Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze pierwsze własne mieszkanko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 542
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Myszex witam Cię u mnie i cieszę się, że zajrzałaś. Tak, moje płytki to V&B. Listwy są tak wykończone, że raczej można bez niczego, jak zejde do piwnicy to jeszcze się upewnie czy tam 1mm nie widać podkładu płytki od góry ale chyba nie.

Z tych co mi się bardzo podobały, ale odrzuciłam z racji na rozmiar płytki bazowej, to kolekcja Zienia dla Tubądzina. Zobacz sobie u nich. Cenę też mają spoko

Niestety dokładnej ceny nie pamiętam na te V&B, ale jak jesteś z Warszawy to Ci moge dać dobry namiar (napisz prv)

a gdzie Twój wątek ja się pytam?:p

A jednak ktoś tu zajrzał:) ale się cieszę, że Wam się podoba i jakoś Was udobruchałam porcją zdjęć w zadośćuczynieniu za długą nieobecność:p Przynajmniej mam taka nadzieję:D

Wczoraj wróciłam do domu po dłuższej nieobecności i przyznam nieskromnie, że mordka mi się śmiała jak przekraczałam próg (szafy itp zrobili dopiero jakieś 2 dni przed moim wyjazdem i nie zdążyłam się do nich przyzwyczaić). Jest jeszcze dość pusto i bezosobowo, ale ramki już są w pudełku, więc czas na wywoływanie zdjęć i nadanie domowego charakteru. Szczególnie muszę wymyślić coś w przedpokoju, bo zrobił się taki jakiś sterylny, za biały. Może macie jakiś pomysł? Na pewno zawiśnie jakaś śmieszna tabliczka by przesłonić skrzynkę nad drzwiami, może jakiś parasolnik przy fototapecie, ale to raczej nie wystarczy...

A z newsów to z wycieczki przywiozłam sobie kilka drobiazgów: piękny czajniczek na herbatkę, tacę, która będzie robiła za blat stolika na pufach i sporego chwosta do przyszłej zasłony w sypialni. Obiecałam Wam też balkonową sesję skrzyni - ale to jak wrócę do domku, bo tu nie mam jak załadować zdjęć

sawanna blat w kuchni to konglomerat silestone

Wow! Już dawno tak nie urosłam przez pochwały:))) dzieki dzieki!

powiem Wam, że wczoraj miałam gości i niesamowite jest to, że wszyscy zgodnie orzekli, że nasze mieszkanie jest bardzo eleganckie, ale, co dziwne, zarazem ciepłe i domowe. Uważam, więc, że cel został osiągnięty w 100% ( widziałam reakcje tych samych ludzi wcześniej jak mówiłam, że generalnie będzie u nas w domu duuuuużo szrości). Wniosek:szarośćnie musi być zimna!

Dziś cały dzień coś wiercę, wieszam, przymierzam. W wyniku tego mam już nową lampę w salonie (wczorajszy spontaniczny nabytek), lustro nad łóżkiem w sypialni i polke z ramkami. Mąż się śmieje, że mamy pełno ramek, a nich ani jednego zdjęcia:p nie rozumie, że musze je sobie ułożyć zanim zdecyduje co do nich pasuje i co wywołać. Faceci:p

kocham urządzanie wnętrz

• 4 weeks później...

domi piękne to wasze m. I Twoje szklane drzwi z nieba mi spadły :D identyczne chcę u siebie, więc wiem już jak to będzie wyglądać :)

Bardzo podoba mi się konsekwencja w wykańczaniu, kolorystyka też moja. Metraż mamy zupełnie inny i masz balkon czego ogromnie zazdroszczę.

Jakbyś mogła zdradzić cenę za drzwi szklane byłam wdzięczna, może być na pw :)

Pozdrawiam :)

• 2 months później...
  • 1 month później...