Miesięcznik Murator ONLINE

Skocz do zawartości

Recommended Posts

• Odpowiedzi 4,9k
  • Utworzony
  • Ostatnia odpowiedź

Najaktywniejsi w wątku

hej widzę że budujecie pełną parą :D :D :D Życzę Wam słonecznej pogody i jak najmniej przestojów.

U mnie rodzinka w komplecie. 20.04 urodziła się nasza druga córcia. :D

justyna - geolodzy są drodzy. My płaciliśmy coś około 600zł (dokładnie nie pamiętam) ale byli też tacy co wołali 2000zł. Jeżeli coś cie niepokoi to lepiej zbadaj ten grunt przed kupnem działki ale to jest potrzebne tylko dla twojego spokoju bo nikt od ciebie nie będzie wymagał ani przy wyborze projektu ani przy uzyskaniu pozwolenia. My robiliśmy badanie gruntu dla własnego spokoju. Obawialiśmy się że może być tzw kurzawka i wtedy trzeba dodatkowo wzmacniać fundamenty.

Pozdrawiam

Malinka

GRATULACJE

tylko miałbyc byk i co? :wink:

ps1. kiedy z prezentami? :wink:

ps2. u mnie weszli posadzkarze

jupiiiiiii :D

GRATULACJE

tylko miałbyc byk i co? :wink:

ps1. kiedy z prezentami? :wink:

ps2. u mnie weszli posadzkarze

jupiiiiiii :D

Nie to miał być baran, staraliśmy się bardzo - wyszła o 23.30 - jeszcze pół godziny i byłby byk :D :wink:

Co do odwiedzin - podaj datę i godzinę - czekamy :D :D :D

Na razie mam małą zawodową zadymkę,

potem komunię chrzesnicy i szkolenie tygodniowe w Świnoujściu :roll: :roll: :roll: :roll: , ale, jak tylko sie uspokoi, to przygotujcie sie na najazd Funiowców :D

ps. posadzki schną :D

Casandro- dziekuje za namiary- umowilam sie z gosciem na wtorek, dziekuje,ze go uprzedziłaś.

OK

Przyciśnij gościa do tego że chcesz być przy zakupie materiału-to ważne ponieważ widzisz jaka jest rzeczywista kwota za materiał, Nawet część może załatwić połowę taniej -tylko pss między nami nic Ci nie mówiłam . :lol: