anamej 15.03.2012 07:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2012 jak wyżej, budowa w Sosnowcu - możecie kogoś polecić ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mariobros35 21.03.2012 23:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Marca 2012 chętnie się podejmę proszę o kontakt na mejla [email protected] oraz o przesłanie rzutrów budynku do wyceny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hydrogaz 22.04.2012 13:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Kwietnia 2012 Bardzo chętnie się podejmę tematu posiadam bardzo duże doświadczenie w instalacjach jak jest to możliwe prześlij mi na emaila [email protected] rysunek to go wyliczę oraz informacje co jest do zrobienia (inst.podłogowa, solar, kominek pompa ciepła ?) mogę przesłąć moje realizacje .pozdrawiam Krystian z Ostrowa Wllkp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MOWISZ I MASZ 23.03.2013 11:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2013 jak wyżej, budowa w Sosnowcu - możecie kogoś polecić ? Witam jesteśmy grupą ludzi specjalizujących się w zakresie hydrauliki ogólno budowlanej . Podejmiemy się każdego wyzwania proszę o przesłania projektu rysunku wraz o opisem na email. Zrobimy wycenę na twoją kieszeń [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
madwo 25.03.2013 10:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2013 Witam. Polecam http://system-grzewczy.com.pl Zapraszam do wysłania projektu do wyceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Ekwidator 01.04.2013 12:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Kwietnia 2013 Szukasz dobrego hydraulika na terenie Krakowa bądź okolic? Odsyłam tutaj , usługi świadczy Pan Andrzej, który jest fachowcem w swojej dziedzinie. Polecam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
waldemar123 08.01.2015 11:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Stycznia 2015 witam jestem instalatorem prosze o przeslanie dokumentacji abym mogl wycenic moj mail [email protected] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts