casandra75 01.05.2006 20:36 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 1 Maja 2006 Jeszcze dodam - jak tak sobie siedze na swojej działce a raczej na czystym polu to czuje sie taka szczęśliwa.. iz to jest mój kawałek ziemi -to co innego niz w bloku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 02.05.2006 06:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Migacz: powiedz mi jak sie robi te ewentualne zmiany w warunkach? czy to cos kosztuje i jak dlugo trwa? pozdrawiam Justynap13 Wiadomość wysłałem na priv. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.05.2006 07:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 hej widzę że budujecie pełną parą Życzę Wam słonecznej pogody i jak najmniej przestojów. U mnie rodzinka w komplecie. 20.04 urodziła się nasza druga córcia. justyna - geolodzy są drodzy. My płaciliśmy coś około 600zł (dokładnie nie pamiętam) ale byli też tacy co wołali 2000zł. Jeżeli coś cie niepokoi to lepiej zbadaj ten grunt przed kupnem działki ale to jest potrzebne tylko dla twojego spokoju bo nikt od ciebie nie będzie wymagał ani przy wyborze projektu ani przy uzyskaniu pozwolenia. My robiliśmy badanie gruntu dla własnego spokoju. Obawialiśmy się że może być tzw kurzawka i wtedy trzeba dodatkowo wzmacniać fundamenty. Pozdrawiam Malinka GRATULACJE tylko miałbyc byk i co? ps1. kiedy z prezentami? ps2. u mnie weszli posadzkarze jupiiiiiii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 02.05.2006 07:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Jeszcze dodam - jak tak sobie siedze na swojej działce a raczej na czystym polu to czuje sie taka szczęśliwa.. iz to jest mój kawałek ziemi -to co innego niz w bloku... skąd ja znam to uczucie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 02.05.2006 14:54 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 A ja dziś kupiłem kominek -montaż w lipcu , życie jest piękne Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 02.05.2006 18:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 2 Maja 2006 Przeciez zawsze można zmienić kąt dachu, moj też miał 22 a bedzie miał 30 st, zmienić w ramach adaptacji projektu. czy nie próbowałas tak? pracownie standardowo dają mozliwośc zmiany o 6stopni. Witam wysłałam Pani zdjęcia na poczte. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 03.05.2006 07:35 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Witam!Dzwonilam do Pani z Gminy, bardzo uprzejmej zreszta i warunki zabudowy zmenia mi w 10 min. W piatek jade i zobaczymy jak to wyjdzie na prawde:)Pozdrawiam i zycze milego dnia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.05.2006 08:34 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Mario jaki kominek kupiłes. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 03.05.2006 09:08 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Nazywa się MARINA narożnikowa wkład BLANZEK 73R 16 kw półokrągły granit RISING SUN całość z CENTRUM KOMINA z ZIELONEJ GÓRY Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
mario5 03.05.2006 09:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Może ktoś się oriętuje gdzie można kupić "bonie" w lubuskim Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.05.2006 10:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 To ja sie pochwalę,że mam zdjęty humus- wstępnie i wyrównaną działkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MALINKA 03.05.2006 13:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 GRATULACJE tylko miałbyc byk i co? ps1. kiedy z prezentami? ps2. u mnie weszli posadzkarze jupiiiiiii Nie to miał być baran, staraliśmy się bardzo - wyszła o 23.30 - jeszcze pół godziny i byłby byk Co do odwiedzin - podaj datę i godzinę - czekamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 03.05.2006 14:03 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 3 Maja 2006 Poszukuje skrzynki budowlanej do odkupienia-Świebodzin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 04.05.2006 08:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 GRATULACJE tylko miałbyc byk i co? ps1. kiedy z prezentami? ps2. u mnie weszli posadzkarze jupiiiiiii Nie to miał być baran, staraliśmy się bardzo - wyszła o 23.30 - jeszcze pół godziny i byłby byk Co do odwiedzin - podaj datę i godzinę - czekamy Na razie mam małą zawodową zadymkę, potem komunię chrzesnicy i szkolenie tygodniowe w Świnoujściu , ale, jak tylko sie uspokoi, to przygotujcie sie na najazd Funiowców ps. posadzki schną Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 04.05.2006 14:29 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Casandro- dziekuje za namiary- umowilam sie z gosciem na wtorek, dziekuje,ze go uprzedziłaś. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 04.05.2006 16:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Witam w ten piekny dzien. Bylam w Gminie i 10 minut zajel Pani rzeczywiscie zmiana w WZ. Bardzo sie ciesze bo jeden papierek juz za mna:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 04.05.2006 18:46 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Casandro- dziekuje za namiary- umowilam sie z gosciem na wtorek, dziekuje,ze go uprzedziłaś. OK Przyciśnij gościa do tego że chcesz być przy zakupie materiału-to ważne ponieważ widzisz jaka jest rzeczywista kwota za materiał, Nawet część może załatwić połowę taniej -tylko pss między nami nic Ci nie mówiłam . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 04.05.2006 19:44 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 4 Maja 2006 Ja moze troche z innej beczki..Jezeli ktoś ma zbedny gruz(ale nie smieci i złom) to z checia go przyjme(praktycznie kazda ilosc)..najlepiej jak najblizej Zielonej Gory. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 05.05.2006 05:58 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 Nie mam gruzu:( ale ciągle szukam dobrego humusu. ps. przyjechały moje drzwi do sklepu, w poniedziałek, albo we wtorek montaż Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 05.05.2006 08:32 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 5 Maja 2006 MALINKO WIELKIE GRATULACJE http://www.hipernet24.pl/sklep/img_items/s/034/3486.jpg Bukiet róż dla dzielnej mamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts