Rome 18.03.2012 10:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Słuchajcie mam takie pytanie. Chciałbym zobaczyć projekt konkretnego domu budowanego w 1980 roku, czy ktoś z was wie gdzie takie projekty są trzymane no i czy w ogóle można je przeglądać? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
oresund 18.03.2012 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Słuchajcie mam takie pytanie. Chciałbym zobaczyć projekt konkretnego domu budowanego w 1980 roku, czy ktoś z was wie gdzie takie projekty są trzymane no i czy w ogóle można je przeglądać? Pozdrawiam Nie wiem jak bardzo szczegółowy projekt potrzebujesz. Jeśli ogólny to idz do czytelni biblioteki technicznej i zrób sobie xero - dowiesz się kto był autorem i jaki jest rozkład wnętrz i ścian nośnych. w tamtych latach wydawano 1-2 katalogi rocznie,sygnowano rocznikami. Wzglednie patrz na katalogi z lat 70, również niewiele ich było. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Rome 19.03.2012 08:51 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Marca 2012 (edytowane) ooo dzięki za jakiś punkt zaczepienia poszukamy zobaczymy A te katalogi to miały jakąś nazwę własną i gdzie tego konkretnie szukać? Edytowane 19 Marca 2012 przez Rome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts