Gość 21.02.2005 19:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lutego 2005 Hejka Piwkoojak idzie budowa? Po wielu tygodniach spędzonych nad katalogami zobaczyłem Oleandry i to był błysk - nagle poczułem że to ten!Ja się buduje? Są niespodzianki? Jakieś "dziury" w projekcie?A może znasz już koszty - to by była bardzo interesująca rzecz.A może ktoś jeszcze już budował w Oleandrach?pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość 28.02.2005 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lutego 2005 Ja zamierzam i chociaż to rok od powyższej wymiany mam nadzieję że wątek nie wymarł śmiercią naturalną - zdecydowałeś się na ten projekt? Jak idzie budowa? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_grodz 22.02.2007 08:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Witam Wszystkich. Jestem nowym uzytkownikiem tego forum. Mam zamiar wybudowac sobie dom i prosze o Wasze komentarze na temat tego projektu. Zaznaczam iz wydłuzam dom do 10 m. http://www.archon.pl/index.php?act=32&lang=pl&sid=m400bad9d2a705 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anoolka 22.02.2007 08:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Jak dla mnie fajny, bo sama buduję nieduży dom. Kilka rad na mój gust: trochę mało ustawny wiatrołap (przydaje się jakaś szafa lub garderoba), przy tak małym domu warto pomyśleć o jakimś pomieszczeniu gospodarczym, gdzie można składować różne rzeczy, zależy też czym będziesz ogrzewał dom (od tego zależy wielkość kotłowni). Dobrze było by pamiętać by nie dawać zlewu pod oknem (to moje osobiste zdanie i mojego męża który robi kuchnie). To tyle jak na mój skromny gust Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
art_grodz 22.02.2007 08:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lutego 2007 Wiem o tym wiatrołapie. Dlatego przedluzam dom o 130 cm, 50 cm z przodu czyli zwikszy mi sie gospodarcze i wiatrolap. Wtedy bedzie ustawny. i 80 cm na poszerzenie salonu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
apiniu 12.03.2012 22:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2012 Witam Wszystkich. Na wiosne bede rozpoczynał budowę domku w oleandrach, poszukuje osob budujacych według tego projektu. Z checia pooglądam wasze dzienniki budowy i porozmawiam z czego , co i jak. W tej chwili mój domek jest u konstruktora - rozciągam salon o szerokosc 1 krokwi. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts