ARi. 25.01.2006 09:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam naszych nowych KLUBOWICZÓW ze zimnego Świebodzina brrrr Hmm coraz wiecej nas jest ale też jak ktos napisał coraz mniej starych wyjadaczy klubowych dla niektórych sezon budowlany sie zaczyna a dla niektórych sie skończył i juz nie budują Pozdrawiam Wszystkich udanego dnia życze trzymajcie sie ciepło To byłem ja ARi Ps nadal nie wstawiłem rury w komin trzeba wreście ja zamówić Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 25.01.2006 09:02 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 WOW ale mi sie trafiło zacząłę nową stroneeeeeeeeee fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
tadek56 25.01.2006 10:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witam w piękny wiosenny dzień bo -5 to wiosna. Dzisiaj już dwa miesiące na nowym domu . Skończone już przykręcanie, podłączanie , malowanie. Zostało tylko palenie w kominku oraz rozmyślanie i planowanie co dalej na WIOSNE. Funia posiadam styropian F20 w ilości ok. 23 paczek 8 cm grubości.Jeżeli ta grubość ci odpowiada możemy porozumieć się co do ceny jak i dostawyPozdrawiam też nowych klubowiczów.ARi gratulacje za rozpoczęcie strony.Tadek56 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 25.01.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Stycznia 2006 Witka dla wszystkich!! ARi. napisał Hmm coraz wiecej nas jest ale też jak ktos napisał coraz mniej starych wyjadaczy klubowych dla niektórych sezon budowlany sie zaczyna a dla niektórych sie skończył i juz nie budują ..................A któż zabrania STARYM WYJADACZOM zacząć wszystko od początku!? Przysłowie mówi; Pierwszy dla wroga ,drugi dla przyjaciela----- no chyba,że ktoś jest po trzecim- to chylę czoła!!! tadek56 Dzisiaj już dwa miesiące na nowym domu . Skończone już przykręcanie, podłączanie , malowanie. Zostało tylko palenie w kominku oraz rozmyślanie i planowanie co dalej na WIOSNE. ......czyż byś był po trzecim?! ------.........żartowałem! Tak na prawdę to serdecznie GRATULUJĘ!!!!---teraz ciesz się życiem !! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 27.01.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witka dla wszystkich!! Przysłowie mówi; Pierwszy dla wroga ,drugi dla przyjaciela----- no chyba,że ktoś jest po trzecim- to chylę czoła!!! Pozdrówka! Witam nadal w zimowy poranek To powiedzenie już gdzieś słyszałem Wyjadacze ci co sie już po budowali to nieznaczy że jeszcze sie nie bedą budować w moim przypadku trzeba bedzie pomyśleć za jakiś czas za budynkiem gospodarczym koło domu gdyż piwnica, garaż juz nie wystarcza wiec jak jakos sie w domu wykończy trzeba bedzie cos kabinować dalej Pozdrawiam udanego i ciepłego dnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 27.01.2006 10:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witka dla wszystkich!! Przysłowie mówi; Pierwszy dla wroga ,drugi dla przyjaciela----- no chyba,że ktoś jest po trzecim- to chylę czoła!!! Pozdrówka! Witam nadal w zimowy poranek To powiedzenie już gdzieś słyszałem Wyjadacze ci co sie już po budowali to nieznaczy że jeszcze sie nie bedą budować w moim przypadku trzeba bedzie pomyśleć za jakiś czas za budynkiem gospodarczym koło domu gdyż piwnica, garaż juz nie wystarcza wiec jak jakos sie w domu wykończy trzeba bedzie cos kabinować dalej Pozdrawiam udanego i ciepłego dnia no i ten ch....y komin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 27.01.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam nowych forumowiczów - zagladajcie, zagladajcie, bo grupa zapadła w sen zimowy Ale co sie dziwić - zimno, ponuro, nikt nie mysli o budowaniu. No prawie nikt...... Dzisiaj - mam nadzieje - zamontują mi drzwi wejściowe !!!!!!!!!!! wreszcie!!!! Juz nie bedę ogrzewać kuli ziemskiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 27.01.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam! Dzisiaj - mam nadzieje - zamontują mi drzwi wejściowe !!!!!!!!!!! wreszcie!!!! Juz nie bedę ogrzewać kuli ziemskiej To znaczy ,że temperatura znów spadnie o parę kresek!!!! Tak na marginesie to gratuluje!! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.01.2006 22:59 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Stycznia 2006 Witam wszystkich, ja właśnie poszukuje kredytu, strasznie to absorbujace.I negocjuję z hurtowniami o materiały do budowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.01.2006 11:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witam! Dzisiaj - mam nadzieje - zamontują mi drzwi wejściowe !!!!!!!!!!! wreszcie!!!! Juz nie bedę ogrzewać kuli ziemskiej To znaczy ,że temperatura znów spadnie o parę kresek!!!! Tak na marginesie to gratuluje!! Pozdrówka! Mikołaj1 temperatura nie spadnie! Drzwi niestety nie zamontowali. Nie dojechały, bo ich jeszcze nie pomalowali. Ponoć było za zimno, żeby rozpalić w piecu Nic z tego nie rozumiem, jednym słowem musimy nadal czekać i palić ostro w kozie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.01.2006 12:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Stycznia 2006 Witam .... Funia posiadam styropian F20 w ilości ok. 23 paczek 8 cm grubości. Jeżeli ta grubość ci odpowiada możemy porozumieć się co do ceny jak i dostawy ... Tadek56 Tadku Kochany my potrzebujemy gruby 5 cm. Może byśmy zdecydowali się na 8, po jakiś przyjemnych negocjacjach, ale część już mamy zakupioną, więc teraz raczej zmiana grubości nie wchodzi w grę. Mimo wszytsko serdecznie dziękuję. Ps - ja też z niecierpliwością czekam na wiosnę bo trzeba posadzki wylewać. No i czekam na zwrot VATU - przy okazji serdecznie pozdrawiam Panie z Urzędu Skarbowego w Drezdenku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Sebastiano 29.01.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 29 Stycznia 2006 dzień dobry co prawda już niestety musiałem opuścić lubuskie - ale sercem i duchem (no i całą rodziną znajomymi, etc ) jestem tam dalej pozdrawiam budujących, zbudowanych, wybudowanych i innych lubuszan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 02.02.2006 08:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Dzisiaj mają wreszcie przyjechać drzwi wejściowe, jutro montaż - teraz ponoć na 100%. Mam nadzieję, że to juz ostatni termin, bo znowu nadchodzą mrozy. A bilans strat po ostatnim ataku zimy był następujacy : uszkodzony zawór główny !!!, wodomierz, filtr wody . Całe szczęście ocieplenie nie było zbyt gwałtowne, więc unikneliśmy zalania. A zatem trzymajmy się ciepło i ..... byle do wiosny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.02.2006 09:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Lutego 2006 Witam Was Wszystkich Gwiazdko mam nadzieję, że będziecie mieli jutro drzwi do Waszego domku U nas nic nowego.Zimujemy. Dzięki za pozdrowienia i pozdrawiam WSZYSTKICH cieplutko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 03.02.2006 10:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Hurrrra! Drzwi dojechały i właśnie są zakładane. Ufff Mikołaj1 - uwaga w najblizszych godzinach będzie można zaobserwować ochłodzenie. A od poniedziałku przyjdą siarczyste mrozy, bo przestaje palić kozą!!!!!!!! A tak serio to mam nadzieję, że prognozy się nie sprawdzą i zima w następnym tygodniu obejdzie się z nami łagodnie. Poza tym pomalowaliśmy już całą górę i klatkę schodową! W sobotę gruntowanie podłóg i zabieramy się za łazienkę. Płytki już wybrane, trwa dyskusja nt ceramiki. I schodzimy z bałaganem na dół. Wybrałam też płytki na cały dół - gres polerowany - mąż jest za ( ) wiec mam nadzieję, że wybór jest ostateczny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
RH 03.02.2006 12:21 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Przeczytałam całe forum lubuskie, ucieszyłam się że jest tutaj tylu ludzi budujących.Jesteśmy z Gorzowa.Dom ma stanąć w Wawarowie.W okolicach wiosny zaczynamy budowę domu z pracowni pana architekta Konrada Matuszewskiego M-137 (http://www.konradmatuszewki.prv.pl)jesteśmy otwarci na wszelkie informacje dotyczące opini na temat projektu oraz będziemy prosić o rady w trakcie, wszystkich którzy mają to za sobą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.02.2006 12:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 R>H Witamy serdecznie na Lubuskiej Wawrów - fajna okolica i blisko do centrum Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 03.02.2006 13:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Witamy, witamyR>H Wawrów ! to bardzo blisko mnie, zapraszam na kawke Mam nadzieje, że nie odmówisz. Zaczynaj jak najszybciej, bo ja napewno wprosze się na wieche!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mikolaj1 03.02.2006 15:24 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 Drzwi dojechały i właśnie są zakładane. Ufff Mikołaj1 - uwaga w najblizszych godzinach będzie można zaobserwować ochłodzenie. A od poniedziałku przyjdą siarczyste mrozy, bo przestaje palić kozą!!!!!!!! SUPEROWO!!! Gwiazdko! "Fala uderzeniowa"-siarczystych mrozów jeszcze nie dotarła w okolice Zbąszynka! Gratuluję utęsknionych drzwi! Ten gres ,to też fajna sprawa pod warunkiem ,że na podłogówkę! Pozdrówka! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
darials 03.02.2006 17:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Lutego 2006 a my jutro z samego rana tniemy nasze drzewka!!!! szkoda nam! ale albo one albo nasz dom!!!!!! jak się nauczę jak zamieścić zdjęcia to zobaczycie sami. pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts