Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Weekendowe pogaduchy

tesel

Recommended Posts

• Odpowiedzi 8,7k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

Najaktywniejsi w wątku

Dodane zdjęcia

W zeszłym tygodniu byłem na spotkaniu VIP-ów w Seattle. W salonie spostrzegłem Billa Gatesa siedzącego na kanapie i pijącego koniak. Byłem umówiony na spotkanie z bardzo ważnym klientem, który przyleciał do Seattle razem ze mną, ale trochę się spóźniał. Będąc śmiałym facetem, podszedłem do Gatesa i przedstawiłem się. Wyjaśniłem mu, że przeprowadzam bardzo ważny interes i dodałem, jak bardzo by mi pomogło, gdyby podszedł do mnie, kiedy będę z klientem i powiedział do mnie: "Cześć, Krzysiu". Zgodził się. 10 minut później, kiedy rozmawiałem z klientem, poczułem klepnięcie w ramię. To był Bill Gates. Odwróciłem się i spojrzałem na niego.

- Cześć, Krzysiu, jak leci? - zapytał.

A ja na to:

- Odpieprz się, Bill, mam spotkanie.

Jedzie sobie bogaty człowiek limuzyną, patrzy a tu jakiś biedak wpiernicza trawę, aż mu się uszy trzęsą. Podjeżdża do niego bliżej i pyta:

- Panie czemu pan jesz trawę?

- Aaaa... głodny jestem i nie mam na jedzenie.

- To wsiadaj pan, zabiorę pana do siebie.

Ucieszony biedak pomyślał o rodzinie i pyta:

- A mogę wziąć ze sobą dzieci?

- No spoko niech wsiadają.

- A mogę wziąć ze sobą żonę?

- Dobra, dobra byle szybko.

- A mogę wziąć ze sobą rodziców?

- Panie tak wielkiego trawnika to ja nie mam.

Jeszcze trochę, mercedesy będą najszybsze, a gdzie Vettel ? :o :p

No i dobrze.Może stawka się wyrówna.Skończyła się dominacja RB bo w zeszłym sezonie takie wygrywanie wszystkiego przez RB stało się nudne.

Dla mnie ciekawa jest postawa Saubera i Force India.Merce też robią wrażenie.Zobaczymy jutro.