Webster 13.03.2012 13:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam, czy ktoś z forumowiczów ma lub może miał u siebie sprzęt firmy Hato? Jak się spisuje / spisywał? Czytałem gdzieś, że awaryjny, ale nie na forum tylko po prostu pod jakimś artykułem taki komentarz był. Myślę, że tutaj więcej na ten temat mógłbym się dowiedzieć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anakin 13.03.2012 20:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Pierwszy link z google:http://www.nice.fora.pl/inne,7/naped-do-bram-hato,194.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Webster 19.03.2012 13:57 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Czyli ogólnie rzecz biorąc opinie kiepskie. Czytałem wiele jeszcze innych opinii na innych stronach, wczoraj przeglądałem fora. No i niestety większośc takich opinii. Powinienem więc chyba dać sobie z tym spokój. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Amper81 12.12.2012 15:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Ja mam ten napęd i jestem strasznie wściekły na siebie że kupiłem takie coś. Co chwile wychodzą nowe problemy. A to że pilot nie łapie a to znowu coś się zacina... generalnie nie polecam. Znajomi nie mają takich problemów z tym ale też korzystają z dobrych firm a nie chińskich rzeczy... Zainwestuj w coś dobrego. Wkońcu ma być to inwestycja na lata... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 12.12.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Grudnia 2012 Najlepsze są niemieckiej firmy SOMMER Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tfor 06.05.2013 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Maja 2013 Pierwszy link z google: http://www.nice.fora.pl/inne,7/naped-do-bram-hato,194.html ten link na tyle wiarygodny, że z portala nice korzysta. wiele firm markowych się popsuło. A niższe marki poszły do przodu i robią coraz lepiej. Nie warto przepłacaćc za markę, która znika z rynku. A jak i w markowych tak i podrzędnych firmach zdarzają się buble. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Stachu1988 11.09.2015 07:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Września 2015 Zauważcie, że HATO ma od dwóch lat polską elektronikę i żadnych złych opinii. Szkoda, że wystartowali z chińską bo się trochę podkopali, ale teraz pełna rehabilitacja, ja jestem monterem różnych napędów i mam porównanie między napędami z różnych marek. Chcesz droższy - dopłacasz za markę, HATO ma już polską elektronikę, działa bezawaryjnie i nie są drogie, a nawet silniejsze niż te "lepszych" firm. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Brysia8 11.11.2015 12:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2015 Ktoś coś nowego może dodać? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Artur_P 14.11.2015 08:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2015 Miałem kiedyś. . Słaby napęd, potem wymieniłem na inny, lepszy. Znajomy ma np Deimos z BFT. Fajny, zgrabny sprzęt, bez problemów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts