monikaa13 13.03.2012 11:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Jaką wagę kuchenną wybrać? Z miską - fajna, ma już miskę o stałej wadze więc nie musimy brudzić różnych naczyń, by coś zważyć, wydaje się ok. Płaska - czytałam w necie opinie i większość pisze, że płaska ale nie jestem przekonana. Na płaskiej trzeba zawsze postawić jakiś pojemnik, szklankę, kubek, miskę itp. Za każdym razem może być to inny pojemnik co utrudni ważenie. No ale zabiera najmniej miejsca ale czy to takie ważne? Dzbanek - waga z rączką w kształcie dzbanka, fajny patent moim zdaniem Jakie macie doświadczenia. Ja nigdy wagi nie miałam więc nie wiem, która lepiej się sprawdzi. Polećcie coś, jaki rodzaj i ew. model ale 100 zł to już maks - więcej nie dam, a najlepiej mniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 13.03.2012 12:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 ja mam plaską- ta z miska to kolejna miska ktora zajmuje miejsce, kupiona kilka lat temu w tesco, na pewno ponizej 50zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
monikaa13 15.03.2012 06:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 Czyli jednak miejsce najważniejsze. Czy masz z tarą? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 15.03.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 tak, tara obowiązkowo( ale to chyba juz kazda ma?), moja jest do 5kg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aksamitka 28.03.2012 15:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Marca 2012 w lidlu mozna teraz kupić wagę : http://www.lidl.pl/cps/rde/xchg/lidl_pl/hs.xsl/index_25526.htm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Maksik678 21.04.2017 09:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 (edytowane) tylko porządna, starczy na lata:[spam] Edytowane 22 Sierpnia 2017 przez Greengaz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Martons 21.04.2017 09:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Kwietnia 2017 Ta wygląda fajnie. Jeśli ma starczyć na lata to z pewnością warto zainwestować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts