Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Nasze pierwsze własne mieszkanko

Recommended Posts

• Odpowiedzi 542
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Domi, no co Ty, nie masz się czym przejmować... Prawie jesteś wykończona, więc na tych targach wiałoby dla Ciebie nudą :)

I do meritum: wszystko śliczne. A szczególnie błyszczące metalowe kinkiety. Genialnie :) Stonowane, eleganckie, nie przesadzone.

Pięknie wyszło :)

Koniecznie do mnie zagladaj i trzymaj pieczę nad moimi glupimi pomysłami...

No i nie ma to jak miły początek dnia:) Dziękuję wszystkim przybyłym za miłe słowa i zapraszam częściej - mam nadzieję, że wszystko będzie szło w dobrym kierunku! Niestety od poniedziałku czeka mnie zjedzenie z nerwów chyba wszystkich paznokci, bo wraca moja ekipa i będzie jakoś przez tydzień panoszyć się po domku. Niby są spoko, ale już tak bardzo nie wierze w ich ostrożność i drżę o kuchnię, drzwi... No cóż:(

ivy całe łóżko zrobione na zamówienie według mojego projektu, materiał nazywał się w próbniku baxter rabbit M, ale tylko tyle o nim wiem.

Rocia, oby powodzenie było, bo póki co mam mega zapał (nim nadrabiam brak informacji na temat ogrodnictwa:rotfl:)

Mi, oczywiście będę cały czas zaglądać! A co do targów to na pewno bym się nie nudziła, bo ja lubię wszystko co związane z wnętrzami i nigdy chyba mnie to nie znudzi:lol2: Kinkiety metalowe? chodzi o te w sypialni czy może jednak nie kinkiety tylko zwisy do kuchni?:confused:

owcaania witam ponownie:) Masz racej coraz bardziej, ale niestety jeszcze nie tak jakbym chciała

admete, no proszę się nie śmiać z mojej szklarni, taka jak Twoja zajęłaby mi cały balkon:lol2: Powiedzmy, że mam szklarnie wprost-proporcjonalną do posiadanego metrażu:lol2:

vesila, no po wstawieniu szafki na buty w koncu tapeta jest rozsądnej szerokości, a nie kończy się w dziwnym miejscu po środku ściany

A i czy mówiłam Wam, że termin na sofy wyznaczyli mi na 13....czerwca! no paranoja:sick:

:rolleyes:

Łóżko robił tapicer z okolic POznania, jak będziecie chciały dam namiar na priv, materiał wybierałam w hurtowni nieopodal (też pod Poznaniem)

doniczki to RatoCase firmy Prosperplast. Są do obmacania np. w Obi na Tarchominie. ja kupiłam dużo taniej na al (pisać jak ktoś będzie potrzebował namiar). Są fajne, bo spore, z systemem nawadniania-czyli nie trzba sypać kermazytu dodatkowo na spód (tak mi się przynajmniej wydaje jak się mylę poproszę o poprawienie mnie, bo ja dopiero raczkuje w sprawach sadzenia roślinek).

Drzwi z Bartyckiej, ale też wzór robiony specjalnie dla mnie:rolleyes:

Edytowane przez Domi87

znacie jakieś fajne salony z oświetleniem w Warszawie? byłam na solidarności, na bartyckie i puławskiej, szukam dalej...

Potrzebuje:

- lampy nad stół, najlepiej chyba z jednym dużym podłóżnym abażurem, ale nie takiej co zrujnuje całkowicie mój budżet

- plafonu do salonu pasującego do tej lampy nad stół

- lampy do aneksu sypialnianego - z abażurkami

dziewczynki, później odpowiem, bo teraz tylko tak na szybko - szybka ankieta.

Którą lampę wybrałybyście do mojej łazienki, dla przypomnienia:

DSC_8385.JPG

kandydatka nr 1:

http://www.goldsun-lampy.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_18c43457a3a9a0996adfbbe51050dec9.jpg

kandydatka nr 2 (tylko w takich samych kolorach jak ta pierwsza):

http://www.goldsun-lampy.pl/environment/cache/images/0_0_productGfx_4c064a315757b7f242d84fd7019e6a48.jpg

i kandydatka nr 3:

http://www.kreocen.pl/img/z/0/p/1110862/1/GLOBO-63004-4-Lampa-JUNE.jpg

MI, też mi się właśnie tak wydaje. Szkoda tylko, że nie mogę jej obczaić na żywo:(

chyba, że macie inną propozycję w tym sylu? tylko wysokość max 55cm (raczej 50)

ostatnia propozycja odpada - dziś macała i jakoś nie do przyjęcia:( taki lipny plastik:(

Edytowane przez Domi87