Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Weekendowe pogaduchy

tesel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Ty mi tu pokazujesz a we mnie ..... się gotuje.... kurde...łezka mi leci.... nie drażń mnie.....muszę wyłączyć komputer

Nie łam się.

Mnie też jak coś wciągnie to niema zmiłuj.Kiedyś czytałem książkę Pink Floyd-Moje Wspomnienia Nica Masona.W środku tygodnia,jutro do pracy,a ja głupi siedziałem i czytałem do rana.Nawet oka nie zmrużyłem.

Podjeżdża beemka pod blok, wysiada dres i wrzeszczy:

- Kryyyyśkaaa!

Na balkon na piątym piętrze wypada teflonowa blondynka.

- Co?

- Zrób se grę wstępną, zara przyjde.

Dres ze swoją nową laską przychodzi do knajpy ze stiptizem.

Po pewnym czasie dziewczyna pyta kusząco:

- Masz erekcję?

- Nie, Nokię! - odpowiada dres.

Dobra, przeszło mi, wgrywaj filmiki z udziałem narciarzy, a ja z kolei na twardy dysk i będę ....z nostalgią oglądać kilka razy :) Największe wrażenie wywarła mi Alaska, ale na tym samym filmie poznaje następne fragmenty widoki... Alp Francuskich, nie jestem pewnym, jeździłem w Les Orres koło Chamonix, stąd to podobieństwo.

Gdybym nie poznał.... chyba zostałbym na zawsze w .... :yes:

Edytowane przez dino49

Dobra, przeszło mi, wgrywaj filmiki z udziałem narciarzy, a ja z kolei na twardy dysk i będę ....z nostalgią oglądać kilka razy :) Największe wrażenie wywarła mi Alaska, ale na tym samym filmie poznaje następne fragmenty widoki Alp Francuskich, nie jestem pewnym, jeździłem w Les Orres koło Chamonix, stąd to podobieństwo.

Późno się żeniłem :yes: gdybym nie poznał.... chyba zostałbym na zawsze w .... :yes:

Na dzisiaj Wystarczy Ci wrażeń.Młodzieniaszkiem już nie jesteś.Musisz dbać o serducho.Jutro coś poszukam.

Któryś z filmów był z Chamonix,tylko nie pamiętam już który.

Ten, zauważyłem na czapkach napis Red Bull, widocznie sponsorowali te ekstremalne zjazdy

To jest zwiastun filmu dokumentalnego pt."S.T.E.E.P." Wpisz sobie tytuł w You Tube .Tam jest cały w częściach.Szkoda ,że w angielskiej wersji językowej.Mogłyby być chociaż napisy.