tesel 22.03.2012 19:43 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Często na drodze spotykamy prawdziwych szaleńców !Pędzą na złamanie karku i wbrew zdrowemu rozsądkowi......czasem naprawdę trudno ich wyprzedzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 22.03.2012 20:09 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Takie rzeczy to tylko w Afryce. http://najbardziej.com/wp-content/gallery/takie-rzeczy-tylko-w-afryce/thumbs/thumbs_takie-rzeczy-tylko-w-afryce021.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 22.03.2012 20:10 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 http://najbardziej.com/wp-content/gallery/takie-rzeczy-tylko-w-afryce/thumbs/thumbs_takie-rzeczy-tylko-w-afryce017.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 22.03.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 http://najbardziej.com/wp-content/gallery/takie-rzeczy-tylko-w-afryce/thumbs/thumbs_takie-rzeczy-tylko-w-afryce009.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 22.03.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 http://najbardziej.com/wp-content/gallery/takie-rzeczy-tylko-w-afryce/thumbs/thumbs_takie-rzeczy-tylko-w-afryce006.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 22.03.2012 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 http://video.interia.pl/obejrzyj,film,117629 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 22.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Modlitwa wieczorna kobiety: Ojcze nasz, który jesteś w niebieMam taką prośbę wielką dziś do CiebieDaj mi faceta i ma być bogatyMa mieć Ferrari - za cash nie na ratyDuze mieszkanie, a najlepiej willęMa mnie wciąż słuchać, nie tylko przez w chwilęMa mnie zadowalać kiedy mam ochotęŚniadanie mi robić - nie tylko w sobotęOglądać romansy, biżuterię kupićW życiu mym nie będzie mogł się nigdy upićNie chce nigdy widzieć jego własnej matkiJa wydaję kasę - on płaci podatkiOn nie ma kolegów - ja mam koleżankiKont ma mieć on wiele - okoliczne bankiZłotych kart bez liku, czeków co nie miaraJak mi to załatwisz - wzrośnie moja wiara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 22.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 Ewa w raju nie usłuchała zakazu Stwórcy i za namową węża zerwała jabłko z drzewa. Za ten czyn została wraz z Adamem wyrzucona za bramę raju. Na odchodne Ewa usłyszała głos z góry:- Za ten czyn zapłacisz krwią!Po kilku dniach Ewa natknęła się na tego samego węża, który ją namówił do zerwania jabłka i mówi:- Przez Ciebie teraz będę musiała płacić krwią!- Oj, nie marudź! - mówi wąż. - Wynegocjowałem Ci to w dogodnych miesięcznych ratach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 22.03.2012 22:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Marca 2012 A to jest zabawa dla dużych chłopców. Ale po co się nurzać w wodzie i błocie skoro można jeździć po powierzchni http://www.klikplej.pl/film,4325 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 15:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Piątek - weekendu początek :) Czym się różni mucha od teściowej? - mucha jest upierdliwa tylko latem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 16:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 W zeszły weekend tak się bawiłem: 7wGytd1Y4B8= Miejsca mieliśmy w pierwszych krzesełkach przy ringu, zaraz przy wejściu na ring. Także zarówno walki jak i tyłki wchodzących Hostess było fajnie widać Szkoda,że tylko ostatnie 3walki nakręciliśmy, wczesniej się jakoś nie pomyślało.... Ten weekend to chyba przed TV z formułą 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 17:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 (edytowane) Tesel odnośnie sprotów samochodowych moi znajomi startują w drifcie. W ubiegłym roku Jarek wygrał Driftingowy Puchar Bałtyku w klasie Profi http://www.driftcup.pl/images/stories/plakaty/2_runda.jpg W tym roku sezon startuje na torze MotoPark Koszalin w maju (6maja pierwsza runda pucharu), ja kciuki trzymam za Krystiana Cybulskiego (brata Jarka), na ten sezon szykuje e30, juz ma wrzucony silnik 4literki V-8ma, ten weekend pierwsze odpalenie i jazdy na torze w Koszalinie miały sie odbywać.... Ostatnio jeszcze "skręty" robił... Tesel można syna zainteresować relacjami :) a co, trochę koleżeńskiej prywaty też musiałem zapuścić Edytowane 23 Marca 2012 przez Jarecki79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 17:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 A tak w ubiegłym sezonie Jarek wygrywał Irundę Driftingowego Pucharu Bałtyku, przejazd z Nissanem Skyline, ze wspomagaczem ma 500kucy Jarka e30 ma 3.2litra i w ubiegłym sezonie ok.320kucy a tu wcześniejszy przejazd: a tu 4runda, fajny filmik: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 17:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dam mu znać. może się zainteresuje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 17:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Sprzedam paczkę zapałek ,sprawne w 100%.Sprawdzone wszystkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 17:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jeszcze jeden przejazd w parach: Tak się Jarecki cieszy z wygranej: Jarek w tamtym sezonie miał fajny tekst z tyłu nad szybą " ALBO GRUBO ALBO WCALE" PS. ten co wkleił filmy to jakiś przygłuchy łosiek, Jarek się nazywa Cybulski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 17:49 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 BMW e30 - auto z duszą. Mało jest aut z duszą.Żadne auto wyprodukowane po 2000 roku nie ma duszy.Takie jest moje zdanie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 17:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 To świetna baza do budowy auta do driftu, lekka buda, a brat Jarka- Krystian teraz się zawziął i upakował w to pudełko 4litrowy silnik V8, jak dam radę, to może się wybiorę na pierwszą rundę popatrzeć. Tesel Ty mega daleko do Koszalina nie masz.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 17:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jarek. F1 to dopiero jutro.Co prawda dzisiaj były treningi ,ale było się w pracy.Jutro qual.Można go obejrzeć na kacu. A dzisiaj; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 18:06 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ja bym się wybrał ale; 5 maj -imieniny teściowej ,8 maj-imieniny teścia.Choćbym się zarżnął,nie dam rady.Chyba,żeby ... Nie ...Kocham swoją żonkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts