Jarecki79 24.03.2012 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 W granie to się bawiłem za czasów szkolnych, wówczas wzmachole, konsole były na topie. Wiesz jak pięknie wygląd wykończenie 300W kolumny jeszcze tzw "papierzaka".... Najmocniejszy sprzęt, jaki wówczas miałem w chacie to Technics 1200Wmocy, jak go załączałem, to światło w pokoju przygasało Z takich zabaw to udało mi się złożyć prawie cały zestaw złotego maranza (tylko nie mogłem dostac złotego cd-ka i odpuściłem) A najciekawszy wzmachol to był jak pamiętam AIWA, jak szedł na maxa, to się nie przegrzewał, bo załączał się obieg chłodzącej cieczy. Piękna sprawa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2011 24.03.2012 20:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Też mam czym się pochwalić. W szkole średniej grałem w dętej orkiestrze na takim instrumencie.Może nie tak ładnie ale starałem się. A ja nie mam się czym pochwalić http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 24.03.2012 20:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Mam w domu wieżę Technicsa.Daje radę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 24.03.2012 20:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Do Grzybowa to ja akurat zawsze na plażę brykam. szeroka plaża, cieplejsza woda a i ludzi deko mniej. Jak kto lubi na golasa, to na prawo od parkingu leśnego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 24.03.2012 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Mam w domu wieżę Technicsa.Daje radę . Ja sobie zostawiłem coś mniejszego, Pioneera ale z sentymentu jeszcze z DSP Diory z pamiętnej serii 500. (tak się składa, że segmenty pioneera i diory pasują pod względem szerokości) ps. nie wiem, czy wiecie, ale te sterowniki projektował gość odpowiedzialny właśnie za serię 500 Diory: http://www.dksystem.pl/sites/default/files/ekoster_200.jpg http://www.dksystem.pl/sites/default/files/master.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 24.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 haslo: MESA - mowi Wam cos?? Ja narazie uciekam - bede pozniej. Nie, ale jako, że ja pochodzę z K-gu to ja znam hasło POM...... Możemy się wymienić formułkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 24.03.2012 20:14 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 A ja nie mam się czym pochwalić http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif http://emotikona.pl/emotikony/pic/2placz.gif Napisz ,że jesteś kobietą. na tym wątku to jest rzadkość . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 24.03.2012 20:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Obiecuję,że to ostatnie; Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
BeataSlawek 24.03.2012 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) wszystko ok ale te dzieci w 99% nie wiedzą co to za melodia. Trochę o jeżdzie samochodem: Edytowane 24 Marca 2012 przez Beata&Slawek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 24.03.2012 20:41 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Bastek.Czyli Sebastian Riedel .Syn Ryszarda.Założył zespół Cree .Już kiedyś pisałem.Dziękuję ślązkowi za bluesa szczególnie za Dżemhttp://www.youtube.com/watch?v=MZXMtEajnT8&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2011 24.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 Dziękuję ślązkowi za bluesa szczególnie za Dżemhttp://www.youtube.com/watch?v=MZXMtEajnT8&feature=related Popieram całym sercem. To jest muzyka ponadczasowa. I z całym szacunkiem dla Sebastiana, ale Rysiek, to był Rysiek. Jego wokal był niepowtarzalny. Tego się po prostu nie zapomina. To tkwi gdzieś głęboko i co jakiś czas powraca, szczególnie, gdy zabrzmi gdzieś oryginalne wykonanie jakiegoś utworu, a z tym powracają wspomnienia i człowiek się czuje jakiś młodszy...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 24.03.2012 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) POM = Powolny Objazd Miasta Jest jeszcze OBS... Ja to taki obieżyświat jestem. W K-gu to troszku na Grochowskiej, troszku na Złotej, Kupieckiej, Mariackiej... a Tobie pewnie o tzw "ogrody" chodzi, to dzielnica na wjeździe od strony Koszalina... za dawną jednostką wojskową.. a obecne swoje lokum mam w centrum, blisko mostów, rynku.... "hymn" naszej dzielnicy to Life is Life - Opus. Kiedyś każdy dj musiał zapuścić, jak chłopaki wchodziły .... Edytowane 24 Marca 2012 przez Jarecki79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 24.03.2012 21:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Marca 2012 (edytowane) Strikte centrum to było na Mariackiej, to rynek (ściślej starówka, bo określenie rynek ma w K-gu inne znaczenie)... tam przechlapane, bo wieczorami głośno... a obecne jest niedaleko od ścisłego centrum, na piechotkę nad morze 20minut (od wejścia do portu plaża po lewej, tutaj wcześniej marynarka wojenna była) dzielnica spokojna, cicha, super ludzie.... a juz tak uciekając dzisiaj to wyjaśniam: OBS = Orgazm Bez Stosunku (np. po przejażdżce fajna furą ) ps. życie nie wymiera, trzeba po prostu znac kąty i wiedzieć, gdzie można uderzać. W ciągu roku to najczęściej do Undergroundu i był okres,że na 50-ki się wyskakiwało na górę do kasyna (bo taniej było ) Teraz lecę na LBDJ miłego wieczoru wszystkim!! Edytowane 24 Marca 2012 przez Jarecki79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
jar.os 25.03.2012 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 dybry wszystkim , -3 na graduśniku , ale niedziela będzie sloneczna , tydzień zleciał - strasznie hardcorowy , dobrze że sobotni wieczór był jak zwykle , tylko żeby zdrówko po wczorajszym szybko wróciło... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 07:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dzień dobry.Wyspaliście się? Zegarki przestawione? Coś do myślenia.PO CO NAM TO? Może trochę za wcześnie na taki temat,ale niech będzie. http://www.youtube.com/watch?v=RoqmSkwRH4g&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) a gdzie marynarka to wiem Underground to w piwnicy na Rynku?? - bylam tam w dwoch knajpkach (jedna gdzie po chyba 24 piwa juz nie sprzedawli...) hm i cod tam charakterystycznego bylo ale nie przypomne sobie - kilka stolikow na poziomie ziemi a reszta na dole. A zycie wymiera przy morzu o to mi chodzi - cisza, spokoj, zero imprez, malo ludzi. Bo Rynek zyje swoim zyciem ciagle I hm..nie znalam tego okreslenia OBS ciekawe ale znam - bardzo czesto doswiadczam takiej "ekscytacji" ... Underek to taki klub nocny w podziemiach hotelu Skanpol, niedaleko poczty oraz dworca. Teoretycznie >21lat, z ekipą jest fajnie, choć lokal do gigantów nie należy. Masówa to Mosquito, które jest aktualnie przerabiane i zmienia nazwę (albo już zmieniło i działa, nie wiem, bo tam rzadko bywam, za blisko mam) W rynku sporo knajpek jest z piwnicami, fajny klimat jest w tzw. zielonym rogu (fidler's green, morskie klimaty, bywają grywane szanty.. często się tam z ziomalami rozrzuconymi po świecie idzie spotkać, jak kiedyś zabłądzisz, to polecam taką tackę alkoholu pod nazwą Ski for Fun) Ty pewnie masz na myśli inną knajpkę w rynku, gdzie nawet dobrą pizzę w godzinach wieczornych idzie zjeść i trochę w darta zapykać. Obecnie nad morzem to już cosik się dzieje w Aquariusie, bliżej amfiteatru..... Albo w dawnym węglu brunatnym (między molem a amfiteatrem - RIO Pub&Bowling), jak ktoś lubi muzę i w kręgle pograć (dawno tam jednak nie byłem) Edytowane 25 Marca 2012 przez Jarecki79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Molo to dziwny temat, jakby wykonali za komuny, tak jak było planowane, to byłoby piękne. Ten cypel miał się podobno obracać wraz ze słońcem... Teraz rzeźbią, latem jakieś tam statki dobijają, motorówa dla turystów na extremalne rejsy pływa. No ale jako mieszkaniec jak mam za wejście na molo latem płącić, to dziękuję, wolę zresztą wyjazd na Grzybowo, co by ręcznik na ręczniku nie leżał. Zresztą koło molo na plażę nie chodzę, bo wiem z doświadczenia jak się tam nocami imprezy kończą :) Latem z molo nie korzystam, jedynie wiosna i jesienią na darmowe spacery uczęszczam Wcześniej lepiej było, jak można było chodzić spacerakiem wzdłuż wejścia do portu. Teraz zamknięte Efekt fajny we mgle, jak na wejściu do portu tzw. "buczki" chodziły. Nieźle wówczas cementem targa.... ps. to Ski For Fun to tacka 4kieliszków z mieszanki alkoholi, słodko-pikantne (ale to nie wściekłe są...) Latem do Underka tez nie chodzę, bo pot z sufitu kapie. Latem się inne uniki robi Jak Ci się w Fidlers podobało, to fajne klimaty latem sa na świeżym powietrzu w porcie jachtowym, muza klimatyczna, grille, muzyka.... W latarni wczesniej w klatce zespoły głównie tzw mocniejszego grania muzykę zapodawały.... Też dawno już tam nie byłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 10:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Swiki założyłem ten wątek aby wrzucać wszystko.Jak już ktoś napisał jest to hyde park w hyde parku.A wy z Jareckim to sobie na GG pogadajcie bo nie wszystkich interesuje gdzie w Kołobrzegu jaki alkohol podają. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.03.2012 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 W Grzybowie bywałem, jak we wsi tylko ze dwa kible z kanalizą były... A ruskie niewiadomo skąd startowali i nam pobyt hukiem nad głowami urozmaicali...Eh... byli czasy. Z moja panią (ówczesną ), na wydmach my się rozbili, coby romantyzmu zażyć...wszystkie czekolady musiałem wopistom oddać, co by do rana pozwolili dotrwać ...czekolada to była wtedy jak twarda waluta ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
eniu 25.03.2012 10:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 tesel ...ty ich nie traktuj tak jak Ciebie traktowali gdzie indziej... Dawno nie byłem w K. , chętnie posłucham gdzie co i jak... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts