Domi87 26.09.2012 08:19 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Ej zniknęła mi też możliwość wrzucania zdjęć! ogólnie jakby cały panel HTML-owy wcięło!!! I co ja teraz biedny żuczek mam zrobić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 08:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Domi, ja u siebie dawałam cały plan elektryki w podanym przez dewelopera terminie. Wypytaj się, kiedy mniej więcej będą robić instalacje. Kable chyba kładzie się dość późno. Najpierw niech projektant zrobi ten kibel w łazience, a nie w sypialni A potem umawiaj się z nim na elektrykę. Jeśli chcesz, to Ci podeślę swój plan. Będziesz miała podane oznaczenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.09.2012 08:52 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Aniu, byłoby grejt:yes: !!!!!!!Czy wy macie też dziś jakieś problemy z forum? Nie wiem czy to mój komp zwariował i trzeba go ukarać czy jeszcze go jednak nie wyrzucać przez okno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 26.09.2012 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 OK, to podaj mi może na priva maila, to wieczorem zeskanuję i Ci wyślę. Jakby co, to się dopominaj, bo u mnie galopująca skleroza PS. Problemów z forum nie mam. Może jakiegoś wirusa masz? Ostatnio Natalia tak miała. Spróbuj też wyczyścić cookies w przeglądarce. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.09.2012 09:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Działa!!! NO to bierzemy się za łazienkę Najpierw wrzucę wizki zrobione przez julianne (DZIĘKUJĘ JESZCZE RAZ!) przy starych wymiarach, ale to nieduża różnica http://imageshack.us/a/img204/9122/wizu1.jpg http://imageshack.us/a/img607/5885/wizu1c.jpg i bez szafek nad kibelkiem http://imageshack.us/a/img42/3463/wizu1bezszafek.jpg a teraz proszę się nie śmiać i nie krytykować, bo czas na coś mojego:P niby nieduża różnica, ale skupiam się teraz na tej ścianie z umywalką i wc (robione w sketchup, sprzęty też własnoręcznie więc bardzo kanciaste i niepodobne, ale pierwsze koty za płoty!) Te szafki nad umywalką i wc chciałabym z lustrzanymi drzwiami, ok 30 cm głębokość. Mam takie teraz w wynajmowanym mieszkaniu i super to wygodne! Wszystko pochowane. Tylko czy umywalka odsunięta od ściany zda egzamin? czy jakoś podwyższyć ten murek za nią i za wc? http://imageshack.us/a/img42/4090/azienka1front.jpg http://imageshack.us/a/img32/2475/azienka1bok.jpg Edytowane 26 Września 2012 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 26.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Witaj Domi87 przywedrowalam do Twojego watku by zobaczyc na jakim etapie sa Twoje zmagania Widze, ze Juliannka jak zwykle sluzy swoja pomoca Jesli juz podyzszyc ten murek to na rowno z lustrem(zlicowac), ale wtedy pozbedziesz sie wneki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 26.09.2012 17:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 (edytowane) Alija Rozgość się i podpowiadaj:D Julianka wrzuciła swoją wstępną propozycję na wątku o łazienkach:) Jeżeli chodzi o wnękę/półkę, to muszę ją mieć, bo nie umiem się bez czegoś takiego obejść przy umywalce, ale może być trochę wyżej oczywiście. Niestety blatu dłuższego przy umywalce mieć nie mogę To co wstawiłam jest zupełnie wstępną propozycją i się przy niej nie upieram. Jak już wiecie ułożenie sprzętów to już chyba tak musi zostać (chyba, że ktoś ma inną propozycję? Choć szczerze wątpię), ale reszta... a przede wszystkim kolorystyka, która jest tu trochę przypadkowa, to do zmiany:D Macie jakieś pomysły? Edytowane 26 Września 2012 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 26.09.2012 22:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Września 2012 Cześc Domi:) wreszcie mam trochę czasu to dotarłam do Ciebie, gdy czytam o Twoich zmaganiach z pierwszym mieszkaniem to łezka kręci mi się w oku, bo przypomina mi się jaka to radośc i satysfakcja.Pamiętam jak wiele pozytywnych emocji niesie urządzanie własnego pierwszego M:) Świetny projekt Julianny, bardzo podobają mi się ten efekt 3 kubików:) Naprawdę genialnie wykombinowane (pakownie, a nie ciężko i ciekawie) A w Twojej wersji podoba mi się cegiełka (ale cegiełka podoba mi się prawie zawsze) Pozdrowionka:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 27.09.2012 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Domi uklad jest i praktyczny i dobrze wygladajacy, a wiec nie zmienialabym tej opcji. Mnie sie tez bardzo podoba ta wyeksponowana cegielka scianka i ta polka. ale mysle, ze mozaika tez w tych miejscach by pasowala;) Taka zblizona kolorystyka jaka przedstawilas jest b.ciekawa. A poleczka faktycznie moze sie Tobie przydac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2012 11:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Domi, wysłałam maila Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.09.2012 12:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Widziałam! Ależ Ci dziękuję! Znów! Nie wiedziałam, że istnieje taki prosty i logiczny sposób by to wszystko pooznaczać a ja tu wyskoczyłam z jakimiś kolorowymi kropeczkami i liniami:bash: Chyba będę musiała projektantowi stworzyć nowy plan, bo nad tym to duma, duma i wydumać nie może Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 27.09.2012 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Domi, nie oszukujmy się Mój plan był zrobiony przez architekt w AutoCADzie, więc dlatego jest taki profesjonalny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.09.2012 13:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Jest i Ardea Cześc Domi:) wreszcie mam trochę czasu to dotarłam do Ciebie, gdy czytam o Twoich zmaganiach z pierwszym mieszkaniem to łezka kręci mi się w oku, bo przypomina mi się jaka to radośc i satysfakcja.Pamiętam jak wiele pozytywnych emocji niesie urządzanie własnego pierwszego M:) Masz rację, tym bardziej ciężko się czeka i jak pomyślę, że to jeszcze rok! no masakra! Świetny projekt Julianny, bardzo podobają mi się ten efekt 3 kubików:) Naprawdę genialnie wykombinowane (pakownie, a nie ciężko i ciekawie) A w Twojej wersji podoba mi się cegiełka (ale cegiełka podoba mi się prawie zawsze) Pozdrowionka:) Mówiąc o kubikach chyba miałaś na myśli obudowę wc, szafkę pod umywalką i nad wc? Zgadzam się, że to świetny pomysł. Przy umywalce takie szafki jak ta nad wc to skarb w mieszkaniu - mam teraz i niezmiernie doceniam:yes: Ja też kocham cegiełkę i gdzieś ją w mieszkaniu muszę umieścić choć jeszcze nie jestem pewna czy w łazience akurat (no bo przecież w małym mieszkaniu to wystarczy jak będzie w jednym miejscu tylko i muszę wybrać) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 27.09.2012 13:46 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Domi, nie oszukujmy się Mój plan był zrobiony przez architekt w AutoCADzie, więc dlatego jest taki profesjonalny. Aniu, ale ty byś nie dała rady takiego stworzyć? Ty?! Co to przy Twoich wizualkach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ardea 27.09.2012 17:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Września 2012 Myślałam właśnie o tym:yes: tworza się takie fajne 3 skrzynki, nie widziałam ciekawszego pomysłu na szafkę nad stelażem. Ja też wcisnęłam cegiełkę - do sypialni, na szczęście cegiełka pasuje do niemal każdego stylu i każdego pomieszczenia:) A czekanie jest najgorsze, ale w końcu jest na co Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 01.10.2012 13:32 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Witam po weekendzie! Byliśmy z m u jego rodziców na południu. Pogoda cudowna! A że oni mają dom z ogrodem podjadłam sporo owocków prosto z krzaczka :mniam: Niestety weekend się skończył i czas wracać do szarej rzeczywistości. Na tyle szarej, że jak przed chwilą spojrzałam przez okno to nie uwierzyłam własnym oczom! FUJ!!!!! U Was też tak pada??!!! Myślałam właśnie o tym:yes: tworza się takie fajne 3 skrzynki, nie widziałam ciekawszego pomysłu na szafkę nad stelażem. Ja też wcisnęłam cegiełkę - do sypialni, na szczęście cegiełka pasuje do niemal każdego stylu i każdego pomieszczenia:) A czekanie jest najgorsze, ale w końcu jest na co Zdecydowanie jest na co! Tylko dlaczego aż tyle:( No ale ciągle sobie powtarzam, że było warto, bo i dzięki temu cena mieszkania mniejsza i w sumie mam czas na zaplanowanie wszystkiego. Średnio pomaga, ale zawsze to jakieś pocieszenie:yes: Cegiełka jest genialna. Odkryłam ją na FM i niesamowicie podoba mi się chyba w każdym wnętrzu, które było pokazywane na tym forum! No ale może w łazience postawię jednak na mozaikę... zobaczymy. Dzisiaj postaram się posiedzieć nad nowymi wizualkami, bo mam kilka pomysłów w głowie. Zobaczymy co z tego wyjdzie:stirthepot: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 01.10.2012 16:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Domi u nas wrecz przeciwnie pogoda cudna! ale i tez odleglosc miedzy nami jest znaczna Dla mnie tez cegielka jest wezwaniem i pociuchutku planuje ja u siebie. Zobaczymy co z tego wyniknie Czekam z niecierpliwoscia na Twoje wizki, ktore z pewnoscia beda ciekawe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 01.10.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Czesc, przytuptalam tu za Toba z watku Aliji, gdzie mi sie bardzo spodobaly Twoje podpowiedzi i chyba zostane, jesli pozwolisz. Piekne mieszkanko sie zapowiada i zupelnie w moich klimatach. Bardzo podobne rzeczy nam sie podobaja. Tez jestem fanka mozaiki w kuchni (zakochana bez pamieci od tygodnia), szarosc z kolorem przewodnim i to najlepiej w kazdym pokoju inny (u siebie planuje w salonie z niebieskim a w sypialni z musztadrowa zolcia) no i genialna cegla (u nas niestety z powodu malych pomieszczen wypadla po pierwszych wizualkach, ale najchetniej co druga sciane bym nia obkleila) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 01.10.2012 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Domi, wrócę jeszcze do SketchUpa. Wiesz, że możesz wstawiać gotowe modele. Oszczędzisz sobie troszku pracy Chyba, że lubisz taką dłubaninę, to już się nie wtrącam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 01.10.2012 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Października 2012 Dzisiaj znalazłam Twój wątek No to zabieram się za czytanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts