladnie ile potrzeba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 09.02.2009 15:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 ellaj zobacz sobie jeszcze te:http://paradyz.com.pl/Collection/gres_techniczny/montanasą ciemniejsze i jest napisane ,że to grafit. Zastanawiam się też nad tym czy montana klif nadawałby się do garażu, czy jednak trudno z niego będzie czyścić ziemię i piach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ellaj 09.02.2009 18:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Lutego 2009 Faktycznie ciemne.Klif widzialam w castoramie. Jest matowy i ma nierowna powierzchnie. W garazu jest za duzo piasku i byloby trudno to wyczyscic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 10.02.2009 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lutego 2009 ellaj zobacz sobie jeszcze te: http://paradyz.com.pl/Collection/gres_techniczny/montana są ciemniejsze i jest napisane ,że to grafit. Zastanawiam się też nad tym czy montana klif nadawałby się do garażu, czy jednak trudno z niego będzie czyścić ziemię i piach. Chyba mam tego Klifa w biurze... On jest taki lekko połyskujący? Wygląda na łatwy w utrzymaniu mimo wszystko Teraz mam gres techniczny w łazience, tylko ten szkliwiony (nie poler i nie Klif) i on jest dopiero trudny w utrzymaniu: widać wszystkie zacieki etc., porażka Wydaje mi się że taki właśnie będzie do garażu LEPSZY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
iva_marti 16.02.2009 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kupiłam wczoraj w Boz-2 w Krakowie, czarny delikatnie nakrapiany gres techniczny z Nowej Gali za 25zł/m2 . Mieli duuuzo niższą cenę na ten gres niż w innych sklepach i jeszcze rabacik. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
cieszynianka 16.02.2009 13:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Kupiłam wczoraj w Boz-2 w Krakowie, czarny delikatnie nakrapiany gres techniczny z Nowej Gali za 25zł/m2 . Mieli duuuzo niższą cenę na ten gres niż w innych sklepach i jeszcze rabacik. Jaki kolor??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DorciaIQ 16.02.2009 14:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lutego 2009 Jaki kolor??? czarny delikatnie nakrapiany Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts