dino49 06.06.2012 12:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Wieczność? To jest chwila obecna. Przeszłość i przyszłość są tylko poglądy umysłu ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 06.06.2012 13:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Złe doświadczenie jest lepsze niż dobre rady .... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 06.06.2012 13:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Jedynym celem bólu jest wstrząsnąć sen. Kiedy świadoma inteligencja budzi się, dotrzemy do końca cierpienia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 06.06.2012 13:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kocham Cię na zawsze ... Bóg tylko wie, co przeszliśmy I wszystkie jego noce płakała na własną rękę kochasz mnie, a ja cię kocham, tęsknię za tobą tak wiele do mojego życia I często siła naszego pragnienia pozwala nam cierpieć tyle Nasze dwa serca biją w zgodzie A nawet gdybyśmy mieli zniknąć Ale nasza miłość będzie żyć wiecznie Patrzymy w niebo, uśmiechając ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.06.2012 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kocham Cię na zawsze ... Bóg tylko wie, co przeszliśmy I wszystkie jego noce płakała na własną rękę kochasz mnie, a ja cię kocham, tęsknię za tobą tak wiele do mojego życia I często siła naszego pragnienia pozwala nam cierpieć tyle Nasze dwa serca biją w zgodzie A nawet gdybyśmy mieli zniknąć Ale nasza miłość będzie żyć wiecznie Patrzymy w niebo, uśmiechając ... Piękneeee! Naprawdę piękne. Zrobiłem nawet rozbiór logiczny ze skutkiem śmiertelnym. A ta gramatyka z interpunkcją ? Biedne, z żalu skowyczą. Od dzisiaj perełką złotych myśli będzie mi Przeszłość i przyszłość są tylko poglądy umysłu .... Sam to wymyśliłeś, czy szwagier ci trochę pomagał? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.06.2012 17:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Lubię tu czasem zajrzeć. Łatwiej mi potem lekcje dzieciakom sprawdzać...Choćby mi się nie wiem jak nie chciało, po tej lekturze natychmiast mizmęczenie mija. Lece pilnować, by czasami... nie daj Boże... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 06.06.2012 17:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Od dzisiaj perełką złotych myśli będzie mi "Przeszłość i przyszłość są tylko poglądy umysłu ...." Sam to wymyśliłeś, czy szwagier ci trochę pomagał? Tak, ta złota myśl pozostanie także moją...normalnie sobie na FB ustawię status Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.06.2012 17:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Piękneeee! Naprawdę piękne. ... Sam to wymyśliłeś, czy szwagier ci trochę pomagał? Ale jesteś niedzisiejszy... po mamrocie i szwagier niepotrzebny!? a na kiego...? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
amalfi 06.06.2012 18:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mnie się podoba. Wolę to niż plucie jadem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.06.2012 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Po mamrocie bez szwagra nigdzie sie nie ruszam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.06.2012 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Po mamrocie bez szwagra nigdzie sie nie ruszam... a ja przed. Potem to po co mi potrzebny? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
AgaKuba 06.06.2012 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Mnie się podoba. Wolę to niż plucie jadem. eee tam jaki jad? to jest jeszcze żółć.....jad występuje później Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.06.2012 18:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 a ja przed. Potem to po co mi potrzebny? ... a po następne do sklepu kto pójdzie ?!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.06.2012 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ale jesteś niedzisiejszy... po mamrocie i szwagier niepotrzebny!? a na kiego...? Myślisz, że te piękne wersy po mamrocie były pisane? Śmiem nieco wątpić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.06.2012 18:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Myślisz, że te piękne wersy po mamrocie były pisane? Śmiem nieco wątpić Ja tam na krzeźwo ani, ani... A po mamrocie to dopiero jest fantazja! Marycha niech się schowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.06.2012 19:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Ja tam na krzeźwo ani, ani... A po mamrocie to dopiero jest fantazja! Marycha niech się schowa. No jasne! Cukierki są dobre i słodkie, ale od seksu nie psują się zęby. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 06.06.2012 19:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 No jasne! Cukierki są dobre i słodkie, ale od seksu nie psują się zęby. Uffff, ale ulga...a ja ostatnie korzonki chroniąc, babe zaniedbywałem.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 06.06.2012 19:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Uffff, ale ulga...a ja ostatnie korzonki chroniąc, babe zaniedbywałem.... Kolejny powód do pielgrzymki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Pepeg z Gumy 06.06.2012 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Czerwca 2012 Kolejny powód do pielgrzymki. Słusznie! Grzech śmiertelny orną glebę odłogiem zostawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.06.2012 13:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Czerwca 2012 Spotyka się dwóch sąsiadów:- Co się u ciebie dzieje, takie wrzaski codziennie wieczorem?- Teściowej nogi myję.- No i? Ja też myję i się nie drze.- Ty je potem wycierasz, tak?- Tak.- No widzisz, a ja wykręcam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts