qqrq5 24.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 hmmm ja nie z gorzowa wiec nie wiem gdzie starostwo a ulice znajde Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 24.02.2007 19:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 raab karcher ul.Słowiańska 69 tel. 600 421 904 Pan Robert Damian Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.02.2007 19:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 24.02.2007 19:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 http://www.gorzow.pl/mapa_gorzowa/gorzow.php?PHPSESSID=6f126be99958ce06b0ed79a8c7ac99d3 <--- to ci pomoze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 24.02.2007 19:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 24 Lutego 2007 dzieki, znam gorzów ale tylko ulicami-studiowałam tam 4,5roku nigdy nie wiem co jest na danej ulicy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
nina1976 25.02.2007 06:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Nina witam łady domek będziesz mieszkać z rodzicami czy z dziadkami? Witajcie !! Będziemy mieszkać z rodzicami. Proszę o polecenie ekipy budowlanej i sprawdzonych hurtowni budowlamych w Zielonej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
DagaGrześ 25.02.2007 10:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Witamy Lubuszanie.Czy ktoś z Was buduje Diune (ktorakolwiek) z firmy Domus? Myślimy o tym projekcie i chętnie byśmy go obejrzeli w rzeczywistości niewirtualnej. Jeśli jest ktos, kto chciałby nam pokazać swoją budowę to prosimy o kontakt GG 74902Daga@Grześ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 25.02.2007 11:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 witam R>H my walczymy z rododendronem wersja podstawowa nasze domki są bardzo podobne pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 25.02.2007 16:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Piotrf- rododendron bardzo mi się podoba; nawet wpisałam sobie ten projekt do ulubionych.Jest chyba jeden dom według tego projektu ( a może dwa )w Janczewie.Z zewnatrz podoba mi się bardziej niż nasz, ale nasz ma wszystkie pomieszczenia z oknami a na tym bardzo mi zależało.Chociaż u Was też chyba można pokombinować i w WC zrobić okno. Z przyjemnością patrzę na te domki jak przejeżdzam przez Janczewo. A TY gdzie budujesz?Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 25.02.2007 18:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Hej Sunnychris, kuchnia bardzo ładna Funia, Gwiazdka dzięki za gratulacje Gwiazdko, napewno Was odwiedzimy R>H cieszę sie, ze podobają się Tobie domki moich sąsiadów To prawda, rodendrony sa dwa Chyba juz niedługo wiosna Trzeba ruszyć do pracy, przeprowadzka tuż, tuż Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
piotrf 25.02.2007 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Lutego 2007 Piotrf- rododendron bardzo mi się podoba; nawet wpisałam sobie ten projekt do ulubionych.Jest chyba jeden dom według tego projektu ( a może dwa )w Janczewie.Z zewnatrz podoba mi się bardziej niż nasz, ale nasz ma wszystkie pomieszczenia z oknami a na tym bardzo mi zależało. Chociaż u Was też chyba można pokombinować i w WC zrobić okno. Z przyjemnością patrzę na te domki jak przejeżdzam przez Janczewo. A TY gdzie budujesz? Pozdrawiam. witam my walczymy na zakanalu, fakt w janczewie są takie same dwa (koło ani) pozdrawiamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo poszukuje dobrych okien PCV w Gorzowie prosze pomozcie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 26.02.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Gwiazdka dzięki za gratulacje Gwiazdko, napewno Was odwiedzimy Chyba juz niedługo wiosna Trzeba ruszyć do pracy, przeprowadzka tuż, tuż Pozdrawiam Tylko wsiadaj zaraz "za kierownicę", potem zaczynasz wszystko od poczatku. Zaproszenie nadal aktualne. Jak powiesz kiedy to nawet upiekę ciasto w moim pięknym, nowym piekarniku Ustaliliscie już datę przeprowadzki czy jak wyjdzie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 13:06 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Witam poniedziałkowo poszukuje dobrych okien PCV w Gorzowie prosze pomozcie Najtaniej okna w Gorzowie to KOPI na Olimpijskiej - właśnie jestem na tym samym etapie Polecał Wiesiek 2 jutro mam pomiary i cieszę się ogromnie bo znów coś sie dzieje Robiłam porównanie między kopi a firma która polecała Ania 67 na owocowej. Kopi wyszła naj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 13:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 u nas w Barlinku wyszła nam roznica 6tys miedzy jedna wycena a druga ale przyznam sie szczerze ze nie patrze na cene tylko na jakosc zalezy nam na dobrym profilu, szybach antywłamaniowych P4, okuciach WK2 moze przesadzam, ale mam działke na wiosce na samym koncu, daleko od sasiadow i troszke boje sie niespodziewanych gosci jak nałatwiej tam dojechac ???? a co powiecie o oknach z Kłodawy tych B&B nad jeziorem czy jakos tak?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 14:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 sory... najtaniej i gatunkowo dobre chciałam powiedzieć.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 14:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 a jaki profil?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 14:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Jak dojechać? se staszica na gwiażdzistą jest taki zjazd kręty..w połowie zjazdu musisz zjechać w lewo.. koło komisu samochodowego mijasz go po lewej stronie a po prawej nomi . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 26.02.2007 14:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 kurcze dalej nie wiem musze sobie mapke wydrukowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.02.2007 14:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Lutego 2007 Ul Olimpijska jest koło Nomi na Staszica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts