szymaraga 31.03.2010 09:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jak chcecie b. dobrego elektryka albo potrzebujecie b. dobre okna za dobre pieniądze to dajcie znać wyślę namiary na priv Pozdrawiam Witam! To ja poproszę namiary na te b. dobre okna Z góry dzięki Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 31.03.2010 12:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 Jest jeszcze inny sposób Zatrudniasz dwóch budowlańców , płacisz im po 2,5-3 tys. miesięcznie (a oni powinni Ci postawić dom w ciągu 2 - 2,5 miesiąca) - do tego musisz wziąść bardzo dobrego kierownika budowy - zaznaczam BARDZO dobrego, który miałby nad nimi piecze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Gacusiowa 31.03.2010 23:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 31 Marca 2010 słuchajcie, nie potrzebuje ktoś kontenera na budowę? do tej pory u mnie stał i się świetnie jako magazynek sprawdzał teraz mam w zasadzie etap wykończeniówki (chwilowo zawieszony z powodu 'fuchy' ekipy) ale w międzyczasie chcę postawić płot i trochę mi ten kontener wadzi... taki kontener-kontener po szczegóły na PW zapraszam jakby ktoś był zainteresowany... chciałąbym isę go pozbyc w miarę szybko aha, no i stoi w Świebodzinie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.04.2010 18:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Kwietnia 2010 Witam Budujących LUBUSZAN! Szukam ekipy na "dokończenie" budowy kominów (syst.icopal + cegła klinkier) oraz szczytów (poroton robena) i ścianek działowych na poddaszu solbet 12 z okolic Gorzowa, moja ekipa się ulotniła, jak powiedziałam dość z przedpłatami za robotę. Byli OK, do momentu jak nagle zaczęli sobie doliczać za kolejne etapy budowy, a cenę mieliśmy za SSO już ustaloną :roll: Z góry dzięki za pomoc poszło na priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
asiakul 06.04.2010 16:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 Witam, ja jestem na etapie składania papierów, ale mam nadzieję, że po wakacjach ruszy budowa Jestem z Gorzowa , szukam kierownika budowy, może macie kogoś godnego polecenia ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
szymaraga 06.04.2010 19:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Kwietnia 2010 [poszło na priva Piszę na forum, bo na priva nie idzie :( Dzięki wielkie za namiar na p.P..., qrcze... mężu się sprężył i znalazł nowych budowlańców w expressowym tempie, póki co jest OK, ale zachowam nr tel ! ... i oczywiście dzięki za temat "okien" !!! ) Właśnie się z mężem wybieramy na przejażdżki po oknowych producentach i najpierw podjedziemy do Koppi... dużo są zachwalani tu na forum a wszelkie uwagi tutaj są godne zapamiętania ;d ;d Pozdrawiam serdecznie! Aga Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kazek_78 12.04.2010 10:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witajcie!Poproszę o namiary na ekipę od wykończeniówki, chodzi mi przede wszystkim o solidnego glazurnika. Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 12.04.2010 16:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2010 Witajcie! Poproszę o namiary na ekipę od wykończeniówki, chodzi mi przede wszystkim o solidnego glazurnika. Pozdrawiam! 604 097 368 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lenka3 27.04.2010 11:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2010 Witam wszystkich.Polecam świetnego, a najważniejsze solidnego fachowca, który robi wykończeniówke. Bardzo ładnie robi łazienki, kuchnie, układa glazure itp.Robi wszystko właściwie, bardzo dokładny. Telefon 507275860. Polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 28.04.2010 10:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2010 Czy ktoś ma namiar na fachowców od struktury?I koniecznie aby byli staranni i dokładni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 13.05.2010 23:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2010 witam wszystkimmy jestesmy juz po zakupie dzialeczki, bedziemy sie budowac w Plotach pod Zielona. juz jestesmy zdecydowani na Cezara z DOMENY I SZUKAMY FACHOWCOW I KIEROWNIKA BUDOWYczy ktos moglby nam polecic jakas sprawdzona ekipe solidna i slowna i kierownika budowy ale tez zeby nie byl to taki ktos ktory sie tylko podpisze , ale ktos kto troche dba i sprawdza budowe , cos doradzi pomoze jesli macie namiary na takich ludzi bardzo prosze o kontakt na privabarzdo dziekuje i powodzenia z waszymi sprawamipozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Tomi78__ 15.05.2010 16:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2010 ..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Michasia 17.05.2010 08:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam budujących Lubuszan jestem na etapie wyboru firmy czy ktoś może buduje z firma sven -bud z Lubniewic z siedzibą w Gorzowie wlkp proszę o opinie a może ktoś zna jakąś firmę godną polecenia w lubuskim dzięki z góry. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 17.05.2010 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 Witam Witam Witam budujących Lubuszan jestem na etapie wyboru firmy czy ktoś może buduje z firma sven -bud z Lubniewic z siedzibą w Gorzowie wlkp proszę o opinie a może ktoś zna jakąś firmę godną polecenia w lubuskim dzięki z góry. Podaje i polecam 604 097 368 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 17.05.2010 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 17 Maja 2010 witamdziekuje wszystkim za namiary na priva na ekipy i kierownika;) a czy ktos z Was robil strop z gotowych plyt??? jak tak to czy mozecie podac producentow(okolice Zielonej)pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
fajnakamila 18.05.2010 13:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 hejka! po dłuuugiej nieobecności powracam Poszukuję ekipy bądź namiarów na ludków, którzy wylewają posadzki anhydrytowe. Zna ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
sqo 18.05.2010 19:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 witam dziekuje wszystkim za namiary na priva na ekipy i kierownika;) a czy ktos z Was robil strop z gotowych plyt??? jak tak to czy mozecie podac producentow(okolice Zielonej) pozdro Witam. Jestem na etapie szukania kierownika budowy. Czy możecie kogoś polecić? Budowa w miejscowości Ochla. Wszelkie namiary mile widziane. z góry dziekuję, Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lukaszeczek4 18.05.2010 19:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2010 Witam. Jestem na etapie szukania kierownika budowy. Czy możecie kogoś polecić? Budowa w miejscowości Ochla. Wszelkie namiary mile widziane. z góry dziekuję, Tomek wszystko co mialem wysłalem na priva pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
brombel123 23.05.2010 18:22 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 23 Maja 2010 (edytowane) Jak chcecie b. dobrego elektryka albo potrzebujecie b. dobre okna za dobre pieniądze to dajcie znać wyślę namiary na priv Pozdrawiam Wprawdzie elektryka już mam ale bardzo proszę o namiary na dobre okna Przewertowałem PKT i mam już kilka firm które produkują okna PCV ,ale pamiętam ze ktoś z naszych forumowiczów polecał firmę Koppi z Kłodawy i nawet pomagał uzyskać rabat. Proszę o sugestie gdzie zamawialiście okna i ewentualne uwagi Z góry dziękuje i POZDRAWIAM Edytowane 23 Maja 2010 przez brombel123 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kerado28 25.05.2010 20:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Maja 2010 hejka! po dłuuugiej nieobecności powracam Poszukuję ekipy bądź namiarów na ludków, którzy wylewają posadzki anhydrytowe. Zna ktoś? Najbliżej są w Zielonej Górze - ale do Gorzówka także dowożą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts