Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Renowacja papy - jaki środek wybrać?

golejniczak

Recommended Posts

Witam wszystkich Forumowiczów,

noszę się z zamiarem renowacji starego pokrycia papowego. Czym smarować? Wstępnie wybrałem Izohan Izobud SBS-B. Ktoś pracował już z tym środkiem? Jakieś doświadczenia? Jeżeli nie ten, to jaki inny środek polecacie?

Z góry dziękuję za wszystkie sugestie.

Z pozdrowieniami

Grzesiek

• 2 weeks później...
Za poprawki na dachu , nie bierz się sam , bo gwarancji nie uzyskasz , a odpowiedzialność duża . Jeśli chcesz mieć spokój na lata wybierz pokrycie polimerem , ponieważ papa nie da Tobie takiej trwałości , a cena podobna . I nie szukaj rozwiązań znanych na rynku od dziesięciu lat , ponieważ to już zabytek , a technologia poszła dawno do przodu

• 1 year później...
  • 1 month później...
Rewelacynajna do renowacji pap, jest technologia hydronylonu, z firmy Proof-Tech z Gliwic. Polecam, materiały są płynne, coś podobnego do farb, zamalowana siatka na powierzchni papy, jak wyschnie przypomina gumową wykładzinę, mębranę, widziałem dach zrobiony tymi środkami i robi wrażenie, użytkowany przez wspólnotę 4 rok , żadnego przecieku. Pozrawiam

Rewelacynajna do renowacji pap, jest technologia hydronylonu, z firmy Proof-Tech z Gliwic. Polecam, materiały są płynne, coś podobnego do farb, zamalowana siatka na powierzchni papy, jak wyschnie przypomina gumową wykładzinę, mębranę, widziałem dach zrobiony tymi środkami i robi wrażenie, użytkowany przez wspólnotę 4 rok , żadnego przecieku. Pozrawiam

Ostatnio zamówiłem 10 litrów tego super specyfiku... Stosuję rzadko, naprawczo w niektórych ciężkich miejscach razem z taśmą dylatacyjną. Zjechały wiaderka przeterminowane o kilka miesięcy. Nie wierzę że to przez przypadek jak tłumaczyła się ta firma. Celowo próbowano sprzedać zgniłe mięso do cieszącego się renomą sklepu mięsnego:)

Pozdrawiam