pawel2210 14.03.2012 20:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 tak, tak jest przecież na filmiku... ten szalunek pod ścianą pełni rolę podtrzymywania ciężaru /sporego/ do czasu związania betonu oraz rolę wyrównawczą - coby było równo myślałem ze jak się daje te kształtki to nie trzeba stemplować przy ścianach... ale młody jestem i mało jeszcze wiem:) no nic jak ma być to oczywiście będzie:) kurcze to ze 200 stempli będę potrzebował... pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2210 16.03.2012 20:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 jesli nawet jak dam krztaltki to trzeba steplowac pod scianami to chyba lepiej zostawie cegly a wieniec zaszaluje deskami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beton44 17.03.2012 06:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 w właśnie tak, klasycznie tylko pamiętaj o wieńcu opuszczonym i naciskaj na jego wykonanie wykonawca raczej będzie udawał że nie słyszy jak o czymś takim mówisz:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
pawel2210 17.03.2012 17:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 w właśnie tak, klasycznie tylko pamiętaj o wieńcu opuszczonym i naciskaj na jego wykonanie wykonawca raczej będzie udawał że nie słyszy jak o czymś takim mówisz:stirthepot: wykonawca to ja:) dam rade(chyba) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
rainder 23.03.2012 10:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 ładny filmik, wersja z kształtkami /w wersji bez kształtek trzeba zrobić szalunek tak żeby wlany w niego beton zastąpił też i kształtki O, jaki film spoko, nie wiedziałem, że takie wizualizacje są w necie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts