Indygo1719514610 08.07.2017 20:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Gina L. Maxwell w Regułach uległości napisała, że taniec niczym nie różni się od seksu. Wszystko sprowadza się do tego by poruszać się z partnerką. Znaleźć wspólny rytm. To jak seks. Tylko na stojąco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 08.07.2017 20:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Gina L. Maxwell w Regułach uległości napisała, że taniec niczym nie różni się od seksu. Wszystko sprowadza się do tego by poruszać się z partnerką. Znaleźć wspólny rytm. To jak seks. Tylko na stojąco. Hmm ja tam różnice zauważam. "Tylko na stojąco." - jakie "tylko" ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 08.07.2017 20:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Dlatego najlepiej odebrać władzę urzędnikom żeby było jak w Szwajcarii. Gorąco popieram JOW-y w wyborach do sejmu w naszym pięknym kraju plus wyniki referendów wiążące niezależnie od frekwencji. Aaaa.. czyżby ten temat nie był już przepracowany.. kiedyś??? Ja też bym chciał by było jak w Szwajcarii, ale do tego potrzebne jest społeczeństwo obywatelskie. Aktywni obywatele, niezależne instytucje państwowe, niezależne media. To wszystko się przecież u nas zwija nie rozwija! Nie mówiąc już tym, że gorący orędownik JOW-ów i anty-systemowiec jakoś pomysł JOW-ów porzucił i gładko w system się wpasował. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 08.07.2017 20:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 Hmm ja tam różnice zauważam. "Tylko na stojąco" - jakie "tylko" ? Jesteś. No eee ... to "tylko" technikalia! Czyli jak mówił Einstein "to, co daje się policzyć – nie liczy się." Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 08.07.2017 21:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 8 Lipca 2017 ... Pozostając w klimacie załączam Cudny ten Sampson http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/serducho.gif i w takich słodkich latach 80-tych zanurzony... Się zasłuchałam... A u mnie wciąż Marta Gomes i todas las palabras budują emocje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 10.07.2017 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Lipca 2017 A u mnie wciąż Marta Gomes i todas las palabras budują emocje...] Piękne i pyszne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.07.2017 06:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Aaaa.. czyżby ten temat nie był już przepracowany.. kiedyś??? Ja też bym chciał by było jak w Szwajcarii, ale do tego potrzebne jest społeczeństwo obywatelskie. Aktywni obywatele, niezależne instytucje państwowe, niezależne media. To wszystko się przecież u nas zwija nie rozwija! Jeśli nie wsiądziesz na rower to nigdy nie nauczysz się na nim jeździć, i "jak się nie przewrócisz to się nie nauczysz" więc jeśli nie zacznie się demokratycznie decydować to nigdy się społeczeństwo obywatelskie nie wytworzy. Póki co mamy partiokrację więc nie ma szans na naukę. Nie mówiąc już tym, że gorący orędownik JOW-ów i anty-systemowiec jakoś pomysł JOW-ów porzucił i gładko w system się wpasował. Jeśli chodzi o Kukiza to nie zauważyłem, żeby cokolwiek porzucił. Jeszcze co do akcji z "nachodźcami" znalazłem ciekawą analizę sytuacji w 3 odcinkach - polecam: https://dwagrosze.com/2017/07/bomba-masowej-migracji-1/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 13.07.2017 06:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Lipca 2017 Cudny ten Sampson http://my-ksztalciuchy.pl/images/smiles/serducho.gif i w takich słodkich latach 80-tych zanurzony... Się zasłuchałam... Co ciekawe dwupak z CD między innymi z tym utworem dostałem kiedyś od kolegi, który wypożyczył ode mnie jakąś inną CD i zgubił - jak to czasem przypadkiem do nas coś ciekawego trafia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 15.07.2017 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Jeśli chodzi o Kukiza to nie zauważyłem, żeby cokolwiek porzucił. Ja nie zauważyłam by cokolwiek w tym względzie robił Jeszcze co do akcji z "nachodźcami" znalazłem ciekawą analizę sytuacji w 3 odcinkach - polecam: Dzięki za linkę. Faktyczne temat szeroko opisany. Może warto tylko dla pełnego obrazu powiedzieć słowo czy dwa o negatywnych skutkach takiego ludzkiego drenażu dla krajów skąd pochodzą migranci. Słynni "lekarze i inżynierowie" faktycznie chętnie są przecież przytulani przez kraje zachodu. Czytałam o Serekanie w Syrii, nie objętej działaniami wojennymi, z której do Niemiec wyjechał jeden z dwóch lekarzy chirurgów. Gdyby wyjechał i drugi to mogło oznaczać wyrok śmierci lub kalectwa dla tych, którzy zostali pozbawieni opieki. Pod wzniosłymi więc hasłami dokonuje się raczej pewnego rodzaju wyzysk tych krajów. Nieprzydatna gospodarkom zachodu (np. Niemiec) reszta migrantów miała być rozlokowana gdzie się da. Do przyjmowania tzw. "7 tys. chrześcijan" też należałoby podchodzić ostrożnie. Osłabienie diaspory może w przyszłości skutkować prześladowaniami pozostałych wyznawców na danym terenie. Dotyczy to również dekompozycji etnicznej czyli np. opuszczaniu przez Kurdów terenów Syrii. Echh, temat morze... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 15.07.2017 16:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Lipca 2017 Co ciekawe dwupak z CD między innymi z tym utworem dostałem kiedyś od kolegi, który wypożyczył ode mnie jakąś inną CD i zgubił - jak to czasem przypadkiem do nas coś ciekawego trafia Tak coś czułam, że to nie o końca Twój pierwszy wybór. Ja kiedyś poszłam na koncert Guns n Roses. To był czas, gdy wydali swój podwójny album Use Yor Illusion I II, który mi się wtedy szalenie podobał, ale ponieważ Axel zapił i zaćpał się tak iż ledwo na nogach się trzymał, to przez 2 godziny w oczekiwaniu na trzeźwienie wokalisty organizatorzy puszczali czarną pytę Metalliki. Koncert Gunsów okazał się tragiczny pod każdym względem i nigdy już do nich nie wróciłam, wyszłam natomiast z Medison wielką fanką Metalliki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 16.07.2017 08:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Ja nie zauważyłam by cokolwiek w tym względzie robił A co powinien zrobić w obecnej sytuacji ? Niestety może jedynie o tym mówić https://www.facebook.com/stanislaw.tyszka/photos/a.939118149499155.1073741827.930978763646427/1432537660157199/?type=3&theater Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 15:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 OK. Z niektórymi postulatami można się zgodzić. Dużo tych JOWów, ale niech tam... Referenda, zakaz zadłużania, złoty jako gwarant to rozumiem sprzeciw wobec wprowadzenia euro? Jestem za. Innych nie do końca rozumiem. Jak miałaby wyglądać kontrola obywateli nad sądami i prokuraturą? Póki co mamy jednoosobową kontrole w postaci ZZ... I jak sam pisałeś patriokrację, a nawet sitwokrację, więc wszystko to na razie w fazie mglistych planów, o których politycy mówią. Zresztą oni mówią zawsze. I dużo. O lepszym jutrze i rzeczywistości. To lepsze jest zawsze jutro... Sorry, że tak bez entuzjazmu, ale jak widzę co się tu dzieje, to mi się paszport w kieszeni otwiera... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
SUSPENSER 16.07.2017 19:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Ja kiedyś poszłam na koncert Guns n Roses. To był czas, gdy wydali swój podwójny album Use Yor Illusion I II, który mi się wtedy szalenie podobał, ale ponieważ Axel zapił i zaćpał się tak iż ledwo na nogach się trzymał, to przez 2 godziny w oczekiwaniu na trzeźwienie wokalisty organizatorzy puszczali czarną pytę Metalliki. Koncert Gunsów okazał się tragiczny pod każdym względem i nigdy już do nich nie wróciłam, wyszłam natomiast z Medison wielką fanką Metalliki! Tak to bywa - kiedyś pojechałem do Jarocina na kilka ciekawych kapel i wróciłem zafascynowany zupełnie inną - Hurt - em Byli niesamowici i swoim występem przyćmili nawet największe ówczesne występujące tam gwiazdy - dosłownie poderwali tłum do zabawy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 20:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Hej ho! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 21:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Stary robisz się wtedy, gdy na słowo "zorganizuj jakieś zioło" ubierasz się i lecisz do najbliższego Herbapolu! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 21:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Żona do męża: - chciałabym założyć coś takiego na plażę, żeby ludzie nie mogli ode mnie oderwać wzroku... - łyżwy se załóż! http://tapety.tja.pl/obrazki/tja_normalne/170668.jpg[/img Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 21:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Przesadził... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 21:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Człowiek jest jedynym zwierzęciem, które kładzie się spać kiedy nie jest śpiące, a wstaje gdy chce mu się spać... http://prima.cdnds.net/assets/16/47/980x490/landscape-1479987221-sleep-women.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 21:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Powinno się czytać tylko stare gazety. Po 10 latach wszystkie złe wiadomości wydają się śmieszne! /Jean Anouilh/ Gorzej jak wydają się wciąż aktualne.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Indygo1719514610 16.07.2017 21:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Lipca 2017 Tak to bywa - kiedyś pojechałem do Jarocina na kilka ciekawych kapel i wróciłem zafascynowany zupełnie inną - Hurt - em Byli niesamowici i swoim występem przyćmili nawet największe ówczesne występujące tam gwiazdy - dosłownie poderwali tłum do zabawy Qurcze, nigdy nie dojechałam na Jarocin.. Aaa... niedaleko Ciebie jest organizowany Castle Party Festival. W Bolkowie na zamku. Byłeś kiedyś? Bardzo namawiała mnie koleżanka, która jeździ tam od lat. Ostatecznie oglądam teraz jej zdjęcia, bo właśnie trwa impreza i trochę zazdroszczę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts