Bubuczu 13.03.2012 10:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 (edytowane) Witam, szukam czegoś na okna - mam okna w kolorze orzech (teraz juz bym takich nie robila ale tak to juz jest jak budowa trochę trwa i gust sie zmienia...). Zastanawiam się nad panelami okiennymi ale nie bardzo wiem jak się je czyści - bo prać to ich sie raczej nie da ???? Rozważam również żaluzje - no ale tak... jak bym miala okna białe lub grafitowe to bym dała aluminiowe, a do koloru orzech jakie pasują???... drewniane???? MASAKRA... sama juz nie wiem... PROSZĘ WAS O POMOC!!! ... myślałam jeszcze o żaluzjach grafitowych ale nie wiem czy pasują??? Zapomnialam dodać, że od zewnętrznej strony okien mam rolety tak więc nie zalezy mi na tym aby sie zasłonic całkowicie (bo i tak na wieczór spuszczam rolety zewnętrzne). Chodzi mi raczej o to aby w dzień nie byc taką widoczną dla sąsiadów... Edytowane 24 Marca 2012 przez joliska Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rybka74 24.03.2012 05:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 a może plisy ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
joliska 24.03.2012 06:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Firanki będą najbezpieczniejszym rozwiązaniem Żaluzje, żeby Cię zasłoniły, musisz przysłonić: wiesz, jaki efekt dadzą te grafitowe? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts