gwiazdka 05.05.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Nie mam gruzu:( ale ciągle szukam dobrego humusu. ps. przyjechały moje drzwi do sklepu, w poniedziałek, albo we wtorek montaż Ja też szukam humusu Poza tym gratuluje drzwi. U mnie cały czas alpejskie przeciągi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 05.05.2006 09:52 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 dziękuję gwiazdko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 07.05.2006 07:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Pozdrawiam w niedzielny poranek. Wczoraj posiałam pierwszy kawałek trawnika Moje ręce sięgajš juz do kolan, ni mi się perz i grabie. Ale jestem zawzięta , pod koniec maja będę miała pięknš murawę w ogrodzie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 07.05.2006 12:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Heja Ale nasze KOBITKI KLUBOWE sie rozklikały że fiu fiu Udanego dnia zycze Wlasnie, calkowita dominacja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 07.05.2006 13:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Jak mężczyźni się już pobudowali to zostały sie kobietki. Niedawno parę dni temu widziałam kolejną , niedaleko mojej budowy ,która pilnowała koparkowego przy niwelacji terenu. Ja dziś też miałam spotkanie ze studniarzem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 07.05.2006 16:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam!Mam pytanie odnosnie adaptacji projektu. W jakim biurze kupowaliscie badz adaptowaliscie projekt?Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.05.2006 19:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Gwiazdko niewątpliwie będziesz miała piekny trawnik, skoro wkładasz tyle serce w swoją pracę Justynap13 my adaptację robilismy na Czereśniowej u p. M. Mazurek. Koszt 2 200 + 500 za doprojektowanie piwnicy ( 2005 r.) Pozdrwienia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 07.05.2006 22:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Maja 2006 Witam Witam .....no tak budujemy się...słonko ładnie świeci Humus ściągnięty już myślałam że nigdy sie nie doczekam tej chwili. Przyjemne to uczucie aż miło było popatrzeć jak fadroma pracowała Blaszak postawiony - jestem bardzo zadowolona dzięki acca5 za namiary..noi umnie po komuni ... jutro ma przyjechać gruz od zarabskiego 4 duże samochody na zrobienie tej wykorytowanej juz drogi-mam nadzieje że pogoda się utrzyma. Pozdrawiam wszystkich serdecznie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 09.05.2006 17:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 A JA CZEKAM NA POZWOLENIE NA BUDOWĘ................................. ZRESZTĄ PO MIESIĘCZNYCH ZMAGANIACH Z ARCHITEKTEM I POTRZEBAMI, KTÓRE TRZEBA BYŁO UWZGLĘDNIĆW PROJEKCIE RZECZYWIŚCIE DUŻO TU PAŃ BUDUJĄCYCH POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 09.05.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witaj Kasi@ Życzę Tobie abyś dostała pozwolonko jak najszybciej Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 09.05.2006 19:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 W poniedziałek zaczynam dach dziś ekipa obejrzała budowę poczyniliśmy ostatnie uzgodnienia raczej kosmetyczne no i w poniedziałek zaczynamy dachowanie. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 09.05.2006 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Jeszcze jedno tę ekipę budowlaną mogę polecić oto telefon Piotr Lubański 603877949 Firma Cegiełka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.05.2006 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam Wszystkich Klubowiczów Gruz juz na przywieziony 130ton kosztowało mie 750 zł -jeszcze nie tak zle -jutro geodeta ...To jest dopiero magik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 09.05.2006 20:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 Witam Wszystkich Klubowiczów Gruz juz na przywieziony 130ton kosztowało mie 750 zł -jeszcze nie tak zle -jutro geodeta ...To jest dopiero magik gdzie najlepiej zalatwic gruz? bo potrzebuje go na 100m drogi o szer. 3m..tak wiec dosc sporo.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 09.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Maja 2006 W Gorzowie od Zarabskiego- ale nie tyle gruz co transport jest drogi..Droga szeroka na 3mm i długa 100 to taka jak moja ..nie robię na trzy szerokiej dlatego iż zostawiam boki wolne na przyłacza.A te 130ton to chyba starczy na połowę -zobaczymy. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 10.05.2006 06:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 A JA CZEKAM NA POZWOLENIE NA BUDOWĘ................................. ZRESZTĄ PO MIESIĘCZNYCH ZMAGANIACH Z ARCHITEKTEM I POTRZEBAMI, KTÓRE TRZEBA BYŁO UWZGLĘDNIĆW PROJEKCIE RZECZYWIŚCIE DUŻO TU PAŃ BUDUJĄCYCH POZDRAWIAM Gratulacje!!!! I jak zakończyły sie zmiany w domku? Napisz co zmieniliście. Ja dalej walcze z perzem. Jestem na półmetku. Niestety muszę jeszcze walczyć z meszkami Tę walkę niestety przegrywam Pomoć mają niedługo truc to male, wredne stworzenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 10.05.2006 08:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Gwiazdko, czy twoj domek nie buduje sie na wylocie z Gorzowa w kierunku na Drezdenko, bo domek Huragan widzialam gdzies w tej okolicy, obok bylo kilka innych nowych budujacych sie domków. Drugie pytanie czy mozecie zrobić (mam na mśsli )Gorzowian foto domu Krola cygaóow czy jest to raczej niemozliwe. Widziałam przepiekny, nadaje sie do działu elewacje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 10.05.2006 09:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Gwiazdko, czy twoj domek nie buduje sie na wylocie z Gorzowa w kierunku na Drezdenko, bo domek Huragan widzialam gdzies w tej okolicy, obok bylo kilka innych nowych budujacych sie domków. Drugie pytanie czy mozecie zrobić (mam na mśsli )Gorzowian foto domu Krola cygaóow czy jest to raczej niemozliwe. Widziałam przepiekny, nadaje sie do działu elewacje. Nie wiem którą drogą jechałaś? Huraganów w okolicy coraz więcej. A my juz nie w Gorzowie, nawet nie na rogarkach. My już wiocha Ale możliwe, że widziałaś właśnie nasz domek. Faktycznie w sąsiedztwie buduje się kilka domów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 10.05.2006 13:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 Gratulacje!!!! I jak zakończyły sie zmiany w domku? Napisz co zmieniliście. W sumie niewiele, taras pozostanie na swoim miejscu, ale będzie zadaszony- mocno.... nad wejściem do domu będzie prosty- jednospadowy daszek, no i komin koło kuchni- przekonałam się do kominka- a raczej małej kozy nie wiem czy kominek się zmieści Ależ Ty Gwiazdko jesteś uparta z tym perzem................ podziwiam i pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 10.05.2006 19:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Maja 2006 No to super ze bedzie mocno zadaszony taras, ale jeszcze bardziej ciesze się ze bedziecie mieli kozę/kominek. Grzane winko i koza......... Co do perzu to pokonałam kolejny zagon ziemi - chyba w pištek posieje nastepnš turę trawy. Dzi moim oczom -może bardziej dłoniom - pokazała się młodziutka trawka. Ależ to przyjemne uczucie po tych mordęgach. Posiałam wczoraj pnšcza, kolejne nasiona czekaja na wolnš chwilę albo napływ siły roboczej . Jutro jade jeszcze do mamy na działke, bo uszykowała mi kwiaty................. kochana mama. To wszystko sprawia mi duzo frajdy ale doba bardzo się skurczyła - powinna mieć już jakie 36 godzin. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts