Gość Gosc_123 07.11.2014 20:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 hihihihi....... http://static.pokazywarka.pl/i/4781708/480767/kob-kot1.jpg?1415388928 Padłam... :rotfl: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 21:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dzisiaj, kto potrafi śmiać się i ma czyste sumienie, przyjmują go za WARIATA !! ..W najlepszym wypadku za DZIWAKA....Praktycznie tak jest w życiu... śmiejmy się chociażby z siebie. To nas uzdrawia I tego się będziemy trzymać! A za porządną dawkę piątkowego humoru - włoszczyzna wieczorową porą, czyli coś co Dino lubi najbardziej! https://www.youtube.com/watch?v=Tv9GwiLSIds Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.11.2014 21:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Nigdy nie staniesz się obojętny dla tych, którym naprawdę na tobie zależy. Cała reszta to uczuciowy fotomontaż składany według aktualnych potrzeb i przelotnych upodobań, w efekcie którego człowiek idzie w odstawkę, gdy przestaje być potrzebny.... http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/005.gif Nic dodać nic ująć tylko się podpisać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 21:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Pora się pożegnać na dłużej niż chwilę.... Ekhm... jesienny urlop! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dobrej nocy... http://szafunia.pl/img/2014/10/32922.jpg Dino, pilnuj biznesu... http://www.blog-bobika.eu/wp-includes/images/smilies/icon_wink.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.11.2014 21:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Pora się pożegnać na dłużej niż chwilę.... Ekhm... jesienny urlop! A gdzie znowu?????????? ...... samolotem? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 21:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 A gdzie znowu?????????? ...... samolotem? Si! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.11.2014 21:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 W tym roku planowałem Katmandu... słyszałaś co tam się działo? ... lawina zeszła w pobliżu trasy trekingowej wokół Annapurny!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 21:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 W tym roku planowałem Katmandu... słyszałaś co tam się działo? ... lawina zeszła na trasie trekingowej wokół Annapurny!! Jasne , że słyszałam! Straszny niefart, bo to co się stało tak naprawdę nie miało prawa się zdarzyć. Październik to najlepsza pora roku na trek - ciepło i sucho. Nie wiem czy czytałeś, że ci co zginęli na przełęczy - zginęli przez chciwość właściciela Tea-house'a, w którym schronili się trekerzy, a który to właściciel licząc na ekstra zarobek zamknął lokal i zmusił ludzi do powrotu w bardzo złych warunkach pogodowych, karzac sobie za to nieźle płacić! . Gdyby zostali, mieliby szansę na pomoc i przeżycie... Poza tym Annapurna Circuit to moje marzenie... włącznie właśnie z przejściem Thorung La... To, albo trek w Indiach... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 21:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dino, śledzisz jeszcze Flightradar? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.11.2014 21:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dino, śledzisz jeszcze Flightradar? Jasne! nawet całą noc będę czuwać, jakby co... alarm włączę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 21:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Jasne! nawet całą noc będę czuwać, jakby co... alarm włączę! To zaraz naklikam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.11.2014 21:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Jasne , że słyszałam! Straszny niefart, bo to co się stało tak naprawdę nie miało prawa się zdarzyć. Październik to najlepsza pora roku na trek - ciepło i sucho. Nie wiem czy czytałeś, że ci co zginęli na przełęczy - zginęli przez chciwość właściciela Tea-house'a, w którym schronili się trekerzy, a który to właściciel licząc na ekstra zarobek zamknął lokal i zmusił ludzi do powrotu w bardzo złych warunkach pogodowych, karzac sobie za to nieźle płacić! . Gdyby zostali, mieliby szansę na pomoc i przeżycie... Poza tym Annapurna Circuit to moje marzenie... włącznie właśnie z przejściem Thorung La... To, albo trek w Indiach... Tak, tak... wszystko wiem... jeden jest taki podobny w Polsce, chciwy na pieniądze...treściami w umowach zabezpieczony!!! a jakby co.. jest czysty, chyba wiesz o kogo chodzi? Najuczciwszą osobą jest Ola Dzik.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 22:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Tak, tak... wszystko wiem... jeden jest taki podobny w Polsce, chciwy na pieniądze...treściami w umowach zabezpieczony!!! a jakby co.. jest czysty, chyba wiesz o kogo chodzi? Najuczciwszą osobą jest Ola Dzik.. Uwielbiam Olę. Pamiętam, że ty też. I Kingę! Cudna jest. I bardzo rozsądna... No i pokonała Annapurnę! A to wredna górka... karze sobie słono płacic za zdobycie szczytu.... Jeśli masz jakies fajne zdjęcia z treku wokół A. - wrzuć! A teraz już zmykam... już mnie nie ma, no!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.11.2014 22:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Dopowiem Ci, przestały mnie interesować Himalaje i Karakorum... odtąd kiedy zginął Artur Hajzer! . Jak się dowiedziałem, że wybiera się na Gaszerbrum w cieniu tragedii na Broad Peak wyczułem.... zostanie na zawsze...mógł przeczekać, aż się uspokoi.. sumienie.... uciekł...nie mogę... Ostatnio na nartach... nie cieszyły mnie Alpy, rozglądałem z zazdrością na samoloty... Edytowane 8 Listopada 2014 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gość Gosc_123 07.11.2014 22:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 Dopowiem Ci, przestały mnie interesować Himalaje i Karakorum... odtąd kiedy zginął Artur Hajzer! . Jak się dowiedziałem, że wybiera się na Gaszerbrum w cieniu tragedii na Broad Peak wyczułem.... zostanie na zawsze...mógł przeczekać, aż się uspokoi.. sumienie.... uciekł...nie mogę... Domyslam się, co mogłeś czuć na wieść o jego śmierci, ale .... Sam Artur Hajzer mówił "ludzie w górach ginęli, giną i ginąć będą!" , ale wchodził na nie, bo "po to się żyje by szczyty zdobywać..." Taka prawda... Był wspaniałym , ciepłym człowiekiem. Wielu tak Go pamięta... Ja tak Go pamiętam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 07.11.2014 22:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) Domyslam się, co mogłeś czuć na wieść o jego śmierci, ale .... Sam Artur Hajzer mówił "ludzie w górach ginęli, giną i ginąć będą!" , ale wchodził na nie, bo "po to się żyje by szczyty zdobywać..." Taka prawda... Był wspaniałym , ciepłym człowiekiem. Wielu tak Go pamięta... Ja tak Go pamiętam. Koncentracja.. inaczej, brak skupienia Go zgubiła... za dużo zdarzeń w myślach.. i ta parszywa 13... 2013 r. Edytowane 10 Listopada 2014 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 11.11.2014 15:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) Dziś 11 listopada,Święto niepodległości.Gdy ponad sto lat,Byliśmy pod niewolą zaborcy. Lecz w końcu pękły,Kajdany niewoli.Odzyskaliśmy świadomość,I zdołaliśmy nasze państwo obronić. Więc „ Marsz, marsz, Dąbrowski….”Niech Polska cała zaśpiewa,A chórem niech będą ptaki,Oraz szumiące w borach drzewa. http://static.pokazywarka.pl/i/4915419/218130/pilsudzki.jpg?1415720075 Edytowane 11 Listopada 2014 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 11.11.2014 15:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 "Racja jest jak dupa, każdy ma swoją." - powiedział Piłsudski w jednym z wywiadów. Słynął z kwiecistego języka. Kiedyś powiedział o Polakach – "Naród wspaniały, tylko ludzie ku...y". http://static.pokazywarka.pl/i/4915419/899974/pilsus.jpg?1415720075 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
dino49 11.11.2014 16:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Listopada 2014 (edytowane) Ciężko pracujemy - medytując. Jesteśmy zawsze w drodze. Ku przyszłości. Zgodnie z sugestią Buddy - nigdy nie oglądamy się wstecz, choć wodzeni jesteśmy na wszelakie pokuszenia! http://static.pokazywarka.pl/i/4916372/578564/kob-pokusz.jpg?1415723112 Edytowane 11 Listopada 2014 przez dino49 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts