cezarus95 14.03.2012 18:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Witam , mam takie pytanie chcialbym zmienic kolor scian. Mam w pokoju tapete ( cienka ) taka szklana przypominajaca gladga gipsówkę. Pomalowana jest raz duluxem na ciemny brzoskwiniowy , jasny pomarancz. I moje pytanie brzmi czy musze ja malowac na bialo ?? Bo chce zmienic kolor Zielono ( jedna sciana ) i szary ( duga ściana ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
panicz 14.03.2012 22:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Zagruntuj farbą gruntującą. Będzie łatwiej pomalować w nowym kolorze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
beta13 14.03.2012 22:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2012 Jeżeli na obecnej farbie rzucisz nowy kolor, to może Ci wyjść coś dziwnego i wątpię aby wyglądało tak, jak to było zamierzone Też mi się wydaje, że zamalowanie farbą gruntową będzie ok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts