tesel 25.03.2012 15:55 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) To jest dobre i chyba najbardziej znane. http://www.youtube.com/watch?v=lKg4g9zMeHI&feature=fvwrel Spróbujcie czym przebić te hity. Edytowane 25 Marca 2012 przez tesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 15:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 (edytowane) http://www.youtube.com/watch?v=gmT8AeU2xKk&feature=related Edytowane 25 Marca 2012 przez tesel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 15:59 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 http://www.youtube.com/watch?v=DKbPUzhWeeI&feature=related Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 16:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 16:05 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 16:16 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 16:17 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Kto nie przesłuchał tych utworów a tylko "przeleciał" przez nie to d..pa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Tesel melancholijny chopak dzisiaj jesteś... Rozmawia Jasiu z panią psycholog i mówi:- rodzice mnie już chyba nie kochają, dziwne zabawki dają mi do kapielipani psycholog odpowiada:- dlaczego tak myślisz Jasiu, przecież zabawki do kąpieli są różne- no tak, ale suszarka, żelazko, toster, mikrofalówka.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 16:58 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Tesel melancholijny chopak dzisiaj jesteś... Rozmawia Jasiu z panią psycholog i mówi: - rodzice mnie już chyba nie kochają, dziwne zabawki dają mi do kapieli pani psycholog odpowiada: - dlaczego tak myślisz Jasiu, przecież zabawki do kąpieli są różne - no tak, ale suszarka, żelazko, toster, mikrofalówka.... Fajny dowcip.Napisałem go w piątek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tesel 25.03.2012 17:00 Autor Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Tesel melancholijny chopak dzisiaj jesteś... Tak mnię dzisiaj wzięło.Ale przyznaj,że hity są z górnej półki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 17:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pani na lekcji historii pyta:Boluś, jak się nazywał król Polski Chrobry? Bolek odpowiada,że nie wie.... Pani go naprowadza i mówi, no jak to Boluś, przecież tak jak Ty... - NOWAK ?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 17:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Matka juz wielu dzieci ma dziwne przeczucia,że ponownie jest w ciąży.Mówi do najstarszego syna Jasia:- Jasiu, tutaj masz kubeczek z moczem i musisz go zanieść do miasta do p.lekarza na badania, tylko nigdzie nie skracaj drogi i uważaj, aby nic nie wylać!! Jasiu oczywiście wybiera drogę na skróty i potyka się przechodząc przez płot, cały mocz rozlewa się z kubeczka...Jasiu kombinuje, wrócę do domu, to dostanę manto, dostrzega jednak konia oddającego mocz, podbiega szybko i podstawia kubek.Uradowany dociera do lekarza i zostawia kubek do analizy, lekarz każe przyjść następnego dnia. Matka wysyła Jasia, ale jakoś kiepsko się czuje, mija ok.godzinka i rozradowany Jasiu wpada do domu i na cały dom wrzeszczy:- MAMO, MAMO PO ANALIZIE P. LEKARZA BĘDZIEMY MIELI ŹREBAKA!!-Matka z wrażenia mdleje i pada na podłogę nogami na wprost do syna....- Jasiu dalej krzyczy: O KURDE, JUŻ WIDAĆ GRZYWĘ!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 17:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dzieci w szkole dostały zadanie domowe napisania wierszyka... Wszystkie dzieci czytają ładne rymowanki aż przychodzi czas na Jasia...Jasiu czyta: " w wysokich górach Himalajach słoń powiesił się na jajach"Pani oburzona mówi,że Jasiu ma na następna lekcję poprawić wierszyk... Jasiu czyta na następnej lekcji:" W wysokich górach Himalajach słoń powiesił się na trąbie..."Pani zachwycona mówi, bardzo dobrze Jasu, bardzo dobrze!a Jasiu kończy wierszyk: ".. i jajami skałę rąbie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 17:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Po mszy Jasio mówi do księdza:- Pańskie kazanie było zajebiste.- Synu nie możesz tak mówić.- Ale Pańskie kazanie było naprawdę zajebiste.- Synu opamiętaj się póki możesz!- Było tak zajebiste, że postanowiłem dać 1000 zł na kościół.- Pierdolisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2011 25.03.2012 17:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Jasio mówi do taty: Jeśli dasz mi 10zł to powiem co listonosz mówi mamie gdy jesteś w pracy. Tata daje pieniądze. Jasio odpowiada: Dzień dobry poczta! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pani mówi: Jasiu wymień zdanie z ptakiem.Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak.Pani: Teraz z dwoma ptakami.Jasiu: Tata przyszedł nawalony jak szpak i wywinął orła.Pani: A jak wymienisz z pięcioma dostaniesz szóstkę.Jasiu: Tata przyszedł do domu nawalony jak szpak, wywinął orła po czym wyleciały mu dwa gile, puścił pawia i poszedł dalej nawalać na sępa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Pech chciał, że kobieta w ciąży (z trojaczkami) poszła do banku w dniu napadu.Dostała 3 kule w brzuch.Po przewiezieniu do szpitala lekarz mówi:- Ma pani niezwykłe szczęście, wszystkie dzieci przeżyją.Niestety nie możemy wyjąć pocisków, dzieci muszą się z nimi urodzić.Kobieta posłuchała lekarza i urodziła 2 dziewczynki i chłopca bez wyjmowania kul.Pewnego dnia, po 12 latach, jedna z dziewczynek przychodzi do mamy, trzymając coś w ręku:- Co się stało córeczko?- Mamo, robiłam siusiu i coś takiego mi wypadło.- To tylko kamień córciu. Wszyscy ludzie tak mają, ale już więcej to się nie stanie.Za chwilę do mamy przychodzi druga córka:- Mamo, zobacz, robiłam siku i coś takiego mi wypadło.- Nie martw się córeczko, każdy kiedyś tak ma, ale już więcej nie będzie wypadać.Nagle słychać krzyk z pokoju.Mama otwiera drzwi i widzi syna z penisem w ręku.- Co Jasiu, chciałeś zrobić siku i kamień wyleciał?- Nie mamo. Waliłem konia i psa zastrzeliłem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Jarecki79 25.03.2012 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Rodzice Jasia uprawiali sex w pozycji na pieska.Nagle w drzwiach stanął Jasio:Kurde, muszę wybrnąć z tej niezręcznej sytuacji - pomyślał tatko.- A Ty, niedobra! Ty...! - ryknął tatko i zaczął walić mamci klapsy w pupę. Nie będziesz już Jasia więcej biła... A masz...!A Jasio krzyczy:- Super tatko, super! Wyruchaj jeszcze kota, żeby mnie nie drapał! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2011 25.03.2012 18:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Dwaj starzy przyjaciele spotykają się po długim czasie.- Co słychać? - pyta pierwszy.- A, nic dobrego - odpowiada drugi. - Cierpię na moczenie nocne i nie wiem, co z tym zrobić.- Wiesz co, tu niedaleko mieszka dobry psychoterapeuta. Spróbuj, może on znajdzie sposób.Przyjaciele spotykają się po kilku miesiącach.- No i co, byłeś u tego psychoterapeuty?- Byłem i jestem ci bardzo wdzięczny.- Już się nie moczysz?- Moczę, ale teraz jestem z tego dumny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Aga2011 25.03.2012 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Marca 2012 Policjant zatrzymuje blondynkę jadącą ulicą jednokierunkową pod prąd.- Czy nie widziała pani znaku? Tu można jechać tylko w jednym kierunku!- A czy ja jadę w dwóch? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts