axlrose1 19.12.2006 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Grudnia 2006 Witam ponownie. Dziękuję za podpowiedzi, działkę znalazłem na oś. poznańskim. Poszukuję teraz solidnej ekipy (są takie?!) która mój projekt wcieli w życie. Jeśli ktoś może mi polecic jakąś ekipę, to proszę o namiary na priva. Budowę zaczynam na wiosnę, jak tylko pogoda i papierki mi na to pozwolą.A przy okazji życzę wszystkim WESOŁYCH ŚWIĄT ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 21.12.2006 20:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 21 Grudnia 2006 po trudach i znojach w domku ciepło dubeltowo mamy nie tylko super działający komine z płaszczem wodnym, ale także gaz z rury no to teraz mogą już [przychodzić święta ps. coraz bardziej kocham ten dom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 22.12.2006 15:31 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 22 Grudnia 2006 Pozdrowienia i życzenia Zdrowych i Pogodnych Świąt Bozego Narodzenie a przede wszystkim życzenia kolejnych Świąt Bożego Narodzenia w Nowych Domkach dla wszystkich z grupy LUBUSKIEJBarbara Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 24.12.2006 14:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Witam w tym Świątecznym dniu. Życze Wam wiele radosci zdrowia i WIELU WIELU SiŁ zdrowych i wesołych Świąt abyscie albo zaczeli budować lub juz ukończyli zaczęte budowy, sporo kasy zdrowia i czasu bo jak bedzie czas to wyniki na budowie beda zauważalne Pozdrawiam ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Honia74 24.12.2006 16:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Grudnia 2006 Z okazji Swiat Bozego Narodzenia wielu glebokich i radosnych przezyc, wewnetrznego spokoju, wytrwalosci i radosci oraz blogoslawienstwa Bozego w kazdym dniu nadchodzacego Roku zyczy Honia74 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mycha. 29.12.2006 22:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Grudnia 2006 Narzeczony pojechał 25 grudnia rano zobaczyć na działeczkę i oto co zastał http://img451.imageshack.us/my.php?image=rne120rv5.jpg Widocznie komuś w drodze powrotnej z pasterki się nudziło . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 30.12.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Narzeczony pojechał 25 grudnia rano zobaczyć na działeczkę i oto co zastał http://img451.imageshack.us/my.php?image=rne120rv5.jpg Widocznie komuś w drodze powrotnej z pasterki się nudziło . Normalnie ręce opadaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 30.12.2006 16:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Nie maja litości Dzień po takim wielkim święcie nie maja litości sk.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 30.12.2006 20:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 ALE WANDALE POWYRYWAŁ BYM ŁAPY TAKIM WSZYSTKIM ŻYCZĘ SZCZĘŚLIWEGO, SPOKOJNEGO NOWEGO ROKU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 30.12.2006 22:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 30 Grudnia 2006 Chwalę się! W końcu otrzymalismy pozwolenie na budowę!!l Wszystkim, którzy dopiero zaczynają walkę z dokumentacją chciałam powiedzieć , że nie jest tak strasznie. W moim przypadku odbyło sie to prawie "bezboleśnie". Było parę błędów, ale na szczęście urzędnicy byli bardzo przychylni. To teraz jeszcze kierownik budowy, czekanie na kredyt z dopłatami i wiosna nasza Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hortensja 31.12.2006 14:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Witajcie otrzymaliśmy pozwolenie na budowę, czekamy na wycenę od naszej ekipy i w marcu ruszamy z budową w Zielonej Górze. Ile płaciliście za stan surowy otwarty w ZG? Czy znacie sprawdzone ekipy do położenia klinkieru bądż cegły silikatowej elewacyjnej?? w nadchodzącym nowym roku zyczę wszystkim powodzenia na budowie, szybkiego ukończenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 31.12.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Robocizna za stan surowy otw. 27tys +. Robocizna więżba + dachówka 10tys Razem 37tys sama robocizna Pozdrawiam i naj naj w 2007 roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
hortensja 31.12.2006 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 Jak duży jest twój dom? my czekamy na wycenę od naszego budowlańca chcemy obłożyć dom cegłą silikatową jestem ciekawa ile nam wyceni. Mam nadzieję, ze nastepny sylwester już w nowym domu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 31.12.2006 22:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Grudnia 2006 około 200m2 z wbudowanym garazem -poddasze użytkowe -ściany z ceramiki ,strop teriwa,kominy szidla. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
moniafedorek 02.01.2007 21:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Stycznia 2007 Witamy wszystkich bardzo serdecznie. Planujemy budowę domu. Obecnie jesteśmy na etapie wybierania projektu. Poszukujemy osób budujących domy z Muratora C33 lub C117. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 03.01.2007 17:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Stycznia 2007 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
aneta17 05.01.2007 12:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Lubuszan! Wszystkim wszystkiego naj w nowym roku!!! Proszę o info. ile biorą ekipy budowlane za postawienie domu w stanie surowym otwartym (z dachem krytym dachówką) - dom o pow. 120 m2. Zaczynam wiosną "grzebać" w ziemi więc zaczynam szukać ekipy w okolicach Gorzowa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.01.2007 15:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 WITAM WSZYSTKICH DZISIAJ ROZMAWIAŁEM Z WYKONAWCA -ZASPIEWAŁ OK. 37TYŚ ZA DOM O POW UŻYTKOWEJ OK. 165M. WCZORAJSZY MAJSTER ZASPIEWAŁ 1000-1200 ZA METR Z JEGO MATERIAŁEM CO O TYM MYŚLICIE ??? MOWA JEST OCZYWISCIE O STANIE SUROWYM OTWARTYM Z DACHÓWKĄ ( bez okien i drzwi) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 05.01.2007 19:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Witam Wiesiek 2 uwazm iż to dużo - dobrym wyjsciem i cena na taki domek to 30tys-stan surowy otwarty ale z więżbą z dachówką około 35tys. Nie wiem czy wiesz ale jest w Gorzowie dobra firma nazywa sie " Puchlicki" swojego czasu zrobił mi dobra wycene ale niestety przez moje niedopatrzenie a raczej niedopilnowanie musiałam wybrac inna firme która dała mi wycene z wieżbą na 32ty a Puchlicki dawał 30tys .Potarguj trochę Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 05.01.2007 20:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Stycznia 2007 Hej Wszystkiego dobrego w Nowym Roku Moniafedorek i MICKI Witajcie Wiesiek2 też słyszałam dużo dobrego od moich dekarzy o firmie, o której pisze Casandra W naszym J. też budowali domek, wiem gdzie Z tego co wiem, to buduja stan surowy bez dachu. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts