ARi. 02.03.2006 09:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witajcie Wszyscy " starzy" i "nowi" Budowniczowie ) Mamy pierwsze wyceny dachu- miedziany Roben- 11 950, jeszcze do negocjacji i Braas 10 200. Ale róznica jest tak niewielka, ze zdecydujemy się chyba na ceramikę Francuz ja mam strop z płyty Hej Witam Widze że Anie trzbe bedzie niedługo dopisać do klubu dachu Rabena fiu fiu A pozatym wziełem sie za schody do piwnicy płytki odstały swoje ponad rok wiec musiałem sie wziąść noi kicha zabrakło pare płytek i jednej stopnicy i jest inny już odcień produkowany noi jest kicha tak to jest jak sie odrazu nie robi Dobra to na tyle Pozdrawiam udanego dnia życze ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 02.03.2006 11:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Witajcie Wszyscy " starzy" i "nowi" Budowniczowie ) Mamy pierwsze wyceny dachu- miedziany Roben- 11 950, jeszcze do negocjacji i Braas 10 200. Ale róznica jest tak niewielka, ze zdecydujemy się chyba na ceramikę Francuz ja mam strop z płyty Hej Witam Widze że Anie trzbe bedzie niedługo dopisać do klubu dachu Rabena fiu fiu A pozatym wziełem sie za schody do piwnicy płytki odstały swoje ponad rok wiec musiałem sie wziąść noi kicha zabrakło pare płytek i jednej stopnicy i jest inny już odcień produkowany noi jest kicha tak to jest jak sie odrazu nie robi Dobra to na tyle Pozdrawiam udanego dnia życze ARi To juz naprawde wiosna idzie, ARi sie odezwal Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.03.2006 13:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Hej ARi, czy Ty też należysz do klubu dachu Robena? No właśnie... czy ten Roben to jest dobry? Cena wydaje sie ok. Dostałam też wycenę dachowki Koramic 13 770( -2-3%) Gwiazdko, u nas ta sama tragedia z drogą. Dobrze by było sie jej pozbyć i oddać w " dobre" ręce. Jak nie to koniecznie trzeba coś z tym zrobić. Jest nas 18 właścicieli drogi, ale jak co do czego przyjdzie, to sama wiesz...chętnych bedzie dużo mniej. Z kolei jak będą robić kanalizę, to znowu rozkopią. Ech... Ale tak nie moze być. My ostatnio tak sie zakopalismy, że trzeba było wypychać auto. Ledwo doszlismy do swojej działki. Nie wyobrażam sobie mieszkania w domku z takim dojazdem Za namiar dzięki Clipo, witaj No i Karol N. też nas odwiedził Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Karol N. 02.03.2006 16:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Hej ARi, czy Ty też należysz do klubu dachu Robena? No właśnie... czy ten Roben to jest dobry? Cena wydaje sie ok. Dostałam też wycenę dachowki Koramic 13 770( -2-3%) Gwiazdko, u nas ta sama tragedia z drogą. Dobrze by było sie jej pozbyć i oddać w " dobre" ręce. Jak nie to koniecznie trzeba coś z tym zrobić. Jest nas 18 właścicieli drogi, ale jak co do czego przyjdzie, to sama wiesz...chętnych bedzie dużo mniej. Z kolei jak będą robić kanalizę, to znowu rozkopią. Ech... Ale tak nie moze być. My ostatnio tak sie zakopalismy, że trzeba było wypychać auto. Ledwo doszlismy do swojej działki. Nie wyobrażam sobie mieszkania w domku z takim dojazdem Za namiar dzięki Clipo, witaj No i Karol N. też nas odwiedził Oj odwiedzam, odwiedzam ale czesto nic nie "mowie" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 02.03.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Marca 2006 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek zielonka 03.03.2006 07:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 dobrze Wam .. schody , dach .. he he ja jak puszczą mrozy zaczynam zabawe w "piasku" a co pokopię sobie to i może babki postawie z piasku oczy wiście:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.03.2006 07:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Hej Zabawa w piasku to też dobra " zabawa " My w zeszłym roku przerzuciliśmy " trochę" tego piachu za pomocą rąk i przy pomocy fadromy 10 wywrotek po 20 ton- niezła zabawa ( i to jezcze nie koniec ) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek zielonka 03.03.2006 07:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 nie no ja chyba skromniej chwilo będę kopał dziurki w piasq:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.03.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 nie no ja chyba skromniej chwilo będę kopał dziurki w piasq:D Niech już będzie wiosna i do pracy..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 03.03.2006 08:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ja postanowiłam, że się wprowadzam 23 czerwca (zaczynam urlop ), u nas tez takie plany zobaczymy co z tego wyjdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.03.2006 08:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Ja postanowiłam, że się wprowadzam 23 czerwca (zaczynam urlop ), u nas tez takie plany zobaczymy co z tego wyjdzie No pięknie Funia Musi sie udać Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 03.03.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Chyba wiosna idzie, bo grupa lubuska się przebudziła Ja postanowiłam, że się wprowadzam 23 czerwca (zaczynam urlop ), u nas tez takie plany zobaczymy co z tego wyjdzie Funia Musi sie udać. A jak nie to i tak na czas urlopu wprowadzam się. Bedzie biwak!!!! Aniu My mamy Robena - kasztanka - jest naprawdę piękny. Polecam. Pozostali posiadacze chyba to potwierdzą. Mając do wyboru dachówkę ceramiczną i cementową, prawie w tej samej cenie, wybrałabym oczywiście ceramiczną. Co do drogi to my tez chcielibysmy ja oddać. Ale gmina tak bardzo sie nie kwapi do przejęcia. Poza tym my chyba sami zrobimy ją szybciej. No i ten sam dylemat - zaraz rozkopią, bo będą robić gaz, za rok moze dwa - kanaliza- znowu rozkopią. Rok temu zrobilismy wycenę utwardzenia nawierzchni - pas jezdny ok 3-4 m szerokości - cena 10 tys. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 03.03.2006 09:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Marca 2006 Gwiazdko, dzięki za radę jak bedziemy w J. to kukniemy do Was i przyjrzymy sie tej dachóweczce Ale fakt, jest bardzo ładna Ale cena to co dopiero u nas Ta droga, która prowadzi do nas- ta czarna, to właśnie jest gminna i nie wyglada też najlepiej Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
lamariusz 05.03.2006 08:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Marca 2006 Witam. Jestem z Gorzowa i jak mrozy trochę osłabną planuję zakończyć budowę domu, który obecnie jest w stanie surowym otwartym. Proszę doradźcie mi dobrego, dobrych i za rozsądną cenę fachowców do tynków, poszukuję również fachowców do ocieplenia dachu, kogoś sprawdzonego do montażu kominka i instalacji płaszcza wodnego. Jedynie elektrykę wykonam sam, poza tym wszystkich pozostałych fachowców do wykończenia domu. Ale jedynie sprawdzeni i uczciwi mnie interesują, już jedna ekipa przy budowie mnie oszukała i podchodzę ostrożnie do fachowców. Pozdr. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
arek zielonka 06.03.2006 12:17 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 nikt nie buduje się w Zielonce?? ... o ile łatwiej dostac dobrą cenę mając jakiekolwiek porównanie ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 06.03.2006 14:01 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Aniu, Serdecznie zapraszam, na kawke i ciacho. Mąż był w gminie i dowiedział się, że kanaliza w j. będzie najwcześniej w 2008 - czekają na fundusze z UE. Mają jednak na zbudowanie czas do 2015 . Potem będą płacić kary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.03.2006 18:09 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 o kurcze, 2008- 2009 o.k, ale 2015 Dzięki za zaproszenie Wczoraj byliśmy w J. ale Was nie było A kiedy planujecie wizytę w J. ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 06.03.2006 18:41 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dla Wszystkich Pań a budujących Lubuszanek w szczególności Wszystkiego Najlepszego Wiosny Słońca i Radości by wszystkie Wasze Marzenia się spełniły i nie drogie ( ach te koszty) były (ale mi się rymło) z okazji 8 Marca życzy Mario5 i (chyba też ?)reszta Panów Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 06.03.2006 18:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Dzięki mario5 Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 06.03.2006 19:28 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 6 Marca 2006 Mario jestes kochany, dziekuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts