dino49 09.09.2012 00:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Łóżko, bardzo późna pora. Babka pyta faceta: - Najdroższy, czy mnie kochasz? - Tak, śpij. - Jak Romeo swoją Julię? - Nie, jak Otello Desdemonę: nie będziesz spać - uduszę! Edytowane 9 Września 2012 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 01:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 - Ignacy, kiedy chce ci się seksu, to traktujesz mnie jak zwykłe gniazdko! Aby tylko tę swoją wtyczkę włożyć... - Taaa, rzeczywiście jesteś, jak gniazdko... Celina, chcesz być idealna, bądź jak trójnik! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 01:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Na parkingu przed moim blokiem ktoś napisał: ''Aniu, daj mi drugą szansę''. Zaparkowałem na odcinku ''rugą szansę''. Ciekawe, co na to Ania... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 01:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Noc. Mąż śpi z żona w łóżku, gdy nagle budzi ich głośne łup łup łup w drzwi. Przewraca się na bok i patrzy na zegarek - trzecia w nocy. "Kurde, nie będę się o tej porze z wyra zrywał", myśli przewraca się z powrotem. Słychać głośniejsze łup łup łup. - Idź otwórz, zobacz kto to, - mówi żona. No więc zwleka się półprzytomny i schodzi na dół (mieszkają w domku). Otwiera drzwi, a na progi stoi facet, od którego jedzie alkoholem: - Dobry wieszor, - bełkocze. - Szy mochby pan mnie popchnąć? - Nie, spadaj facet, jest trzecia w nocy. Wywlokłeś mnie pan z łóżka,- warczy maź i zatrzaskuje drzwi. Wraca do żony i mówi co zaszło. - No co ty, jak mogłeś? - mówi żona. - A pamiętasz, jak nam się wtedy zepsuł samochód, kiedy jechaliśmy odebrać dzieci z kolonii i sam musiałeś pukać do kogoś, żeby nam pomógł? Co by się wtedy stało, gdyby też ci powiedział, żebyś spadał?!?!?!? - Ale kochanie, on był pijany! - Nieważne, potrzebuje pomocy. No wiec mąż jeszcze raz zwleka się z łóżka, ubiera się i schodzi na dol. Otwiera drzwi, ale z powodu ciemności nic nie widzi, węec woła: - Hej, czy nadal trzeba pana popchnąć? Z ciemności dochodzi glos: - Taaaa... Ale ponieważ nadal nie potrafi zlokalizować faceta, krzyczy: - Gdzie pan jest? - W ogrodzie, na huśtawce... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 01:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Katastrofa statku z której uratowało się polskie małżeństwo, które dopłynęło do bezludnej wysepki na środku oceanu. Deszczówka, kokosy, ryby - jak w Cast Away. Po jakimś czasie mąż pyta żonę: - Gaz przed wyjazdem zapłaciłaś? -Tak. -Prąd? -Tak. -Czynsz? -Tak. -Podatki? -Tak. -ZUS? -...Jezuu!!! Zapomniałam!!! - Hurraaa!!! Jesteśmy uratowani!!! Te sk***ysyny nas znajdą!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 01:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Wilk z lisicą złapali zająca. Zając krzyczy : - Nie zjadajcie mnie ! Nie zjadajcie ! ja mam siedmioro dzieci !- Zamknij ryj i nie krzycz. Wiesz gdzie jest sklep monopolowy ?- Wiem ! Wiem !- Masz tu kasę i leć kupić wódkę ... tylko migiem. Przynieś ją tutaj.- Och !!! Dziękuję już lecę !! Zaraz będę !!! Poleciał. Wilk z podziwem popatrzył na lisicę i mówi : - Kurde Ruda ! Ty to masz kiepełę. Tego jeszcze nie widziałem, żeby zakąska szła po wódkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 01:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dyrektor firmy do przebywającego na wczasach pracownika napisał pismo: - PPPPPPP W odpowiedzi otrzymał list od tego pracownika: - DUPA Po powrocie dyrektor zaprasza go na dywanik... - To ja pisze elegancko Po Przyznaną Premię Proszę Przyjechać Pociągiem Pospiesznym, a Pan mi tu wulgaryzmy? - Ja? Ależ jak? Ja odpisałem Dziękuję Uprzejmie Przyjadę Autobusem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 05:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Rongbuk Monastery (w tle Mount Everest) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 05:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Lhasa, Tybet Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 05:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Dlaczego nazywamy to Everest? "Mount Everest do roku 1865 nosił nazwę Szczyt XV, nadaną przez Indyjską Służbę Topograficzną. W roku 1865 na cześć walijskiego geodety i kartografa sir George'a Everesta, który zainicjował prace nad mapą Indii, nadano szczytowi nazwę Mount Everest. Po tybetańsku nosi nazwę Czomolungma czyli Bogini Matka Śniegu lub Bogini Matka Ziemia, po nepalsku Sagarmatha, czyli Czoło Nieba. Często jest nazywany również Dachem Świata." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 09.09.2012 06:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Dzień dobry http://media-cdn.tripadvisor.com/media/photo-s/02/21/82/76/smile-to-cheer-u-up.jpg Edytowane 9 Września 2012 przez Gosc_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 09.09.2012 06:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 http://www.we-dwoje.pl/files/Image/art_bonus_oryg/we_dwoje_1_15411.jpg Śmiech jest najlepszym lekarstwem, chyba... że śmiejesz się bez powodu, wtedy potrzebujesz lekarstw! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 09.09.2012 06:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Gość w moim domu - gołąb grzywacz - największy polski, dziki gołąb. Ten jest młody, nie ma jeszcze charakterystycznej obróżki na szyi. Został uratowany przez zakusami osiedlowego kotecka... http://img35.imageshack.us/img35/7931/p1060021t.jpg Uploaded with ImageShack.us Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 09.09.2012 06:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Muzyka na leniwy, niedzielny poranek i garść porannej rosy.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Gość w moim domu - gołąb grzywacz - największy polski, dziki gołąb. Ten jest młody, nie ma jeszcze charakterystycznej obróżki na szyi. Został uratowany przez zakusami osiedlowego kotecka... Czym karmisz? wygląda na głodnego.. ma puste wole Edytowane 9 Września 2012 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 09.09.2012 06:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Czym karmisz? Mieszanką ziaren dla gołębi kupioną w sklepie dla zwierząt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 06:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Łóżeczko ma wyścielone niezbyt ładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 09.09.2012 06:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 ... wygląda na głodnego.. ma puste wole Nie widziałam by jadł Chyba jest w stresie Pudło stoi na tarasie, od strony drzew, które zna... Troche się o niego martwię, bo nie widzę już dorosłych grzywaczy. Obawiam się, że odleciały do ciepłych krajów, a jego z jakiś powodów zostawiły... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 09.09.2012 06:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Łóżeczko ma wyścielone niezbyt ładnie No SORRY!!! Oddałam mu osobistą bluzę, która teraz wylądowała w śmietniku! OK wredoto!! Nastepną noc zorganizuję mu w białej satynie! Edytowane 9 Września 2012 przez Gosc_123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 09.09.2012 06:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Września 2012 Nie widziałam by jadł Chyba jest w stresie Pudło stoi na tarasie, od strony drzew, które zna... Troche się o niego martwię, bo nie widzę już dorosłych grzywaczy. Obawiam się, że odleciały do ciepłych krajów, a jego z jakiś powodów zostawiły... Jedną ręką otwórz dziób a drugą ręką wsyp ziarna do dzioba, a wodę nabierz w usta i mu do dzioba... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts