golejniczak 12.03.2012 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam wszystkich Forumowiczów, noszę się z zamiarem renowacji starego pokrycia papowego. Czym smarować? Wstępnie wybrałem Izohan Izobud SBS-B. Ktoś pracował już z tym środkiem? Jakieś doświadczenia? Jeżeli nie ten, to jaki inny środek polecacie? Z góry dziękuję za wszystkie sugestie. Z pozdrowieniami Grzesiek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość elka51 12.03.2012 19:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 stare pokrycie papowe należy zerwać i wykonać nowe. Smarowanie "renowatorami" jest skuteczne na rok czy dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 17.03.2012 21:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Na stare pokrycie można dać nowe. Dekarz doradzi po obejrzeniu dachu. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
alebaba 31.03.2012 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 Za poprawki na dachu , nie bierz się sam , bo gwarancji nie uzyskasz , a odpowiedzialność duża . Jeśli chcesz mieć spokój na lata wybierz pokrycie polimerem , ponieważ papa nie da Tobie takiej trwałości , a cena podobna . I nie szukaj rozwiązań znanych na rynku od dziesięciu lat , ponieważ to już zabytek , a technologia poszła dawno do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 31.03.2012 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2012 To chyba przebiegła na palcach bo nic nie było słychać. Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
zacozajajco 01.04.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2012 a ja własnie jestem po próbie ,gdzie zastosowałem srodek na bazie poliuretanu i powiem Wam bede miał dach w jednym kawałku.wiec dziekuje panom z butlami palinikami i rolkami papy.pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
glowman 21.05.2013 13:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Maja 2013 jak sie nazywa ten środek na bazie poliuretanu ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renowator40 13.07.2013 18:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2013 Rewelacynajna do renowacji pap, jest technologia hydronylonu, z firmy Proof-Tech z Gliwic. Polecam, materiały są płynne, coś podobnego do farb, zamalowana siatka na powierzchni papy, jak wyschnie przypomina gumową wykładzinę, mębranę, widziałem dach zrobiony tymi środkami i robi wrażenie, użytkowany przez wspólnotę 4 rok , żadnego przecieku. Pozrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andrzej Wilhelmi 14.07.2013 04:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 I 4 lata czekałeś żeby już w pierwszym poście oznajmić tą rewelację? Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
awieuro 14.07.2013 13:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2013 Rewelacynajna do renowacji pap, jest technologia hydronylonu, z firmy Proof-Tech z Gliwic. Polecam, materiały są płynne, coś podobnego do farb, zamalowana siatka na powierzchni papy, jak wyschnie przypomina gumową wykładzinę, mębranę, widziałem dach zrobiony tymi środkami i robi wrażenie, użytkowany przez wspólnotę 4 rok , żadnego przecieku. Pozrawiam Ostatnio zamówiłem 10 litrów tego super specyfiku... Stosuję rzadko, naprawczo w niektórych ciężkich miejscach razem z taśmą dylatacyjną. Zjechały wiaderka przeterminowane o kilka miesięcy. Nie wierzę że to przez przypadek jak tłumaczyła się ta firma. Celowo próbowano sprzedać zgniłe mięso do cieszącego się renomą sklepu mięsnego:) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts