tesel 18.03.2012 12:50 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Cieszę się ,że projekt się przyjął. Ja to się cieszę byle czym... a ten link do aut http://autokult.pl/author/marcin-lobodzinski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 12:53 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 - Kochanie, wytarłam klawiaturę I teraz się z prawej strony świecą trzy zielone lampki, co to znaczy? - To znaczy, że klawiatura jest czysta. Facet ogląda Discovery, spiker z ekranu: - Pandy mają ich 16, rekiny 100, a u czlowieka norma to 32 zęby. Facet podrywa się z fotela I wrzeszczy: - Ku*WA, jestem pandą!!! - Towarzyszu kapitanie, przyniosłem wniosek o przepustkę. - Wstaw do lodówki. Deszcz meteorytów obserwuje zięć I teściowa. Zięć pomyślał życzenie. Teściowa nie zdążyła... Zauważyliście jadąc autostradą , że wszyscy, którzy jadą wolniej od nas to cioty, a ci co jadą szybciej to skończone debile? Dobre.Tak trzymaj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 20:11 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mówisz, ze mało tutaj takich wątków? Pewnie masz rację. Od przybytku głowa nie boli. Nigdy nie mówiłem,że brakuje takiego wątku.Chciałem tylko ściągnąć tu moich kolegów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darase 18.03.2012 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 I trochę Ci się udało Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.03.2012 20:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Nigdy nie mówiłem,że brakuje takiego wątku.Chciałem tylko ściągnąć tu moich kolegów. http://zaje.pl/files/29/normal/b87b93c549f829de00729d543f0c4280.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 20:45 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To ja go zachęciłem i .....jolisko Dzięki koledzy,że jesteście. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 20:48 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Bluenet w zeszłym tygodniu gościłem u was,teraz witam u nas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.03.2012 20:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Serdeczne dzięki!!! Już czuję się jak w domu;) Pozdrawiam;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 21:04 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Drodzy koledzy.Muszę Wam się do czegoś przyznać.Nie byłam bezinteresowny namawiając Was na http://autokult.pl/author/marcin-lobodzinski.Ten gostek to mój syn.Udało mi się dziecko co? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 21:08 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Serdeczne dzięki!!! Już czuję się jak w domu;) Pozdrawiam;) Szkoda tylko,że to jest weekendowy wątek.Może uda się to zmienić. Jak możesz to zaproś kolegów. Naprawdę warto.Jest tu sporo fajnych gostków.Jak darase albodino się rozkręcą to nie ma zmiłuj. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.03.2012 21:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Szkoda tylko,że to jest weekendowy wątek.Może uda się to zmienić. Jak możesz to zaproś kolegów. Naprawdę warto.Jest tu sporo fajnych gostków.Jak darase albodino się rozkręcą to nie ma zmiłuj. najgorsze, że nie mam kolegów...no i link nie działa!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.03.2012 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 BTW. pod wpływem zakończonego właśnie przeze mnie oglądania TB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 21:18 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 najgorsze, że nie mam kolegów...no i link nie działa!!!! To przykre nie mieć kolegów.Mam nadzieję,że tu znajdziesz.Trzymaj się nas bo lepszej paczki nie znajdziesz nigdzie na świecie. Który link nie działa? U mnie działają oba. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 To przykre nie mieć kolegów. Mnie tam przykro nie jest;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.03.2012 21:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Drodzy koledzy.Muszę Wam się do czegoś przyznać.Nie byłam bezinteresowny namawiając Was na http://autokult.pl/author/marcin-lobodzinski.Ten gostek to mój syn.Udało mi się dziecko co? ^^^^^^^^^ nie działa.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 21:44 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Mnie tam przykro nie jest;) Jak można nie mieć kolegów i być szczęśliwym?To nie normalne.Sorry bluenet ale tego nie rozumię. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2012 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 .Trzymaj się nas bo lepszej paczki nie znajdziesz nigdzie na świecie. Kurde, optymiści... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
bluenet 18.03.2012 22:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Jak można nie mieć kolegów i być szczęśliwym?To nie normalne.Sorry bluenet ale tego nie rozumię. e tam...jeszcze nie jedno Cię zaskoczy;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 18.03.2012 22:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Kurde, optymiści... Czy to sarkazm?Jesteśmy optymistami.Lubimy i, co ważne, umiemy się bawić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wykrot 18.03.2012 23:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Marca 2012 Czy to sarkazm?Jesteśmy optymistami.Lubimy i, co ważne, umiemy się bawić.[ATTACH=CONFIG]106882[/ATTACH] E tam, zaraz sarkazm... Bardzo dobrze, że się bawicie. I że wam dobrze. Ale chyba nie znasz naszej. Tej, która tu kiedyś była. I nadal istnieje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts