blerva 13.03.2012 21:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Marca 2012 Witam, Zakupiłem mieszkanie w kamienicy w Katowicach chcę/muszę wymienić okna.Dwa balkonowe podwójne bez słupka w środku.Trzy okna dzielone w 1/3. Czy ktoś mi może polecić firmę godną zaufania która nie spartoli montażu i doradzi przy wyborze samych okien. p. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Charlie 14.03.2012 09:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 mogą być te Okna z Katowitz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
paciorki 18.03.2012 10:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Witam, Zakupiłem mieszkanie w kamienicy w Katowicach chcę/muszę wymienić okna. Dwa balkonowe podwójne bez słupka w środku. Trzy okna dzielone w 1/3. Czy ktoś mi może polecić firmę godną zaufania która nie spartoli montażu i doradzi przy wyborze samych okien. p. Proponuje zadzwonić do tej firmy. Okna drewniane, mahoniowe, zamontowane przez ta firmę 12 lat temu wyglądają jak nowe i działają niezawodnie. My teraz po raz drugi do nowego domu rownież zamowilismy od nich. Co prawda debowe i olejowane ale mam nadzieje ze bedą rowniez bezproblemowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Andzior 27 19.07.2014 10:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Lipca 2014 (edytowane) Okna Drutex, Stolbud Włoszczowa a jeśli chodzi o firmę to może Autoryzowana Grupa Techniki Zabezpieczeń Drzwi montują drzwi i okna ,są z Katowic Edytowane 19 Lipca 2014 przez Andzior 27 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mediatechnik 13.07.2015 16:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2015 Tylko nie dombud!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts