SUSPENSER 12.03.2013 22:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Marca 2013 Skąd ten kryzys?! Czyli ten się śmieje, kto się śmieje ostatni... I jak tu nie kochać brytyjskiego poczucia humoru.... Bardzo przystępne i z humorem - super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 14.03.2013 13:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Marca 2013 Są ludzie, którzy tracą mnóstwo okazji... do uszczerbku, do strachu, dlaczego ocenić wygląd...ale w rzeczywistości , tylko ukrywa wielkie poczucie niższości ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.03.2013 13:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Aż dziwne, że Bestia nie wzięła się jeszcze za kieszonkowe dzieciaków i kapelusze żebraków. Przecież to żyła złota z której można zbudować kolejny stadion a przynajmniej willę ministra. http://podatki.wp.pl/kat,66248,title,Uwaga-Skarbowka-zabierze-napiwki,wid,15411713,wiadomosc.html http://i.wp.pl/a/f/jpeg/30823/rostowski_fakt_damian_burzykowski__newspix.pl_180.jpeg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.03.2013 13:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 "Stado wielkich, dobrych ptaków zbierało się do odlotu. Do ciepłych krajów. Gdy już wielkie, dobre ptaki miały wzlecieć podfrunęła maleńka ptaszyna. - Wy sobie odlatujecie, a ja tu zemrę z chłodu…. - westchnął ptaszek. - Leć więc z nami - zaproponowały wielkie, dobre ptaki. - Ale wy macie duże skrzydła, a ja maleńkie… - Gdy ustaniesz w locie, pomożemy ci - odpowiedziały wielkie, dobre ptaki, szykując się do wzlotu. - Ale wy macie duże żołądki, a mnie zabraknie pokarmu i umrę z głodu… - Gdy będzie potrzeba, damy ci jeść - odpowiedziały wielkie, dobre ptaki, przestępując z nóżki na nóżkę, bo czas odlotu już był przekroczony. - Ale wy macie… - A idźżesz w cholerę! - odpowiedziały wielkie, dobre ptaki. I poleciały". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.03.2013 13:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 "Optymistom spełniają się marzenia, pesymistom - koszmary" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.03.2013 13:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 „Ignorowanie złych wiadomości, to przepis na porażkę.” Bill Gates Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.03.2013 14:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Pasja jest piękna, zabawna i może znacznie wzbogacić życie, ale to jest coś innego niż miłość. Miłość jest warta każdej ceny, nie zasługują na nic. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.03.2013 14:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Syn oznajmia swojej matce, ze chce się ożenić. Matka jest przeciwna, w końcu ulega:- Dobrze! Ale muszę najpierw poznać twoja wybrankę.Na to syn: - OK.! Ale przyprowadzę z nią dwie koleżanki a ty zgadniesz, która jest tą jedyną.Następnego dnia siadają na kanapie trzy laski.Matka przygląda się im przez chwilę i mówi: -To ta w środku!Syn zachwycony: - Tak! Skąd wiesz?Matka: - Bo już mnie wk*rwia! Pogodnego wieczoru! http://forum.muratordom.pl/attachment.php?attachmentid=176804&d=1363358656 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 15.03.2013 19:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Marca 2013 Stara chałupa na końcu świata, biedne małżeństwo, wychowujące sporą gromadkę dzieci. Pewnego wieczora chłop, pouczony przez lekarza, zakłada prezerwatywę. Małżonka oburzona podnosi lament: - Jasiek, czyś ty zgłupioł do reszty? Dzieciska butów na zimę ni mają, a ty se ptaka stroisz?!.... http://d.naszemiasto.pl/k/r/05/b0/4fc08784d4c58_o.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 06:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Facet poszedł do supermarketu i zauważył, że atrakcyjna kobieta wodzi za nim wzrokiem. Podszedł do niej, a ona powitała go ciepło. Był zaskoczony, bo nie mógł sobie przypomnieć skąd ją zna. - Czy my się znamy? - zapytał - Myślę, że jest pan ojcem jednego z moich dzieci - odpowiedziała Teraz jego umysł cofnął się do czasu kiedy jeden jedyny raz nie był wierny żonie i powiedział: - To ty jesteś tą striptizerką z mojego wieczoru kawalerskiego, z którą się kochałem na stole bilardowym, a wszyscy moi koledzy gapili się stojąc wokół dopóki twój chłopak nie przywalił mi kijem w tyłek? Ona spojrzała mu w oczy i powiedziała spokojnie: - Nie, jestem nauczycielką pańskiego syna. http://src.lol24.com/fotki/large/4/4100_seksowne-nauczycielka.jpg Bywa, że zarówno wspomnienia jak i szczerość stają się wartością względną... Pozdrawiam wszystkich o słonecznym poranku i radzę uważać w supermarketach na weekendowych zakupach! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 09:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Lądek-Zdrój, 15 marca temperatura -8 C Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Tylko dlatego, że Cię lubię ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 20:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 To był sen, mogło być tylko szeptem, bo coś głośno niż szeptem zrobiło...więc szepnęła i kochany przez całą noc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Będzie zabawa ekscytująca będzie to bardzo, bardzo... uruchom muzykę i będę tobie tylko .. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 16.03.2013 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Tylko dlatego, że Cię lubię ... ??? Noszsz cholera, to mi robi na ego! ... http://pixdaus.com/files/items/pics/5/60/576560_a467446d2b42f5fe28082cbfc9d01b47_large.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 ...I jeśli wszystkie światła będą zgaszone Będę śledzić By zobaczyć, kto się tu kręci .... Kiedy stałem się w stałej myśli Twojej ciszy .. gdy oczy czytają moje głupie posty .. kiedy Twój uśmiech świeci w mój .. kiedy Twoje serce bije w zgodzie z moim biciem serca .. wtedy można powiedzieć, że mnie kochasz . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 20:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Przychodzi nieunikniona noc .... schronić się w snach i w ciszy przeżyć te emocje, które w rzeczywistości są tłumione przez ograniczenia uprzedzeń ... I nie obudzić się już.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 20:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Znalazłem się myśląc o Tobie ...myśl o Tobie zdenerwowały moje zmysły ... wracam do Ciebie ... nawet Twój głos sprawia, że chcę ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 Kim jesteś, żeby nie zrezygnować z mojej głowy? ...... Kim jesteś za poświęcenie mi serca i duszy ..... nie wiem kim jesteś .... ale tego co wiem to ... jesteś moją obsesją .... moja męka .... http://www.e-tapetki.pl/tapetki/duze/75078_niebieskie-zarost-przystojny-brunet-mezczyzna.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 16.03.2013 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Marca 2013 (edytowane) Pora odpocząć moja Miła. Wyłącz komputer i kładź się spać, Bo na pisanie zabrakło Ci siły. Po co przez życie tak szybko gnać? http://www.fajnetesty.pl/image/czy-jestem-ladny-i-przystojny.jpg Edytowane 16 Marca 2013 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts