renata2005tychy 14.03.2012 16:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam.Czy możecie coś powiedzieć na temat tych kominów? Pozdrawiam Renata Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kominiarz 19.03.2012 20:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 Na stronie producenta wyczytałem, że produkują od 2008 r. Nie ma żadnej deklaracji zgodności, nie mam odniesienia co do innych producentów jeżeli chodzi o produkt. Trochę krótko produkują, nigdy się z tym systemem nie spotkałem, inni producenci produkujący kominy systemowe od kilkudziesięciu lat walczą z problemami technologicznymi, co może wiedzieć kilkulatek w takim zakresie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
renata2005tychy 27.03.2012 16:07 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Marca 2012 Dzięki za odpowiedź. Kupiłam te kominy mam nadzieję że za porę lat będę mogła go pochwalić Renata. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kameleon9 16.04.2012 22:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2012 Dzięki za odpowiedź. Kupiłam te kominy mam nadzieję że za porę lat będę mogła go pochwalić Renata. Witam, ja musze kupić w tym tygodniu i mam w głowie mętlik jak nie wiem co... Od dwóch tygodni myśle tylko schiedel, lejer, brata- i tak w kółko... Czy ty na ten moment możesz mi już coś powiedzieć? domyślam sie że jeszcze nie palicie , ale może chociaz jak to fizycznie wyglada na pierwszy rzut oka. I jak się majstrom pracowało. Bde wdzięczny, dzieki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts