acca5 25.04.2006 10:33 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Witam,miło poznać sasiadkę, choćby z wielkopolski, ale jeszcze mieszkasz w lubuskiem i to się liczy. Jak będziesz pełna rozterek to zapraszamy, może razem cos wymyślimy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
kasi 25.04.2006 11:00 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 ostatnio pełno u nas rozterek..... jekie już drzewka posadzić??? jeszcze nie ma domu, ale ziemia jest, a ja bardzo chcę mieć "obsadzoną" działkę- dom w zieleni mi się marzy... zmiana stropu też mi spędza sen z powiek- zmieniamy drewniany na płyty kanałowe, jednak nie mamy ścian nośnych, no i nie wiem czy to tak do końca dobrze..... poza tym wszystko ok już niedługo wakacje i mam nadzieję budowa domu- ruszamy w tym roku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 25.04.2006 12:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 WITAJCIE ............... wielu z Was buduje blisko miejsc z mojego dzieciństwa (pozdrowienia dlaFuni) .......... Serdeczne pozdrowienia Mi dziś nasi fachowcy krew zagotowali, wchodzą dopiero w piątek lub sobotę Niby mówili, że to może być poniedziałek lub środa - na pewno ten tydzień, ale ja bym chciała już Kurcze, najbardziej nie lubię jak coś mi się zapycha i nie wychodzi w terminie Ps. dziś spotkanie z gościem od polbruku, zobaczymy co z niego wyniknie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 25.04.2006 14:14 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 Kasi z tym stropem to sie nie martw ,ja tez mam kanalowy i wiem ,ze dzięki temu nie będę miała podciągów, musisz pogadac z konstruktorem, ktory sie na tym zna, na pewno cos doradzi, wszystko trzeba przeliczać. Sa rozne stropy kanalowenp. zelbetowy i struno-betonowy, ten drugi wytrzymuje wieksze obciążenia. zależy też jaką masz rozpietośc stropów:od do w m.Mi dzis postawili śliczny garaż blaszak na cele budowlane- oko me cieszy to coś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 25.04.2006 18:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 WITAM ACCA5 JAK DŁUDO TRWAŁ MONTAŻ BLASZAKA? JESTEM UMÓWIONA ZARAZ PO 1 MAJA .nADAL WALCZE Z FUNDAMENTAMI OD OGRODENIA ZA 1M3DESEK 400,ZŁ +TRANS. 80,ZŁ DOBRZE ŻE JEDEN M3DREWNA A NIE WIĘCEJ , BO MIAŁAM TROSZKĘ SWOICH DESEK. CZEMU TO TAKIE DROGIE?[/url] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 25.04.2006 19:13 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 25 Kwietnia 2006 MAM NAMIARY NA STUDNIARZA 200ZŁ ZA M Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 26.04.2006 04:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Garaż pół godziny lub ciut dlużej, przygotuj 10x70cm zagiętych haczyków , haczyk 4cm fi10cm, takie dlugie szpile do przymocowania garazu do ziemi-wbija się je o specjalne zaczepy. Wyglada świetnie ale jest lekki i wiatr go może porwać.Mój studniarz 180-190 zl/mb z Kaławy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 26.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 26 Kwietnia 2006 Garaż pół godziny lub ciut dlużej, przygotuj 10x70cm zagiętych haczyków , haczyk 4cm fi10cm, takie dlugie szpile do przymocowania garazu do ziemi-wbija się je o specjalne zaczepy. Wyglada świetnie ale jest lekki i wiatr go może porwać. Mój studniarz 180-190 zl/mb z Kaławy. Witaj .Czy te haczyki to konieczność? Nie mają ich przy sobie monterzy? Miałaś wylewkę ? czy wypoziomowane cztery narozniki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 27.04.2006 09:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 27 Kwietnia 2006 Oni tylko montuja garaz na wczesniej przygotowane podloże. W twojej gestii jest jak go przymocujesz, mozesz wylac plyte betonowa jak chcesz lub plytki drogowe z dezabilu- ja tak mam. Oni poziomowali na tych plytkach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.04.2006 05:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Dziś lub jutro miał wchodzić gościu od posadzek, ale skoro milczy to chyba znowu #$%^@$% Kurcze czemy tak jest, że jak obiecują, ze zaczną za tydzień, to okazuje się za 3? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 08:20 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 WITAJCIE jestem z Gorzowa i mam tam całą rodzinę pozdrawiam wszystkich miłych lubuszan Noooo witam, I bardzo pozdrawiam. Zagladaj tu często. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 08:39 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Ach dzisiaj dowiem się jaki nr będzie miał mój dom - myśle o tym z niedowierzaniem . Poza tym dziś spędzę pierwszą noc w - moim - własnym - domu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2006 10:18 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hej Gwiazdko Pierwsza noc we własnym domku suuupeeerrr Nasz dom będzie miał nr 65, a oprócz tego jeszcze jakaś literka- jeszcze nie wiem jaka Pozdróweczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 10:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Hej Gwiazdko Pierwsza noc we własnym domku suuupeeerrr Nasz dom będzie miał nr 65, a oprócz tego jeszcze jakaś literka- jeszcze nie wiem jaka Pozdróweczka Wiem że nasz bedzie miał 66 i tez jakaś literka. Ze wstepnych kalkulacji wynika że "e" lub "i". Sasiedzi dwa domy dalej mają " g". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 28.04.2006 11:42 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to już wszystko wiadomo 66"e". Aniu, u Was to prawie cały alfabet bedzie. Wymyślili numery Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2006 16:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to już wszystko wiadomo 66"e". Aniu, u Was to prawie cały alfabet bedzie. Wymyślili numery To prawda z tym alfabetem sasiedzi mają "o" Przyznaję, dziwnie to wymyslili Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 28.04.2006 16:48 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No to już wszystko wiadomo 66"e". Aniu, u Was to prawie cały alfabet bedzie. Wymyślili numery nas nie pobiłaś - my mamy 49 L za to Ci co mają O - fiu, fiu ps. facet od posadzek - nici z piątku i soboty, ma wejść we wtorek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 28.04.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 No i mam juz Warunki Zabudowy. Pani w gminie uprzejma. Zajelo im to 2 tygodnie dokladnie. Super. Oby tak dalej. Moze w koncu polubie urzednikow:) P.S. Jezeli mi napisali dom parterowy o wysokosci do 5,5m to maja na mysli wysokosc kalenicy? I nie mozna sobie zrobic nic wyzej?? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 28.04.2006 18:45 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 Funia Wy też macie literki Ci co mają " o" to jeszcze mają z małej literki Czy Ktoś z Was przerabiał ten temat http://www.renchem.pl/wylewki.html ??? Koszt takiej posadzki z robocizną 220 za m3 ( tylko nie wiem, czy netto, czy brutto) Pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 28.04.2006 19:51 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 28 Kwietnia 2006 220 zł za m3 czy m2 ????? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts