thelma.3333 16.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 witam mam nastepujacy problem:rura pod wanna przeciekala i zawilgotnila 3 okalajace lazienke sciany zauwazylam to dopiero, jak wyszedl grzyb na jednej ze scian;po zdarciu tapet okazalo sie, ze sciany te sa mokre od dolu;wszystkie sciany zostaly potraktowane srodkiem z chlorem przeciw grzybowi od tamtej pory kazdego dnia mam nowa porcje nastepujacego czegos: fotoforum.gazeta.pl/photo/6/rc/ke/wdu1/vVpcnlFcNhEp2HLZTB.jpg wlasciciel twierdzi, ze to saletra; mnie to wyglada na grzyba; czy ktos fachowym okiem moglby rzucic i rozjasnic, co to moze byc?kazdego dnia rano scieram, a jak wracam wieczorem , to znowu jest; scieram, i rano znowu jest;z bliska wyglada jak malutkie biale wloski, jak rosnaca bawelna na scianie; nie jest to na pewno sol, nie ma tam krysztalkow ani niczego takiego; wyglada raczej jak puch;bylabym wdzieczna za wskazowkipozdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
netcom 16.03.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2012 Też takie coś miałem po zawilgoceniu ściany, moim zdaniem coś się z gipsu wytrąca, grzyb zwykle jest czarny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
martadela 22.03.2012 09:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 To są wykwity solne - wytrącają się minerały. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts