Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Weekendowe pogaduchy

tesel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

Gość Gosc_123

:) Dzięki! Przez dłuższą chwilę wydawało mi się, że klipek jest jednak nagrywany gdzieś na zadupiu Afryki. Ot, siła sugestii :oops: A to nasza kochana Warszawa.... Klimatyczne miejsce btw ;)

A skoro lubisz Mamadou to może przeskoczymy granicę Senegalu (skąd pochodzi) i powędrujemy do Mali. Tam można spotkać jeden z ciekawszych głosów Afryki - Salif Keita. Niezwykła historia... Salif pochodzi z królewskiego rodu i gdyby nie jego choroba (bielactwo) za którą został wykluczony z rodziny, nie mógłby śpiewać, bo członkom rodziny królewskiej nie uchodzą takie wygłupy ... :rolleyes: A tak nie ma tego złego i możemy cieszyć się jego talentem.

https://www.youtube.com/watch?v=QSfOU8FeIK8

Gość Gosc_123

"Jeżeli niezręcznie Ci odwiedzić przyjaciół bez specjalnego powodu, powiedz im, ze przychodzisz życzyć im Bardzo Szczęśliwego Czwartku". Puchatek

http://pixdaus.com/files/items/pics/8/21/592821_fe386a291c95769bb92254b0fc0ada63_large.jpg

Ps. Czy Wy widzicie ekrany youtube na stronie? Bo ja widzę tylko czarne kwadraty, których nie można odtwarzać. Pada mi laptop czy co... ? :(

Ojciec pyta się swojej 25 letniej córki:

-Kiedy Ty masz zamiar wyjść za mąż?

Ona na to:

-Po co mam wychodzić za mąż jak mam

w domu wibrator i to mi wystarcza.

Na drugi dzień córka wraca z pracy a tu w pokoju

siedzi pijany jak bela ojciec a na stole stoi jej wibrator.

Ona krzyczy:

-Tato co Ty robisz??

-Nie widzisz? Z zięciem pije.

Gość Gosc_123

Zamiast we wtorek wraca w poniedziałek z delegacji mąż. Wchodzi do sypialni i widzi gołą żonę w łóżku i stojącego obok łóżka gołego, uśmiechniętego faceta w narciarskiej czapce na głowie.

- Czekaj tyyy.... - zwraca się do małżonki - później się policzymy! Potem podchodzi do uśmiechniętego gościa i pyta:

- A ty kto jesteś?

Facetowi uśmiech zamiera na ustach i odpowiada:

- Jestem totalnie pokręconym kretynem!

- Dlaczego? - mówi zaciekawiony taką samokrytyką mąż.

- Bo wczoraj na rynku zapłaciłem ruskiemu 450 złotych za czapkę niewidkę.

http://d2tq98mqfjyz2l.cloudfront.net/image_cache/1333230843835596.jpg

Gość Gosc_123

Był sobie idealny mężczyzna i idealna kobieta. Pewnego dnia spotkali się, zostali parą, a że ich związek był idealny pobrali się. Ślub był

oczywiście idealny. A ich wspólne życie było naturalnie tak samo idealne.

W zaśnieżony, wietrzny wieczór Wigilijny ta idealna para jechała samochodem po krętej drodze, gdy nagle zauważyła kogoś na poboczu, kto

prawdopodobnie złapał gumę. W związku z tym, że byli... idealną parą, zatrzymali się, żeby pomóc. To był Mikołaj z ogromnym worem

prezentów. Nie chcąc rozczarować dzieci oczekujących na prezenty, idealna para zaprosiła Mikołaja, z ogromnym worem prezentów do swojego

samochodu.

I szybko zajęli się rozwożeniem upominków.

Na nieszczęście coraz bardziej pogarszały się (i tak już ciężkie) warunki drogowe i niestety doszło do wypadku.

Tylko jedna z tych trzech osób przeżyła.

Kto?

Zastanów się najpierw, a dopiero potem przejdź niżej ...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Przeżyła idealna kobieta. Ona była jedyną osobą, która naprawdę

istnieje.

Każdy wie, że Mikołaja nie ma, a idealnego mężczyzny tym bardziej.

Dla kobiet: Ten tekst tu się kończy!

Panowie proszę czytać dalej.

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

...

Jeśli Mikołaj nie istnieje i idealny mężczyzna też nie to za kierownicą musiała siedzieć idealna kobieta. Co wyjaśnia, dlaczego doszło do wypadku...

A tak w ogóle jeśli jesteś kobietą i właśnie to czytasz (pomimo, że miałaś skończyć parę linijek wyżej), udowodniłaś coś jeszcze:

KOBIETY NIGDY NIE ROBIĄ TEGO, O CO JE SIĘ PROSI!!! http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_twisted.gif

Gość Gosc_123

"Mężczyźni szukają mądrej, pięknej, zadbanej, z klasą, rozkosznej, oczytanej, seksownej, młodej, z własnym mieszkaniem, samochodem, samodzielnej finansowo, wiernej i bezinteresownej kobiety.

Powstaje pytanie – po co jej ty?"

970455_474450102642486_1240390627_n.jpg

Gość Gosc_123

Pewnego razu człowiek bez ręki zapukał do domu pewnej kobiety.

- Proszę, kobieto, daj mi trochę pieniędzy, - powiedział.

- Dlaczego mam dać ci pieniądze?

- Przecież widzisz, że jestem kaleką, nie mam ręki.

- Dobrze. Mam tu na podwórzu stos ...cegieł, które trzeba przenieść.

- Jak mam je przenieść? Przecież nie mam ręki!

Kobieta schowała jedną rękę za plecy, podeszła do stosu cegieł, wzięła cegłę i przeniosła ją na drugi koniec podwórza. Pokazała człowiekowi, jak można to zrobić.

Człowiek przenosił cegły przez cały dzień, aż wykonał powierzone mu zadanie, a kobieta zapłaciła za jego pracę.

Minęło kilka lat i do jej domu zapukał ponownie jakiś człowiek. Na progu stał elegancki mężczyzna, który wręczył jej plik banknotów.

- Weź, proszę. To są twoje pieniądze. Wiele lat temu podarowałaś mi pewność siebie i wiarę we własne siły.

Kobieta dopiero teraz zauważyła, że jej gość nie ma jednej ręki. Uśmiechnęła się i powiedziała:

- Daj te pieniądze komuś, kto nie ma żadnej ręki.

255522_579897425376587_214066313_n.jpg

"Mężczyźni szukają mądrej, pięknej, zadbanej, z klasą, rozkosznej, oczytanej, seksownej, młodej, z własnym mieszkaniem, samochodem, samodzielnej finansowo, wiernej i bezinteresownej kobiety.

Powstaje pytanie – po co jej ty?"

Nawet jeśli takiej szukają to mogą mieć coś czego ona potrzebuje - w końcu nie samym chlebem człowiek żyje ;)

Czasem warto "odwrócić" pytanie:

Kobiety szukają mądrego, pięknego, zadbanego, z klasą, rozkosznego, oczytanego, seksownego, młodego, z własnym mieszkaniem, samochodem, samodzielnego finansowo, wiernego i bezinteresownego mężczyzny.

Powstaje pytanie – po co jemu ty ?

Gość Gosc_123
Nawet jeśli takiej szukają to....

Czyli współcześni rycerze jednak szukają swojego świętego graala... http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_cool.gif , ale czy z taką doskonałością życie nie byłoby odrobinę zbyt nudne...? Toż to jak nie przymierzając żony ze Stepford :rolleyes:

Czasem warto "odwrócić" pytanie:

Kobiety szukają mądrego, pięknego, zadbanego, z klasą, rozkosznego, oczytanego, seksownego, młodego, z własnym mieszkaniem, samochodem, samodzielnego finansowo, wiernego i bezinteresownego mężczyzny.

Powstaje pytanie – po co jemu ty ?

"Do wieczornego przytulania przy winie i świeczkach? "... http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_cool.gif..

Ulubiona Melania Jareckiego, ale u mnie w wersji nieco bardziej ... wygłaskanej.... http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif

Edytowane przez Gosc_123