Turlututu 07.11.2012 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2012 Myslalam, ze cos wiecej napisze, ale dalej mam mowe odebrana, wiec skoncze na WOW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
narendil 08.11.2012 08:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Domi, piękna jesteś Koniecznie wieszaj te ostatnie zdjęcie w dużym formacie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 08.11.2012 09:34 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 wypraszam sobie ja przeca chwaliłam:yes: No zwracam honor, rzeczywiście - nie wiem jak ja tego nie zauważyłam! Domi:oops: chyba wszystkie bylysmy skupione na Twojej osobie, wiec umknelo nam(procz karolek ) skomentowanie dzieciaczkow, ktore sa przeslodkie. A z czego sa te torebki? Masz wieksze zdjecie? To są takie kulki z bibuły na druciku wbijanym w styropianową kulkę, jak na tym zdjęciu: http://bios.weddingbee.com/pics/47901/pomander_5.JPG tylko białe i z kokardką wiśniową na dole:) to zezwalają na śluby na watykanie ???????? Podoba mi się to zdjęcia gdzie siedzicie na schodach - takie naturalne i niewinne......... Hej Siner! Cieszę się, że i do mnie zawitało Twoje poczucie humoru. Uwielbiam je:yes: Ale skąd skojarzenie z Watykanem:P Choć faktycznie salę mieliśmy we włoskim stylu! Co do tego zdjęcia to jest to moje 3 na liście najulubieńszych ślubnych:D Domi, piękna jesteś Koniecznie wieszaj te ostatnie zdjęcie w dużym formacie! Pewnie, że je wrzucę! Tak bardzo mi pasuje do klimatu mieszkania, który chcę uzyskać (choć może tylko ja tak twierdzę)! A za komplement dziękuję, ale to jak już mówiłam chyba kwestia dobrych zdjęć... No i sukni, którą kocham i kochać nie przestanę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 08.11.2012 09:35 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Turlututu mowa musi powrócić, bo kto mi będzie doradzał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Turlututu 08.11.2012 09:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Wow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 08.11.2012 12:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/g035.gif Spóźniłam się tylko 3 godz. i już nic nie zobaczę http://www.cosgan.de/images/smilie/traurig/d020.gif Mogę jeszcze mieć jakąś nadzieję? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 08.11.2012 12:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 hejka,widziałam fotki i z zazdrości nic nie napisałam:pale juz ochłonęłam, więc: jesteście piękną parą, twoja fryzurka ślubna - doskonała, zdjęcia - fantastico, piękno i perfekcja w każdym calu:yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alija 08.11.2012 13:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Domi piekne te kule, zdolniacha z Ciebie! Turlututu mam nadzieje, ze doszlas do siebie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 08.11.2012 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Chodziło mi o kościół Kiedy miało miejsce to wiekopomne wydarzenie ? No i ..... fotki ze ślubu i sesji były ! Teraz czekam na relację i to szczegółową z nocy poślubnej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 08.11.2012 14:47 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Listopada 2012 Rocia jak chcesz podrzucę Ci na maila - tylko go podaj na prv:)Vesilko dziękuję za siebie i małżonka. A i za fryzurę, a właściwie fryzjerkę - przyznam, że poszukiwania nie były proste:( A później na sesję to już się sama czesałam na wzór:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 09.11.2012 10:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Chodziło mi o kościół Kiedy miało miejsce to wiekopomne wydarzenie ? No i ..... fotki ze ślubu i sesji były ! Teraz czekam na relację i to szczegółową z nocy poślubnej Kościół mieści się w Warszawie tuż przy zamku - św. Anny wydarzenie miało miejsce na początku sierpnia A chcesz relację szczegółową z nocy?! Proszę bardzo - a co mi tam, otwarta jestem! 8:00 (rano) Państwo nowożeńcy udali się na górę do swojej sypialni 8:15 po boju ze ściąganiem sukni, Pani młoda w bieliźnie i sexi pończochach poszła do łazienki by się wykąpać 8:30 Pani młoda wraca cała w skowronkach do sypialni gdzie zastaje Pana młodego w bokserkach i skarpetkach, który nonszalancko leży zajmując prawie całe łóżko i cichutko chrapie KURTYNA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Siner 09.11.2012 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 coś czuję, że wyszłyśmy za tego samego chłopa z tą drobną różnicą, że po bojach z moją suknią i wydłubywaniem z włosów i cycków konfetti oboje zasnęliśmy. On tzn. "nasz " mąż na łóżku a Ja oddająca się błogiej kąpieli, w wannie. Obudziła mnie zimna woda. Pomarszczona jak rodzynka wylazłam z wanny i skierowałam się do łoża co by powyprawiac to i owo ale gdzie tam...... odganiaj mnie jak muchy. Pamiętając tamtą noc, teraz się mszczę i ja go stale odganiam. Całuski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 09.11.2012 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Domi to i mnie prześlij zdjęcia na priva [email protected] no bo się spóźniłam.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 09.11.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Listopada 2012 Rocia jak chcesz podrzucę Ci na maila - tylko go podaj na prv:) No ba, jeszcze pytaj... po takich zachwytach Masz wiadomość Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 12.11.2012 10:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Maile poszły:) enjoy! coś czuję, że wyszłyśmy za tego samego chłopa z tą drobną różnicą, że po bojach z moją suknią i wydłubywaniem z włosów i cycków konfetti oboje zasnęliśmy. On tzn. "nasz " mąż i HAHHAHA no to chyba rzeczywiście mamy jednego:P U mnie to jak wróciłam i zobaczyłam go chrapiącego, to tylko jednego co pragnęłam to by posunął dupsko bym się mogła zmieścić na łóżku:P Bo o 9:30 już musieliśmy być na nogach i śmigać do gości na poprawiny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
channel8 12.11.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 Śliczna z Was para!!! Sesja zdjęciowa - miodzio! Ślicznie dziękuje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rocia 12.11.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Listopada 2012 http://www.cosgan.de/images/smilie/liebe/a045.gif Piękna z Was para... bardzo sympatycznie wyglądacie... sesja rewelacyjna... to idę jeszcze raz zerknąć na Was... http://www.cosgan.de/images/midi/froehlich/a060.gif Dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 13.11.2012 13:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 No to się bardzo cieszę, że i Wam się podobają Na pewno zrobię z nich użytek w naszych wnętrzach! Słuchajcie mam taką małą wątpliwość/niepokój. Mój plan mieszkania został w końcu zmieniony prawie tak jak chciałam. Jeszcze małych rzeczy się nie dało wprowadzić (prawo budowlane), a kilka obeszłam - np. na planie do sypialni nie mam drzwi tylko "prześwit", tak samo między pralnią i łazienką. Te "prześwity miały na planie różne wysokości nadproży, odpowiednio: 205 i 210. Drzwi do łazienki 202 (mam nadzieję po tynkach!) Wczoraj rozmawiałam z nimi, że nie wiem skąd taki pomysł i mają mi te otwory zrobić do równej wysokości. Dziś tłumaczyli coś, że z otworami bez drzwi jest inaczej, to im tłumacze, że na planie są prześwity bo pan projektant upierał się, że zgodnie z prawem budowlanym nie może mi zrobić drzwi 80 (otwór 88cm)! Ale drzwi tam będą (swoją drogą to coś mi się wydaje, że taki otwór jest akurat w prawie). No to się pytali czy w łazience też będą, to im odpowiedziałam, że nie takie prawdziwe, bardziej "jak od szafy", bez ościeżnic. No to pytają (i to mnie zbiło z tropu), czy te drzwi w takim razie wykończyć i wytynkować. Odpowiedziałam, że tak, ale nie wiem czy to dobrze....??? Ogólnie to wkurzają mnie strasznie! PS. na moim budynku podobno zawisła już wiecha! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 13.11.2012 17:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Listopada 2012 Hej Domi, może już znasz, może nie.... konsole pod umywalki na toczonych nogach KLIK weszłam przypadkiem i od razu przypomniała sie mi twoja łazienkowa wizka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 14.11.2012 09:54 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Listopada 2012 Oj taka toczona czarna to by mi pasowała:yes:dziękuję Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts