qqrq5 04.08.2007 10:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 zyjecie???????? jakos pusto się tu zrobiło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 04.08.2007 10:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 ja jestem... zwarty i gotowy do konwersacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 04.08.2007 12:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Sierpnia 2007 na forum Archonu doczytałam się ze ktos w lubuskim buduje dom w koniczynce przyznac sie kto Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
wiesiek2 05.08.2007 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 ale cisza wszyscy chyba tyrają na budowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 05.08.2007 10:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Dokładnie tak, ile ja wczoraj taczek gruzu przerzuciłam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 05.08.2007 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Hej Mieszkamy w naszym domku Sama jeszcze w to nie wierzę, że to już Pozdrawiam Gratulacje!!!!! No to zapraszam sąsiadeczkę i sąsiada na kaweczkę. R>H Trzymam kciuki!!!!!! p.s. kupiliśmy podbitkę, ale ten ciemniejszy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 05.08.2007 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Hej Mieszkamy w naszym domku Sama jeszcze w to nie wierzę, że to już Pozdrawiam Gratuluję Aniu, ale masz fajnie...jak ci się mieszka? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
thrier 05.08.2007 19:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Pozdrawiam wszystkich serdecznie. Aniu Wiesku i Thirer długo mnie nie było.Byłam na urlopie w Krakowie i okolich a teraz mam popsuty komputer. My już niedługo się przeprowadzamy, cieszę się bardzo- choć pracy jeszcze dużo, ale mam nadzieje że do 1 wrzesnia fachowcy się uporają. Cześć Reniu, no to już prawie na swoim? Super! A mieszkanie już sprzedaliście czy nic wam terminu przeprowadzki nie narzuca? U mnie od jutra zaczynają sie tynki w środku a na elewacji bieli się styropian...czyli powoli do przodu. We wrześniu mam nadzieję już mieć podłogówkę posadzki i kominek no i zacznie się ocieplanie poddasza, regipsy itp... Czy macie jakiegoś godnego polecenia stolarza do schodów drewnianych? Wakacje się kończą, może spotkamy się w końcu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 05.08.2007 19:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Sierpnia 2007 Ja dzisiaj od rana walczylem z prysznicem : wylac posadzke, zabudowac rure od kanalizy, zrobic sufit... zostaly juz tylko kafle ( calosc naprawiam po tym jak prowadzilem kanalize na pietro i wszystko bylo rozkute ) pozatym gosc przywiozl studnie i musialem ja zdjac z przyczepy i nalozyc na krag ( wazy 200kg ) http://img299.imageshack.us/img299/9545/dsc02699tb4.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 06.08.2007 07:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 piękna ta studnie wczoraj na giełdzie widziałam jakis gosc sprzedawał takie dodatki do ogrodow za nieduze pieniądze dobrze ze moj tesc sam robi takie bajery i nie bede musiała kupowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 06.08.2007 07:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Sierpnia 2007 Faktycznie wyszla mu naprawde ladnie ( pierwsza produkacja ) Gosc ktory mi to robil ma naprawde dobre ceny na donice, korytka, studnie i wszystko inne z drewna. ( moge dac namiary ) http://img368.imageshack.us/img368/9775/dsc02712ny2.th.jpg Wykonanie tej studni nie jest trudne... ogolnie prosta konstrukcja... trzeba miec tylko czas i troche sprzetu ( u mnie brak jednego i drugiego ) I w formie ciekawostki nasz piesek : http://img254.imageshack.us/img254/3699/dsc02707al1.th.jpg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 07.08.2007 08:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Hej Dzięki wszystkim za gratulacje Mieszka się super!!!Wolność i swoboda !!! Brakuje mi internetu Jeszcze parę rzeczy do skończenia, ale to mało ważne, najważniejsze, że już u siebie Gwiazdko napewno przyjdziemy Jak nie razem, to napewno wpadnę na kawkę sama na ploteczki Thrier ładny masz domek W niedzielę, tydzień temu widziałam Twój domek na żywo Ładny A jeżeli chodzi o spotkanie, to ja bardzo chętnie Wiesiek2 Muszę sprawdzić jak tam u Was postęp prac Pozdrawiam Was Wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 07.08.2007 14:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam. Dawno mnie nie było ale jak coś to można mnie znaleźć w moim dzienniku. Sunnychris zastanawiam się co mamy zrobić ze studnią wszystkie studnie w naszej okolicy podobno są nie legalnie, w warunkach mamy zakaz nie wiem teraz czy kopać czy nie. Czy załatwiałeś coś w Gminie, czy dzadzą mi pozwolenie na studnie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 07.08.2007 15:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Anaor a Ty mówisz o takiej studni do podlewania kwiatków czy z wodą do picia, bo ja gdzieś na forum czytałam że pozwolenie jest wymagane w zalezności od głębokości studni. My właśnie wybiliśmi ok 5 m ale szczerze mówiąc o żadnym pozwoleniu nie myślałam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 07.08.2007 15:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Nie chodzi mi o pozwolenie takie pisemne tylko mamy w warunkach zabudowy zakaz czerpania wody z gruntu czy coś takiego i chodzi mi o zgodę że wogóle można wodę czerpać z ziemi i już nie ważne ile metrów i do czego ona będzie, zakaz jest jakiegokolwiek czerpania wody. Bedzie wodociąg i tyle ale do podlewania studnia by się przydała. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Alkman 07.08.2007 18:55 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 kurczę, to ja musze poczytać swoje warunki, bo skupiłam sie tylko na rodzaju domu i ogrzewaniu, a resztę pominęłam jako mało istotne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 07.08.2007 19:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 7 Sierpnia 2007 Witam. Dawno mnie nie było ale jak coś to można mnie znaleźć w moim dzienniku. Sunnychris zastanawiam się co mamy zrobić ze studnią wszystkie studnie w naszej okolicy podobno są nie legalnie, w warunkach mamy zakaz nie wiem teraz czy kopać czy nie. Czy załatwiałeś coś w Gminie, czy dzadzą mi pozwolenie na studnie? "szczegolowe warunki zabudowy i zagospodarowania terenu inwestycji... Zakres inwestycji obejmuje budowe : a/ dom wolnostojacy jednorodzinny b/ wlasne ujecie wody c/ wlasne ujecie sciekow do czasu zrealizowania inwestycji kanalizacyjnej..." czy masz czy nie masz KOP. Woda jest pierwsza klasa... sasiad lekarz zrobil badania w labolatorium i od tej pory pije kranowke Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Anaor 09.08.2007 07:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 Muszę dokładnie przeczytać swoje warunki może nie wszyscy mają ten zakaz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
qqrq5 09.08.2007 07:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 9 Sierpnia 2007 czesc ale słonko prazy, a na mojej działce jest tylko jedna akacja pod która można się schować. Jak tu pracowac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sunnychris 10.08.2007 08:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 10 Sierpnia 2007 no dzisiaj slonko Ci nie bedzie przeszkadzac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts