Rocia 28.04.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Szczególnie wpadły mi w oko kinkieciki. W pierwszej chwili zastanawiałam się czemu w różnych kolorach, a dopiero później zajarzyłam, że jeden się świeci Powodzenia w poczynaniach ogrodniczych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 28.04.2014 16:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2014 Domi, no co Ty, nie masz się czym przejmować... Prawie jesteś wykończona, więc na tych targach wiałoby dla Ciebie nudą I do meritum: wszystko śliczne. A szczególnie błyszczące metalowe kinkiety. Genialnie Stonowane, eleganckie, nie przesadzone. Pięknie wyszło Koniecznie do mnie zagladaj i trzymaj pieczę nad moimi glupimi pomysłami... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
admete 29.04.2014 18:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Ściągnęła mnie szklarnia - która wymiata!!!!! Kochana no i muszę zostawić :jawdrop: Cudne klimatyczne wnętrza u Ciebie powstają!!!!! Kuchnia jest piękna Buziaki zostawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
vesila 29.04.2014 20:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Kwietnia 2014 Bardzo ładnie masz Domi super prezentuje sie teraz fototapeta w przedpokoju Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.04.2014 07:39 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 No i nie ma to jak miły początek dnia:) Dziękuję wszystkim przybyłym za miłe słowa i zapraszam częściej - mam nadzieję, że wszystko będzie szło w dobrym kierunku! Niestety od poniedziałku czeka mnie zjedzenie z nerwów chyba wszystkich paznokci, bo wraca moja ekipa i będzie jakoś przez tydzień panoszyć się po domku. Niby są spoko, ale już tak bardzo nie wierze w ich ostrożność i drżę o kuchnię, drzwi... No cóż ivy całe łóżko zrobione na zamówienie według mojego projektu, materiał nazywał się w próbniku baxter rabbit M, ale tylko tyle o nim wiem. Rocia, oby powodzenie było, bo póki co mam mega zapał (nim nadrabiam brak informacji na temat ogrodnictwa:rotfl:) Mi, oczywiście będę cały czas zaglądać! A co do targów to na pewno bym się nie nudziła, bo ja lubię wszystko co związane z wnętrzami i nigdy chyba mnie to nie znudzi:lol2: Kinkiety metalowe? chodzi o te w sypialni czy może jednak nie kinkiety tylko zwisy do kuchni? owcaania witam ponownie:) Masz racej coraz bardziej, ale niestety jeszcze nie tak jakbym chciała admete, no proszę się nie śmiać z mojej szklarni, taka jak Twoja zajęłaby mi cały balkon:lol2: Powiedzmy, że mam szklarnie wprost-proporcjonalną do posiadanego metrażu:lol2: vesila, no po wstawieniu szafki na buty w koncu tapeta jest rozsądnej szerokości, a nie kończy się w dziwnym miejscu po środku ściany A i czy mówiłam Wam, że termin na sofy wyznaczyli mi na 13....czerwca! no paranoja:sick: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 30.04.2014 12:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ivy całe łóżko zrobione na zamówienie według mojego projektu, materiał nazywał się w próbniku baxter rabbit M, ale tylko tyle o nim wiem. : Domi dzięuję za informację, a robiłas je gdzies lokalnie ??? bo moze i z moje projektu ktoś by coś przygotował Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sharlotka 30.04.2014 12:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Domi, cudownie, elegancko i bardzo szykownie!!!!!!! Ogromnie podoba mi się kolorystyka, materiały wykończeniowe, brawo!!! Rewelacyjne wnętrza!!!!! Pisz proszę co to za drzwi wewnętrzne, doniczki rattanowe, i łóżko! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.04.2014 14:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) Łóżko robił tapicer z okolic POznania, jak będziecie chciały dam namiar na priv, materiał wybierałam w hurtowni nieopodal (też pod Poznaniem) doniczki to RatoCase firmy Prosperplast. Są do obmacania np. w Obi na Tarchominie. ja kupiłam dużo taniej na al (pisać jak ktoś będzie potrzebował namiar). Są fajne, bo spore, z systemem nawadniania-czyli nie trzba sypać kermazytu dodatkowo na spód (tak mi się przynajmniej wydaje jak się mylę poproszę o poprawienie mnie, bo ja dopiero raczkuje w sprawach sadzenia roślinek). Drzwi z Bartyckiej, ale też wzór robiony specjalnie dla mnie:rolleyes: Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.04.2014 14:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 ivy poszedł priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 30.04.2014 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 Ta lampka piękna na początku myślałam, że to kinkiet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 30.04.2014 14:25 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Kwietnia 2014 (edytowane) no właśnie tak mi się wydawało, że o tych piszesz:P To są zwisy, tylko że nie powieszone jeszcze i dodatkowo nie miał mi kto ich przytrzymać - to leżą grzecznie na blacie Edytowane 30 Kwietnia 2014 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 01.05.2014 12:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2014 znacie jakieś fajne salony z oświetleniem w Warszawie? byłam na solidarności, na bartyckie i puławskiej, szukam dalej...Potrzebuje:- lampy nad stół, najlepiej chyba z jednym dużym podłóżnym abażurem, ale nie takiej co zrujnuje całkowicie mój budżet- plafonu do salonu pasującego do tej lampy nad stół- lampy do aneksu sypialnianego - z abażurkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 02.05.2014 19:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2014 Domi jakie masz listwy - wysokość?? i gdzie zamawiałaś bo jestem na etapie szukania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martaMarcia 03.05.2014 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2014 Domi, piękna kuchnia, cudne łóżko. Mogę prosić o namiar na tapicera? Pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 05.05.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 dziewczynki, później odpowiem, bo teraz tylko tak na szybko - szybka ankieta. Którą lampę wybrałybyście do mojej łazienki, dla przypomnienia: kandydatka nr 1: http://www.goldsun-lampy.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_18c43457a3a9a0996adfbbe51050dec9.jpg kandydatka nr 2 (tylko w takich samych kolorach jak ta pierwsza): http://www.goldsun-lampy.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_4c064a315757b7f242d84fd7019e6a48.jpg i kandydatka nr 3: http://www.kreocen.pl/img/z/0/p/1110862/1/GLOBO-63004-4-Lampa-JUNE.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 05.05.2014 11:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) wszystkim muszę skaskować łańcuch do 0jeszczy myślałam, że do ostatniej jak coś to możnaby dać jakieś abażurki? Edytowane 5 Maja 2014 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.05.2014 12:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Głosuje na 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mi_mała 05.05.2014 19:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 To może jeszcze powiem dlaczego - przy pozostałych będzie się za dużo działo i przyćmią płytkę z dekorem.1 jest subtelna, prosta i elegancka - podkreśli urok łazienki nie powodując przeładowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ivy17 05.05.2014 19:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 Głosuje na 1 :yes::yes: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Domi87 05.05.2014 20:13 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2014 (edytowane) MI, też mi się właśnie tak wydaje. Szkoda tylko, że nie mogę jej obczaić na żywo:(chyba, że macie inną propozycję w tym sylu? tylko wysokość max 55cm (raczej 50) ostatnia propozycja odpada - dziś macała i jakoś nie do przyjęcia:( taki lipny plastik:( Edytowane 5 Maja 2014 przez Domi87 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts