tesel 23.03.2012 20:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Zatrudnię mężczyznę do pracy w fabryce dynamitu . Musi lubić dalekie podróże. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 20:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dino dosyć o górach.Jarek stop z driftem.Pośmiejmy się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 20:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Ląduje Ufo na plaży nudystów...Ufoludek podchodzi do kobiety, świecącym palcem wskazuje na oczy i pyta:- co to jest?Kobieta odpowiada, oczy - służą do patrzeniaUfo wskazuje na usta i pyta- a co to jest?Kobieta odpowiada, usta - służą do rozmawiania, jedzenia, przyjemności....Ufo wskazuje na piersi i pyta:- a to co to jest?Kobieta odpowiada, to są piersi, służą do karmienia dzieci, ale też do pieszczot i zabawy...Ufo wskazuje na wiadomy narząd płciowy i pyta:- a to co to jest?Kobieta zarumieniona mówi, a to jest pipka i bardzo często służy do zabawy i całej masy przyjemności...Ufo pyta dalej:- a kiedy to zdechło?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 21:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Siedzą dwie muchy na kupie i jedna puszcza bąka...Druga oburzona mówi: A FEEE, TAK PRZY JEDZENIU?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 23.03.2012 21:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wraca gostek zawiany z imprezki i spotyka pana Kazia - rejonowego listonosza. - Witam Panie Kaziu! - Witam, witam, widzę że była ciężka nocka. - Ano była Panie Kaziu. Mieliśmy małą imprezę z sąsiadami. Graliśmy w taką grę "Kto ja jestem". - Tak? A na czym ona polega? - Facet ubiera się w wielkie prześcieradło z dziurką, przez którą wystawia "małego", a kobiety po dotyku muszą odgadnąć kto jest pod prześcieradłem. - To szkoda, że i mnie tam nie było. - No, nie wiem, nie wiem, panie Kaziu... Parę razy padło Pana imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 23.03.2012 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Spotyka sie dwóch gejów i jeden pyta drugiegoco tam słychać kolego?Och stary tak się zakochałem , że nie mam się kiedy wysrać..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 23.03.2012 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dwóch robotników rozmawia ze sobą i jeden drugiemu opowiada dowcip:- Ty Kazik wiesz jak się nazywa zupa z wielu kur?- ??- rosół z-kur-wielu Kaziu mówi, dobre, dobre, musze szybko lecieć majstrowi opowiedziećMajster, wie majster jak się nazywa zupa z wielu kur?Majster odpowiada, że nie wieKazik odpowiada rosół ch...ju!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 21:12 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Wraca gostek zawiany z imprezki i spotyka pana Kazia - rejonowego listonosza. - Witam Panie Kaziu! - Witam, witam, widzę że była ciężka nocka. - Ano była Panie Kaziu. Mieliśmy małą imprezę z sąsiadami. Graliśmy w taką grę "Kto ja jestem". - Tak? A na czym ona polega? - Facet ubiera się w wielkie prześcieradło z dziurką, przez którą wystawia "małego", a kobiety po dotyku muszą odgadnąć kto jest pod prześcieradłem. - To szkoda, że i mnie tam nie było. - No, nie wiem, nie wiem, panie Kaziu... Parę razy padło Pana imię... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 21:15 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Dwóch robotników rozmawia ze sobą i jeden drugiemu opowiada dowcip: - Ty Kazik wiesz jak się nazywa zupa z wielu kur? - ?? - rosół z-kur-wielu Kaziu mówi, dobre, dobre, musze szybko lecieć majstrowi opowiedzieć Majster, wie majster jak się nazywa zupa z wielu kur? Majster odpowiada, że nie wie Kazik odpowiada rosół ch...ju!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 23.03.2012 21:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jedzie rolnik na A4, nagle zauważa prostytutkę: - Wsiada pani? - Oczywiście! Jadą 30 min, nagle prostytutka pyta: - Uprawia pan sex? - Nie, w tym roku tylko pszenicę i buraki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 23.03.2012 21:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Zima. Dwa jelenie stoją na paśniku i żują ospale siano nałożone tu przez gajowego. W pewnej chwili jeden z jeleni mówi: - Chciałbym, żeby już była wiosna. - Tak ci mróz doskwiera? - Nie, tylko już mi obrzydło to stołówkowe jedzenie...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 21:22 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Jasiu zwierza się koledze.-Wydaje mi się ,że rodzice mnie nienawidzą.-Dlaczego tak myślisz?-Bo dają mi różne zabawki do kąpieli.-Do kąpieli różne rzeczy się bierze.-Tak. Ale toster ,żelazko ,suszarkę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Xerses 23.03.2012 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Idzie dziecko 7 letnie z ojcem a przed nimi idzie dwóch policjantów z psem. Nagle chłopiec podchodzi do pieska i zagląda mu pod brzuch. Policjant zdziwiony pyta: - Co się tak przyglądasz temu pieskowi? - A bo tatuś powiedział, że idzie piesek z dwoma chujami. ........ no ide poleżeć Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 23.03.2012 21:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Facet pyta strażaka:- Dlaczego już pan odjeżdża? Przecież jeszcze pan nie ugasił całego pożaru!?- Niech pan z pretensjami zgłasza się do mojego komendanta! Ja chciałem pracować na całym etacie, a on dał mi tylko pół... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 23.03.2012 21:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Spotyka się dwóch strażaków:- Niech będzie podpalony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 21:31 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Stirlitz szedł w ciemną i bezksiężycową noc przez las.Kaczyńscy tu byli .Pomyślał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 21:33 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Spotyka się dwóch strażaków: - Niech będzie podpalony! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 21:37 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 W wyborach miss stwierdzenie daj za wygraną nabiera innego znaczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 23.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 troszkę hasełek ze sportu motorowego, konkretnie driftu.... - łagodne określenie auta napędzanego olejem napędowym to bocian... - bardziej dosadne określenie napędu to auto na gnojówkę Logiczne jest też, że auto dla faceta musi mieć napęd na tył, bo przecież facet ma wał korbowy a nie jakieś przeguby Jeszcze inne to turboklekot Co z tymi, którzy mają 4x4 ??? A widzieliście mistrzów driftu, którzy zadriftują wszystkim co jeździ: http://www.youtube.com/watch?v=yHYk8u_TC_w&feature=related tu w 21 sekundzie - ciekawe czy karoka potrafi tak "zamerdać" http://www.youtube.com/watch?v=CaUiT3jAF8I ale ten przebił wszystkich - mała moc go nie powstrzymała: http://www.youtube.com/watch?v=_cvexOAReqc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 23.03.2012 21:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Marca 2012 Za siedmioma górami , za siedmioma lasami,za siedmioma rzekami mieszkała królewna i mówiła: ja to kur..a mam wszędzie daleko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts