Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

KŁADZENIE STROPU

No to dzisiejszy dzień na budowie przeżyłam i oczywiscie nie odbyło się bez niespodzianek. Wyobraźcie sobie zakopane dwa tiry po osie w miękkiej ziemi ( deszcze), do tego trzeci który zablokował sobą całą drogę tak( na koniec sam sie zepsuł- nie mół odpalić),że nie można było udać sie w poszukiwaniu wyciągacza dla tirów i wszystko per pedes.- nogi mnie bolą strasznie i do tego miałam za ciasne adidasy. to co mogło trwać góra dwie godziny trwało godzin 5,5 . Strop sobie leży a jakże ładniutki, równiutki.

Cena 9200 strop, dżwig 950zł.

Fotki jutro, bo dziś już w pracy :D

Tiry same sie powyciągały a trzeciemu pomógł dźwig. I pojechały w siną dal.

https://forum.murator.pl/topic/16671-grupa-lubuska/page/138/#findComment-1331635

Witam .. :lol: po przerwie...mojej nieobecności :lol: 8)

Ania i Acca - Witam Was serdecznie - :lol: - wycen nie będzie przykro mi ..Znajomy okazał sie nieuczciwy :cry: niestety . Długo by opowiadać :-?

Ale napomkne 1,5 mies temu wycena wyglądała 4800netto a dziś 7800. wiec nie będę polecać, A naprawde chciałm go polecic :cry:

:lol: :lol: Aniu niestety ostatnio nie było mnie z powodu wyjazdu odezwę sie do ćiebie w poniedziałek . :lol:

A umnie na budowie jak zwykle niespodzianki kominy 30cm za krutkie

Acca ty też masz szidla sprawdż czu u Ciebie jest 30cm podmurówki pod pierwsza cegłą pozatym przewody wentylacyjne wychodza od góry zamiast od boku :-? masakra w poniedziałek spotkanie z kierownikiem ...jest nie wesoło :cry: a wszczególnści że juz zapłaciłam :cry:

Nie przyszło mi do głowy żeby mierzyć kominy szidla ...no gdyby były z cegły ale szidla :roll:

https://forum.murator.pl/topic/16671-grupa-lubuska/page/138/#findComment-1336563

Mam dość budowy już wtym roku chyba se odpuszcze do przyszłego roku :cry:

Witaj Casandra :D :D :D

Ja też wczoraj miałam doła :cry: ale cóż chyba trzeba się do tego przyzwyczaić podczas budowy :cry: Szkoda, że najczęściej coś niewychdzi nie z naszej winy, a zawodzą inni :cry:

Ja przynajmniej zadowolona jestem z ekipy :D

Okienkami sie nie przejmuj.Dobrze, że znajomy okazał sie nieuczciwy przed zakupem, a nie po :-?

Dziękuje za starania :D

A kominy :evil: ....

Ale za to masz już więżbę i dachówka już czeka :D 8)

Pozdrawiam Ciebie serdecznie i czekam w poniedziałek 8) :D

Pozdrawiam Wszystkich :D :D :D

https://forum.murator.pl/topic/16671-grupa-lubuska/page/138/#findComment-1336752