ania67 12.05.2006 20:10 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 12 Maja 2006 No, no dziewczyny, to pierwsze kroki w wykonczeniówce macie za sobą Funia, ważne, że do przodu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 13.05.2006 15:15 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Gdzie kupie tłuczeń (drogowy,kolejowy) w okolicach Zielonej Góry..potrzebuje go dość sporo bo na okolo 100m drogi i pewnie z 150ton tego pojdzie..A może ktoś wie gdzie moge kupić gruz betonowy z kruszarek lub nie koniecznie zeby na poczatek usypac droge tym gruzem zebym nie musiał az tak duzo tego tłucznia kupowac?Z góry dzieki za namiary..i ewentualnie ceny. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.05.2006 15:56 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Lubiń k/ Zgorzelca tel. 076-836714, cena ok 18zł/tonę, frakcja 0-31mmŻukowice k/Glogowa 076-7468989przewoznik Andrzej podolski 604126985 transport do Świebodzina , jedna wanna ok.25 ton to koszt ok. 500zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.05.2006 17:47 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Witam. Mamy nadzieję, że zaczniemy budowę w tym roku (pod Chwalęcicami)- na razie czekamy na pozwolenie. Bylibyśmy wdzięczni za namiary na dobrych fachowców, począwszy od funadamentów a kończąc na dachu. Pozdrawiam Gdybym miała wybierać byłby to Puchlicki-Gorzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.05.2006 18:07 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Casandro- Gosciu sam wspomnial o tych kotwach do wmurowywania słupkow , więc uczył się na błędach, Czy możesz zdradzić ile cię kosztował orientacyjnie materiał na jeden słupek i całe przęsło. Słupek to koszt materialu ok.16,5 plus 8 zl za robotę, zmieniam tylko te kulki bo za drogie na coś prostszego- grot lub co innego. Nie liczyłam przęseł bo dopiero zamawiam słupki a przęsła dużo później, na jesień najwcześniej. Witam Cię bardzo Serdecznie.. za jeden słupek wołał odemnie 7,00zł - za robocizne-tylko międzynami ..targuj się jeszcze ..to kupe metrów ...dwa razy tyle co umnie ...tylko psss Co do kosztów za ... za 110mb za materiał z robocizna wyszło mnie 8tys zczymś małym,każde przęsło 200/150.Targuj się, to sporo metrów i jeszcze raz -bądz przy zakupie materiału , i o ile to możliwe przelicz ile płaskownika wchodzi na jedno przęsło.I niech załatwia materiał coś na lewo ..Ja mam już na podmurówce połozone płytki jak znajdę chwilke wyślę Ci zdjecia ,wygląda super ..postaram sie jutro.. Co do kulek to wyszło mnie jakieś 350 zł za 52 szt - ale warto super wyglądaja , prześle jeszcze fotki Sama ocenisz... A umnie robię drogę dojazdową 100/300 , będzie mnie kosztować 3tys. budynek wytyczony,Cegła zakupiona protherm 3,55 netto za szt ekipa od budowy wchodzi w poniedziałek -czy się sprawdzi ? zobaczymy-są ze Skwierzyny.. Co dokładnych kosztów prześlę Ci razem ze zdjęciami , bo wszystkie papierki mam w mojej firmie... Pozdrawiam jak coś to proszę zadzwonić-poradzę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 13.05.2006 18:12 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 cholirka, malo sie targowałam, ale potarguję przy przęsłach ostro, bo on juz bedzie zaintersowany bo juz wykonal slupki..Zapomnialam dodac ,że obecnie do jesieni bede robic tylko 200mb, reszta dużo później. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
casandra75 13.05.2006 18:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 cholirka, malo sie targowałam, ale potarguję przy przęsłach ostro, bo on juz bedzie zaintersowany bo juz wykonal slupki..Zapomnialam dodac ,że obecnie do jesieni bede robic tylko 200mb, reszta dużo później. No to tak jak umnie ale przesła mam zakupione i schowane ..nich czekaja na podmurówkę... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
marcin_u 13.05.2006 23:23 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 13 Maja 2006 Lubiń k/ Zgorzelca tel. 076-836714, cena ok 18zł/tonę, frakcja 0-31mm Żukowice k/Glogowa 076-7468989 przewoznik Andrzej podolski 604126985 transport do Świebodzina , jedna wanna ok.25 ton to koszt ok. 500zł. dzieki za namiary.. W Żukowicach w jakiej cenie i co maja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 14.05.2006 04:16 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Zadzwoń, ale kojarze po 20 zł. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
MIGacZ 14.05.2006 08:57 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Mamy dzialeczke!!!! Dzisiaj podpisalam umowe kupna Pozdrawiam Gratuluję udanej zmiany w WZ i zakupu działeczki Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
justynap13 14.05.2006 10:50 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Migacz:) dziekuje za gratulacje. Jutro uciekamy na pol roczku za ocean a pozniej ostro do roboty.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 14.05.2006 17:04 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 AniuDzięki za informacje o domku. Co do męża to pęknięta jest koć strzałkowa prawej nogi. Gipsik tymczasowo lekki. W połowie tygodnia ma ić do kontroli. Zobaczymy co tutaj powiedzš. Mam nadzieje, że wszystko będzię ok. Pierwsza pomoc była (tak sšdzę) bardzo fachowa. Wykończeniówka niestety musi poczekać. Czyli przeprowadzka w bliżej nieokrelonej przyszłoci. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 14.05.2006 20:05 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 14 Maja 2006 Czyżby komuś domek sie spodobał Nieżle z tą nogą Napewno będzie ok Człowiek sobie czasem zaplanuje, a tu masz ci los i po planach Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
gwiazdka 15.05.2006 10:53 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 15 Maja 2006 Domek nie tyle się podoba, co jest bardzo podobny do domu koleżanki. Niestety to nie ten sam . Myślała, że może bedzie mogła go zobaczyć " na żywo" i to dwa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ARi. 18.05.2006 08:49 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 WitamKogo już zaczeły wkużać muszki i komary co sie pojawiają po godzinie 16. Ps mój pies robi parapetówe bo juz od 2 dni mieszka w nowej zagrodzie bo starą to zdewastował, mam nadzieje że tą co teraz ma bedzie nie do zniszczenia. Czy to prawda że pies powinien mieć w zagrodzie podłoge drewnianą a nie tylko sam beton gdyż bedzie puźniej chorował, mój ma skrawek podłogi drewnianej ale bedzie trzeba jeszcze mu zrobić wiecej Dobra to na tyle pozdrawiam tych co budują i tych co grilują To byłem ja ARi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 18.05.2006 09:37 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 18 Maja 2006 Witam Kogo już zaczeły wkużać muszki i komary co sie pojawiają po godzinie 16. oj mnie usiłowałam ostatnio lekko oczyscić okolice mojego żywopłociku i coś podosadzac, ale te małe france mi nie dały. ale co tam, wkrótce je wytrują, wtedy dam radę ps. chwilowo nic sie nie dzieje bo funduszy brak, była komunia chrześnicy, sporo wydatków zawodowych, ale i tak jestem optymistką Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.05.2006 09:19 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A ja ciągle nie mam prądu, znowu muszę przesunąc wszystko. (Cho....ra), muszki fruwają, france gryzą wściekle. Zwariuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Funia 19.05.2006 12:25 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A u nas bedzie gaz wprawdzie pociagnie nas to mocno po kieszeni i znów papierologia, ale trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
acca5 19.05.2006 13:27 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 Casandro, czy możesz na priv podac cene za material na przęslo jedno lub ile przęsłeł ile zaplacilać za materiał, chciałabym szacunkowo obliczyć cenę jednego przęsłaCzy kupowałas tez gosciowi farby do malowania-podkladowa i zewnetrzną i jakie?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
ania67 19.05.2006 18:30 Zgłoś naruszenie Udostępnij Napisano 19 Maja 2006 A u nas bedzie gaz wprawdzie pociagnie nas to mocno po kieszeni i znów papierologia, ale trudno Będziecie placić za gaz? My będziemy płacić tylko za podłaczenie do domu, za gaz w drodze nie płaciliśmy nic. Ja dzisiaj walczyłam z chwaściorami ufff A jutro przyjedzie ekipa rodzinna do murowania Już mamy zaznaczone okienka Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania
Recommended Posts