Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze pierwsze własne mieszkanko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 542
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

wypraszam sobie

ja przeca chwaliłam:yes:

No zwracam honor, rzeczywiście - nie wiem jak ja tego nie zauważyłam!

Domi:oops: chyba wszystkie bylysmy skupione na Twojej osobie, wiec umknelo nam(procz karolek ;)) skomentowanie dzieciaczkow, ktore sa przeslodkie. A z czego sa te torebki? Masz wieksze zdjecie?

To są takie kulki z bibuły na druciku wbijanym w styropianową kulkę, jak na tym zdjęciu:

http://bios.weddingbee.com/pics/47901/pomander_5.JPG

tylko białe i z kokardką wiśniową na dole:)

to zezwalają na śluby na watykanie ????????

Podoba mi się to zdjęcia gdzie siedzicie na schodach - takie naturalne i niewinne.........

Hej Siner! Cieszę się, że i do mnie zawitało Twoje poczucie humoru. Uwielbiam je:yes:

Ale skąd skojarzenie z Watykanem:P Choć faktycznie salę mieliśmy we włoskim stylu!

Co do tego zdjęcia to jest to moje 3 na liście najulubieńszych ślubnych:D

Domi, piękna jesteś :yes:

Koniecznie wieszaj te ostatnie zdjęcie w dużym formacie!

Pewnie, że je wrzucę! Tak bardzo mi pasuje do klimatu mieszkania, który chcę uzyskać (choć może tylko ja tak twierdzę:p)!

A za komplement dziękuję, ale to jak już mówiłam chyba kwestia dobrych zdjęć... No i sukni, którą kocham i kochać nie przestanę;)

Chodziło mi o kościół :)

Kiedy miało miejsce to wiekopomne wydarzenie ?

No i ..... fotki ze ślubu i sesji były ! Teraz czekam na relację i to szczegółową z nocy poślubnej :)

Kościół mieści się w Warszawie tuż przy zamku - św. Anny

wydarzenie miało miejsce na początku sierpnia

A chcesz relację szczegółową z nocy?! Proszę bardzo - a co mi tam, otwarta jestem!

8:00 (rano) Państwo nowożeńcy udali się na górę do swojej sypialni

8:15 po boju ze ściąganiem sukni, Pani młoda w bieliźnie i sexi pończochach poszła do łazienki by się wykąpać

8:30 Pani młoda wraca cała w skowronkach do sypialni gdzie zastaje Pana młodego w bokserkach i skarpetkach, który nonszalancko leży zajmując prawie całe łóżko i cichutko chrapie

KURTYNA

coś czuję, że wyszłyśmy za tego samego chłopa z tą drobną różnicą, że po bojach z moją suknią i wydłubywaniem z włosów i cycków konfetti oboje zasnęliśmy. On tzn. "nasz " mąż na łóżku a Ja oddająca się błogiej kąpieli, w wannie. Obudziła mnie zimna woda. Pomarszczona jak rodzynka wylazłam z wanny i skierowałam się do łoża co by powyprawiac to i owo ale gdzie tam...... odganiaj mnie jak muchy. Pamiętając tamtą noc, teraz się mszczę i ja go stale odganiam.

Całuski

Maile poszły:) enjoy!

coś czuję, że wyszłyśmy za tego samego chłopa z tą drobną różnicą, że po bojach z moją suknią i wydłubywaniem z włosów i cycków konfetti oboje zasnęliśmy. On tzn. "nasz " mąż i

HAHHAHA no to chyba rzeczywiście mamy jednego:P

U mnie to jak wróciłam i zobaczyłam go chrapiącego, to tylko jednego co pragnęłam to by posunął dupsko bym się mogła zmieścić na łóżku:P Bo o 9:30 już musieliśmy być na nogach i śmigać do gości na poprawiny!

No to się bardzo cieszę, że i Wam się podobają:wiggle: Na pewno zrobię z nich użytek w naszych wnętrzach!:)

Słuchajcie mam taką małą wątpliwość/niepokój. Mój plan mieszkania został w końcu zmieniony prawie tak jak chciałam. Jeszcze małych rzeczy się nie dało wprowadzić (prawo budowlane), a kilka obeszłam - np. na planie do sypialni nie mam drzwi tylko "prześwit", tak samo między pralnią i łazienką. Te "prześwity miały na planie różne wysokości nadproży, odpowiednio: 205 i 210. Drzwi do łazienki 202 (mam nadzieję po tynkach!) Wczoraj rozmawiałam z nimi, że nie wiem skąd taki pomysł i mają mi te otwory zrobić do równej wysokości. Dziś tłumaczyli coś, że z otworami bez drzwi jest inaczej, to im tłumacze, że na planie są prześwity bo pan projektant upierał się, że zgodnie z prawem budowlanym nie może mi zrobić drzwi 80 (otwór 88cm)! Ale drzwi tam będą (swoją drogą to coś mi się wydaje, że taki otwór jest akurat w prawie). No to się pytali czy w łazience też będą, to im odpowiedziałam, że nie takie prawdziwe, bardziej "jak od szafy", bez ościeżnic. No to pytają (i to mnie zbiło z tropu), czy te drzwi w takim razie wykończyć i wytynkować. Odpowiedziałam, że tak, ale nie wiem czy to dobrze....???

Ogólnie to wkurzają mnie strasznie!

PS. na moim budynku podobno zawisła już wiecha!:o