-gosia- 17.03.2012 13:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 Witam!mam taki problem... właśnie zeskrobałam ściany ze starej farby w przedpokoju i o ile tam poszło całkiem nieźle to niestety na suficie w kilku miejscach nie mogę pozbyć się farby... I tu właśnie pojawia się problem co dalej? Czy wystarczy zagruntować i kłaść gładź? I czy wystarczy Atlas uni grunt czy może lepsza byłaby emulsja gruntująca Cekol DL-80 głęboko gruntująca? Bardzo proszę o pomoc bo nie chciałabym się chwilę później obudzić z odpadającą gładzią na suficie....pozdrawiam gosia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 17.03.2012 16:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 unigrunt wystarczy , śmiało do roboty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
-gosia- 17.03.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Marca 2012 dzięki:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts