Gość Gosc_123 14.07.2012 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Home, sweet home... http://static2.pixdaus.com/files/items/pics/9/85/286985_0d913a6ceeffc0fedbd780f09b9c92b5_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 14.07.2012 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Klub zdradzonych serc? http://static2.pixdaus.com/files/items/pics/8/71/156871_7e9b13e1675309e61280c52fdf1e4eef_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 14.07.2012 12:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Sobotnie priorytety... http://static2.pixdaus.com/files/items/pics/5/71/175571_cfd6102e0591bb3feaf213ce02580bd1_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 14:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Pranie zrobiłeś? Tak kochanie! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 14:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 14:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 14:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Szef podjechał dzisiaj pod biuro nowym Chryslerem:- Nie ma co, ładne auto szefie.- Cóż mogę powiedzieć. Pracuj ciężko, zostawaj po godzinach, a może w przyszłym roku będę miał jeszcze lepsze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 14:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Teściowa mieszkała z trzema zięciami. Postanowiła ich sprawdzić. Gdy najstarszy z nich wychodził do pracy wskoczyła do studni i zaczęła się topić. Zięć szybko ją wyratował. Następnego dnia zięć wychodzi do pracy, a tu stoi nowy Opel z kartką za wycieraczką: "Dla najstarszego zięcia za uratowanie życia - Teściowa". Za kilka dni teściowa powtórzyła test ze średnim zięciem. Zięć ją uratował, a na drugi dzień znalazł Tico z kartką za wycieraczką: "Dla średniego zięcia za uratowanie życia - Teściowa". Za kilka dni teściowa powtórzyła test z najmłodszym zięciem. Zięć zobaczył, że topi się i pomyślał:- Pierwszy dostał Opla, drugi Tico, a ja dostanę starego Malucha? A top się cholero!Wraca z pracy a tu stoi nowy Mercedes z kartką za wycieraczką: "Dla najmłodszego zięcia za uratowanie życia - Teść". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 15:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Syn pyta ojca:- Tato, co to jest POLITYKA?Ojciec odpowiada:- Zobacz, ja przynoszę pieniądze do domu, więc jestem KAPITALISTĄ, Twoja mama rządzi tymi pieniędzmi, więc jest RZĄDEM, dziadek uważa, żeby wszystko było na swoim miejscu, więc jest ZWIĄZKIEM ZAWODOWYM, nasz pokojówka jest KLASĄ ROBOTNICZĄ, a wszyscy mamy jeden cel, aby się Tobie lepiej wiodło! Ty jesteś LUDEM, a Twój młodszy brat, który leży jeszcze w pieluchach jest PRZYSZŁOŚCIĄ!!! Zrozumiałeś synku???Chłopiec zastanawia się i mówi, że musi się z tym wszystkim jeszcze przespać. W nocy budzi chłopca płacz młodszego brata, który narobił w pieluchy i drze się wniebogłosy. A, że chłopiec nie wiedział co ma zrobić, poszedł do pokoju rodziców. W pokoju była tylko mama, ale spała tak mocno, że nie mógł jej dobudzić, więc poszedł do pokoju pokojówki, gdzie akurat zabawiał się z nią ojciec, a dziadek podglądał ich przez okno. Wszyscy byli tak sobą zajęci, że nie zauważyli, że chłopiec jest w pokoju. Malec postanowił więc, że pójdzie spać i o wszystkim zapomni. Rano ojciec pyta go:- Synku, możesz mi powiedzieć własnymi słowami co to jest POLITYKA??- TAK!!! - odpowiada syn. - KAPITALIZM wykorzystuje KLASĘ ROBOTNICZĄ, ZWIĄZKI ZAWODOWE się temu przyglądają, podczas gdy RZĄD śpi, LUD jest całkowicie ignorowany, a PRZYSZŁOŚĆ leży w gównie!!! TO JEST POLITYKA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Każdy ma wentylację, na jaką go stać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 15:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 MUSZĘ SIĘ WYBIEGAĆ, NIM WPROWADZĄ PODATEK OD POWIETRZA, KTÓRYM ODDYCHAM !!!... MA TEŻ BYĆ PODATEK "KASTRALNY" CZY TEŻ KATASTRALNY, ORAZ "BYKOWY" - DLA KAWALERÓW, NAWET Z ODZYSKU... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 15:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Zapisałem się do PSL-u, bo tylko ta partia zawsze przy korycie władzy. "Od lewego do prawego" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Dwóch starszych mężczyzn, Franek i Janek, siedzą na ławce w parku i karmią gołębie oraz jak zwykle rozmawiają o piłce nożnej. Franek odwraca się do Janka i mówi: - Myślisz, że w niebie też mają piłkę nożną? Janek zastanawia się przez moment i odpowiada: - Nie wiem, ale możemy pójść na pewien układ: jeśli ja umrę pierwszy, wrócę i Ci powiem. A jeśli Ty umrzesz pierwszy, Ty wrócisz i powiesz, czy w niebie grają w piłkę. Ściskają dłonie, a po kilku miesiącach Franek udaje się na ostatni spoczynek. Amen. Wkrótce po tym Janek siedzi na tej samej ławce w parku i karmi gołębie, aż nagle słyszy szept: - „Janek… Janek…” Janek pyta: - Franek, to Ty? - Tak, to ja, odpowiada głos Franka. Zaskoczony Janek pyta: - I jak, jest piłka w niebie? - Mam dla ciebie dobrą i złą wiadomość. - Zacznij od tej dobrej. - W niebie jest piłka nożna, odpowiada Franek. Podekscytowany Janek stwierdza: - To świetnie. Jaka zła wiadomość może to zniszczyć? Franek wzdycha i szepcze: - Ty zagrasz już w piątek.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 14.07.2012 15:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 MUSZĘ SIĘ WYBIEGAĆ, .... O rany.... prawie jak moja Mońska.... tylko futerko miała nieco dłuższe... echhhh.... :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 15:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Autobus z wycieczką zbliża się do granicy. – Piwo! Siku! – po raz któryś z rzędu rozweseleni pasażerowie zmuszają kierowcę do zatrzymania. Po dłuższej chwili, gdy już z powrotem zajęli miejsca w autokarze, kierowca pyta głośno: – Czy kogoś wam nie brakuje? Cisza. Po przekroczeniu granicy do kierowcy podchodzi mężczyzna i lekko bełkocząc mówi: – Nie ma mojej żony... – No przecież – wścieka się kierowca – przed odjazdem pytałem, czy kogoś wam nie brakuje! Na to facet: – Ale mnie jej nie brakuje, tylko mówię, że jej nie ma.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 14.07.2012 16:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Masz/miałeś psa? Dzielenie pasji... http://static2.pixdaus.com/files/items/pics/5/21/279521_e8d03ff2e014a3896f01d7e832c4c58d_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 16:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 „Jesteśmy nadal społeczeństwem stanowym - z przewagą stanu nietrzeźwego.” ST. JERZY LEC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 16:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Hotel, recepcjonista zagaja do nowo przybyłej pary: - Urlop? - Tak... - A dzieci państwo posiadają? - Posiadają... - A to tym razem państwo nie zabrali? - Nie zabrali... - Tylko we dwoje? ACH... Romantyczny wypad!...... - Tak... - A kto został z dziećmi? - Żona. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.07.2012 16:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Lipca 2012 Miałem swoje 5 minut w PRL-u, jako Szarik w „Czterech pancernych”, a teraz muszę świrować idiotę wśród celebrytów, by zdobyć żarcie !.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts