Domi87 21.07.2014 14:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 najgorzej na zdjęciach wychodzi podłoga, bo niestety wychodzi bleeee i nie przypomina tej na żywo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 21.07.2014 14:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Lipca 2014 Myszex witam Cię u mnie i cieszę się, że zajrzałaś. Tak, moje płytki to V&B. Listwy są tak wykończone, że raczej można bez niczego, jak zejde do piwnicy to jeszcze się upewnie czy tam 1mm nie widać podkładu płytki od góry ale chyba nie. Z tych co mi się bardzo podobały, ale odrzuciłam z racji na rozmiar płytki bazowej, to kolekcja Zienia dla Tubądzina. Zobacz sobie u nich. Cenę też mają spoko Niestety dokładnej ceny nie pamiętam na te V&B, ale jak jesteś z Warszawy to Ci moge dać dobry namiar (napisz prv) a gdzie Twój wątek ja się pytam? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Catti 22.07.2014 15:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 Domi.... ale pięknie!!!! bardzo, bardzo.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 22.07.2014 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Lipca 2014 No wiedziałam, że jak w końcu wrócisz, to będzie trzeba zbierać szczenę z podłogi Pięknie. Naprawdę elegancko, bez udziwnień - mega klasa A pomysł na lustro/szafę genialny Bardzo mi się u Ciebie podoba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mugatka 23.07.2014 10:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Lipca 2014 Domi piękne stonowane wnętrza bardzo mi się podoba to co pokazałaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 27.07.2014 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Lipca 2014 A już myślałam że zginęłaś Piękne wnętrza. Twoja szafka rtv nieustannie zdumiewa! Czekam na efekt końcowy (małpa jestem bo chcę zgapić - ja pokój/salon będę robiła za "jakiś czas") Pomysł na szafę w przedpokoju - świetny!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sawanna 28.07.2014 21:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Lipca 2014 no i kuchnia obecnie wygląda tak: Domi, z czego jest Twój piękny blat w kuchni? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.07.2014 14:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Lipca 2014 A jednak ktoś tu zajrzał ale się cieszę, że Wam się podoba i jakoś Was udobruchałam porcją zdjęć w zadośćuczynieniu za długą nieobecność Przynajmniej mam taka nadzieję Wczoraj wróciłam do domu po dłuższej nieobecności i przyznam nieskromnie, że mordka mi się śmiała jak przekraczałam próg (szafy itp zrobili dopiero jakieś 2 dni przed moim wyjazdem i nie zdążyłam się do nich przyzwyczaić). Jest jeszcze dość pusto i bezosobowo, ale ramki już są w pudełku, więc czas na wywoływanie zdjęć i nadanie domowego charakteru. Szczególnie muszę wymyślić coś w przedpokoju, bo zrobił się taki jakiś sterylny, za biały. Może macie jakiś pomysł? Na pewno zawiśnie jakaś śmieszna tabliczka by przesłonić skrzynkę nad drzwiami, może jakiś parasolnik przy fototapecie, ale to raczej nie wystarczy... A z newsów to z wycieczki przywiozłam sobie kilka drobiazgów: piękny czajniczek na herbatkę, tacę, która będzie robiła za blat stolika na pufach i sporego chwosta do przyszłej zasłony w sypialni. Obiecałam Wam też balkonową sesję skrzyni - ale to jak wrócę do domku, bo tu nie mam jak załadować zdjęć sawanna blat w kuchni to konglomerat silestone Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 01.08.2014 10:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 Domi piękne stylowe wnetrza!!!! Gratuluję! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
anitka89 01.08.2014 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Sierpnia 2014 (edytowane) Witaj Domi. Piekne te Twoje wnetrza. Takie spójne i przemyślane. Jeśli to nie tajemnica napisz na priv ewentualnie jak cenowo wyszła szafa w sypialni ? pozdrawiam i czekam na nastepna porcje zdjęć. Edytowane 1 Sierpnia 2014 przez anitka89 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 08.08.2014 14:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 I obiecany balkon:) z drugiej strony mam więcej zieleni:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 08.08.2014 14:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Fantastycznie, elegancko, szykownie, z wielką klasą!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 15:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Domi, ale balkonem to powalasz Pięknie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 08.08.2014 15:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Pokaż jeszcze zieloną stronę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 08.08.2014 16:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Sierpnia 2014 Przytulny balkonik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 10.08.2014 16:42 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2014 Wow! Już dawno tak nie urosłam przez pochwały:))) dzieki dzieki! powiem Wam, że wczoraj miałam gości i niesamowite jest to, że wszyscy zgodnie orzekli, że nasze mieszkanie jest bardzo eleganckie, ale, co dziwne, zarazem ciepłe i domowe. Uważam, więc, że cel został osiągnięty w 100% ( widziałam reakcje tych samych ludzi wcześniej jak mówiłam, że generalnie będzie u nas w domu duuuuużo szrości). Wniosek:szarośćnie musi być zimna!Dziś cały dzień coś wiercę, wieszam, przymierzam. W wyniku tego mam już nową lampę w salonie (wczorajszy spontaniczny nabytek), lustro nad łóżkiem w sypialni i polke z ramkami. Mąż się śmieje, że mamy pełno ramek, a nich ani jednego zdjęcia:p nie rozumie, że musze je sobie ułożyć zanim zdecyduje co do nich pasuje i co wywołać. Faceci:pkocham urządzanie wnętrz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Geminis 07.09.2014 15:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Września 2014 domi piękne to wasze m. I Twoje szklane drzwi z nieba mi spadły identyczne chcę u siebie, więc wiem już jak to będzie wyglądać Bardzo podoba mi się konsekwencja w wykańczaniu, kolorystyka też moja. Metraż mamy zupełnie inny i masz balkon czego ogromnie zazdroszczę. Jakbyś mogła zdradzić cenę za drzwi szklane byłam wdzięczna, może być na pw Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aniaklasyka 23.11.2014 21:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 Kochana gdzie zginęłaś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ewelyna 23.11.2014 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Listopada 2014 A co to za Lampa wisząca w przedpokoju? Bardzo mi sie spodobała Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 24.12.2014 12:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2014 Domi, gdzie Ty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts