ania67 11.04.2006 19:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 11 Kwietnia 2006 Gwiazdko, dzięki Rozmawialismy z panami od więżby, tymi, którzy robili u Was. Na dzień dzisiejszy biorą 20/m2, polecili nam też dobrą więżbę Zobaczymy Pozdrawiam Ps Gratulki z okazji udanych zakupów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 12.04.2006 18:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Kwietnia 2006 Dobrych wiadomoci cišg dalszy. Od 18-ego kwietnia zaczynajš budować gazocišg. Jak wszystko dobrze pójdzie w pištek podłšczš nas do sieci Boże jak ja sie cieszę!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 13.04.2006 12:11 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gazociagu zazdroszcze szczerze. ps. mnie cieszą inne nowosci na budowie - posadziłam jezynę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2006 15:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Dobrych wiadomoci cišg dalszy. Od 18-ego kwietnia zaczynajš budować gazocišg. Jak wszystko dobrze pójdzie w pištek podłšczš nas do sieci Boże jak ja sie cieszę!!!!!!! Witam , a gdzie budujesz? Dziś dostała oferte na protherm 25 za 3,71 netto , lepszej oferty nikt w Gorzowie nie dostałam na ceramike noi klasa 150 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2006 17:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Witaj acca5. Czy dodzwoniłaś sie do gościa z ogrodzeniem ? Przeliczyłam koszty i wyszło mi 150,zł przęsło z robocizną ze słupkami +montaż na miejscu. przęsło ma 200/150. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Mam już wszystko przygotowane ,teraż fundamenty . Zostały mi jakieś odpady z płaskownika , Gosć od ogrodznia mówi że coś zklece , zobaczymy jak będzie w praktyce. Ale ogólnie jestem zadowolona .JUTRO ZACZNE SZUKAĆ KOPARKI do wykopów pod te fundamenty ogrodzeniowe , umówię się juz po świętach.A apropo ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH SPOKOJNYCH WESOŁYCH SWIĄT.POZDRAWIAM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.04.2006 18:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Poczekam aż prześlesz nam fotki twojego ogrodzenia, a namiary chowam na zaś, na pewno skorzystam.Przeslij fotki jesli możesz nawet obecne, bez podmurówki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
suwalek 13.04.2006 18:43 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Gazociagu zazdroszcze szczerze. ps. mnie cieszą inne nowosci na budowie - posadziłam jezynę Funiu, skoro zazdrościsz gazociągu to może ucieszy Cię wiadomość, że MOW na "poświętach" planuje spotkanie w Ulimiu dotyczące możliwości budowy gazociągu w tej miejscowości. Do grupy: przedstawię się przy okazji jako przyszły inwestor, a obecnie właściciel działki budowlanej leżącej kilkaset metrów za granicą Gorzowa, na etapie załatwiania formalności do warunków zabudowy. Pozdrawiam sąsiadów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 13.04.2006 18:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Szukam ekipy do wgryzienia się w ziemię i wykonania stanu surowego otwartego. Dom ma powstać w Żarach woj. lubuskie. Jeśli jesteście zdowoleni ze swoich (cudzych też) ekip podajcie proszę namiary. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 13.04.2006 19:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Po kiego grzyba wpisałem na tym forum, że to w woj. lubuskim, hmmm Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.04.2006 19:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Kwietnia 2006 Poczekam aż prześlesz nam fotki twojego ogrodzenia, a namiary chowam na zaś, na pewno skorzystam.Przeslij fotki jesli możesz nawet obecne, bez podmurówki. P rześle napewno po świetach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 14.04.2006 08:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Dobrych wiadomoci cišg dalszy. Od 18-ego kwietnia zaczynajš budować gazocišg. Jak wszystko dobrze pójdzie w pištek podłšczš nas do sieci Boże jak ja sie cieszę!!!!!!! Witam , a gdzie budujesz? Dziś dostała oferte na protherm 25 za 3,71 netto , lepszej oferty nikt w Gorzowie nie dostałam na ceramike noi klasa 150 My budujemy dom w Janczewie - już wykańczamy (również siebie ) Jest duze prawdopodobieństwo, ze na koniec czerwca juz zamieszkamy. Nie bedzie całkowicie skonczony ale codzienne powroty do Gorzowa juz nas męczš ,poza tym ograniczymy koszty - benzynka znowu idzie do góry. Funia Nie zazdroć ,MOW bardzo szybko podłšcza gaz. My niestety bylimy skazani na monopoliste. I czekalismy ponad rok. Ja tez wsadziłam pare badyli - 7 jabłonek- mam nadzieję, że jaka sie przyjmie. Drzewka juz kilkuletnie, więc wieksze ryzyko że padnš. Poza tym na tarasie pięknie kwitnš bratki, wschodzš tulipany. Och, niech ta wiosna "buchnie majem." WSZYSTKIM FORUMOWICZOM ŻYCZĘ WESOŁYCH WIĽT WIELKANOCNYCH http://www.gify.com.pl/albums/wielkanoc/t_wielkanoc_18.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2006 08:40 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Mam już wszystko przygotowane ,teraż fundamenty . Zostały mi jakieś odpady z płaskownika , Gosć od ogrodznia mówi że coś zklece , zobaczymy jak będzie w praktyce. Ale ogólnie jestem zadowolona . JUTRO ZACZNE SZUKAĆ KOPARKI do wykopów pod te fundamenty ogrodzeniowe , umówię się juz po świętach.A apropo ŻYCZĘ WSZYSTKIM ZDROWYCH SPOKOJNYCH WESOŁYCH SWIĄT. POZDRAWIAM mój Misiek na namiary na jakiegoś fajnego koparkowego wieczorem dam znać na priv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 14.04.2006 08:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Gazociagu zazdroszcze szczerze. ps. mnie cieszą inne nowosci na budowie - posadziłam jezynę Funiu, skoro zazdrościsz gazociągu to może ucieszy Cię wiadomość, że MOW na "poświętach" planuje spotkanie w Ulimiu dotyczące możliwości budowy gazociągu w tej miejscowości. Do grupy: przedstawię się przy okazji jako przyszły inwestor, a obecnie właściciel działki budowlanej leżącej kilkaset metrów za granicą Gorzowa, na etapie załatwiania formalności do warunków zabudowy. Pozdrawiam sąsiadów Kochany Suwałku - to jak prezent od Zajączka przywracasz mi wiare w ludzi (albo raczej w ciepłą zimę ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 14.04.2006 12:26 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 ZDROWYCH I WESOŁYCH ŚWIĄT życzy ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.04.2006 17:38 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 Z Życzeniami Wesołych Świąt i pysznych jajek oraz bogatego zajaczka dla budujacych Lubuszanhttp://www.madzik.pl/gify01/kroliczek.gif Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.04.2006 17:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Kwietnia 2006 W dalszym ciagu poszukuje ekipy do budowy ogrodzenia, moze znacie kogos takkiego kto chwilowo jest bezrobotny i ma jakies pojecie o ogrodzeniu- montaz siatki, podmurowka systemowa- nie z gruchy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 15.04.2006 19:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Kwietnia 2006 http://fotoalbum.wzt.pl/fotografia_3.php?id_foto_c=5&idgws=1913[/img] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 16.04.2006 07:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 http://fotoalbum.wzt.pl/fotografia_3.php?id_foto_c=5&idgws=1913[/img] i wszystko jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 16.04.2006 17:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 16 Kwietnia 2006 http://fotoalbum.wzt.pl/fotografia_3.php?id_foto_c=6&idgws=1913[/img] a jak kocha dzieci... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts